Φοβικός Τούχελ VS Αεράτος ΠΕΠΕ Ι SERPICO

Ο φοβικός Τουχελ και ό γεμάτος σιγουριά Πέπε Γκουαρντιόλα κονταροχτυπήθηκαν χθές στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Αγγλία. Με αυτοπεποίθηση καί αεράτοι οι παίκτες τής Μ.Σιτυ μπήκαν στο γήπεδο νά κτυπήσουν το ματς έχοντας απέναντι τους τήν ομάδα της Τσέλσι πού σταθερή στο σχήμα της έμοιαζε με ομάδα του Τεννε πού μαζεύεται περιμένοντας να κλέψει την μπάλα καί νά βρει τόν αντίπαλο με ανοικτές τίς πόρτες καί νά κάνει τήν ζημιά.
Δεν δικαιολογεις έτσι τόν τίτλο τού φαβορί για πρωτάθλημα κύριε Τουχελ. Άντεξε για ένα ημίχρονο η Τσέλσι καί ξεκίνησε στο ίδιο μοτίβο καί στο δεύτερο ημίχρονο.
Σφυροκόπημα τής Σίτυ πού απέδωσε νωρίς με γκολ τρισποντις καραμπολας τού Ζεσούς. Με συμπεριφορά μικρομεσαίας ομάδας η Τσέλσι αρχίζει καί βγαίνει στο ξέφωτο καί ενώ οι οπαδοί της άρχισαν να γκρινιάζουν. Πήρε μέτρα στο γήπεδο όσο μπορούσε βέβαια γιατί είχε καί στο μυαλό τήν γρήγορη μεταφορά της μπάλας από την Σίτυ πού έβγαζε φάσεις φαρμάκι στην περιοχή της.
Έχασε μια δύο καλές ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσια αλλά η Σίτι θά λέγαμε ότι σχετικά εύκολα πήρε την νίκη. Εμένα αυτό πού με ενόχλησε ήταν η αγωνιστική συμπεριφορά καί νοοτροπία τής Τσέλσι. Μιλάμε για Θρασύβουλο στην μεγάλη κατηγορία. ΔΕΝ γίνεται γηπεδούχος , ομάδα με τεράστιο μπατζετ καί με τέτοιο βιογραφικό νά συμπεριφέρεσαι σαν χωριό!

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα