Φροντίζει για το μέλλον.. Σωτήρης Βάζελος

Ο Παναιτωλικός την τρέχουσα σεζόν μέχρι την στιγμή που ανέλαβε ο Μάκης Χαβος ήταν ουσιαστικά η χειρότερη αγωνιστικά ομάδα του Πρωταθλήματος.  Από εκεί και έπειτα βελτιώθηκε σημαντικά η εικόνα του και ευελπιστεί όποτε και εάν ξεκινήσουν τα περιβόητα play out να είναι έτοιμος ώστε να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου επέστρεψαν στις προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο στο Εmileon όπου τους έγιναν τα απαραίτητα τεστ κορονοϊού όπου και βγήκαν αρνητικά και φυσικής κατάστασης που έδειξαν πως οι ποδοσφαιριστές μέσα στην καραντίνα φέρθηκαν σαν επαγγελματίες με το τεχνικό επιτελείο να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.
Τις τελευταίες μέρες όμως το θέμα συζήτησης στην πόλη είναι το γήπεδο.Πραγματικό στολίδι που θα το ζήλευαν πολλές ομάδες της χώρας μας.Χορτάρι ευρωπαϊκών προδιαγραφών και γήπεδο κόσμημα για τον νομό. Χωρίς καμία αμφιβολία ο Κωστούλας από τότε που ανέλαβε έχει ρίξει πολύ χρήμα και έχει ανεβάσει το club πολλά σκαλιά πάνω ενώ παράλληλα το κυριότερο δείχνει διάθεση στο να επενδύσει και στο μέλλον.
Τις τελευταίες μέρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το γήπεδο που πραγματικά σε ενθουσιάζουν.Σαφώς και η διοίκηση έχει βλέψεις κάποια στιγμή το γήπεδο να δεί τον Παναιτωλικό στα ευρωπαϊκά σαλόνια.
Τέτοιες ομάδες χρειάζεται η Super League ώστε να έχουμε αναβαθμίσεις γενικότερες σε ένα πρωτάθλημα της πλάκας που λέει και ο Χόρχε.Τα καναρίνια επενδύουν στο μέλλον και καλά κάνουν.Τελευταίες πληροφορίες λένε πως ότι και εάν γίνει ο Χάβος και ο Παναιτωλικός θα πάνε παρέα και του χρόνου.Μέχρι στιγμής ο χρόνος έχει δείξει ο ταιριάζουν τα χνώτα τους..

Διαβάστε Περισσότερα