Φοβόταν ο Γιάννης το Θεριό και το θεριό τον Γιάννη

Στα τόσα χρόνια που βλέπω ποδόσφαιρο έμαθα να λέω αυτό που βλέπω και όχι αυτό που άκουσα σε μία συζήτηση ή το τι λένε τα μέσα μαζικού επηρεασμού…..

λίγα λόγια και καλά έλεγε πάντα ο Χόρχε και πιστεύω ότι χθες το βράδυ φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το Θεριό τον Γιάννη… Μία φοβισμένη Μπράγκα που ήρθε στην Αθήνα για να φυλάξει τον κώλο της και από την άλλη έναν ΠΑΟ αγχωμένο και φοβισμένο για το πώς θα κάνει το γκολ αλλά να μην το φάει ….

στις λεπτομέρειες της ανάλυσης ”αίματος” γιατί έπαιξε έτσι και όχι γιουβέτσι, αυτά τα αφήνω στους μορφωμένους που διαβάζουν καλά πριν βγούν στο γυαλί για να δώσουν εξετάσεις ….

αυτά τα ”πολύ καλός ο ΠΑΟ έως το 60 και με απόλυτη κυριαρχία” είναι της πλάκας αναλύσεις ….

ένα ολόκληρο ημιχρόνιο και έβλεπες φάσεις καθαρά από προσωπικές ενέργειες αντί οργανωμένων επιθέσεων με τελειώματα αλά ζειμπεκιάς από επιθετικούς που δεν έβρισκαν την μπάλα ούτε με τεμπεσίρη .. είχε σχέση ο ΠΑΟ του β στο ματς της Μαρσέιγ και στην Μπράγκα με τον χθεσινοβραδινό ΠΑΟ?? και βέβαια ¨ΟΧΙ!!

Εγώ ένα έχω να πώ: Ο Ιβάν είναι ένας καλός προπονητής αλλά μέχρι τις γραμμές του γηπέδου…. από τις γραμμές και μέσα μου θυμίζει ένα παλιό και επιτυχημένο ξένο προπονητή…. τα χάνει, τον πιάνει τρικυμία, δεν βλέπει σωστά του τι πρέπει να αλλάξει στην σκακιέρα …. και βλέπω πολλές εμμονές …. οι αλλαγές του είναι ”παντρεμένες” κάθε φορά ίδιες χωρίς φαντασία, χωρίς ένα ρίσκο μωρέ αδελφάκι μου !!!

ΥΓ επειδή το έγραψα και θα το ξαναγράψω ξανά μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα, γατάκια τύπου Ιωαννίδη και Σπόραρ είναι για το Αττικό Πάρκο, Σαββάτο Κυριακή μεσημέρι.

Al Jazeera

Διαβάστε Περισσότερα