ΓΑΛΛΙΑ- ΚΡΟΑΤΊΑ 4-2. ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΈΣ ΜΕ ΔΎΟ ΣΟΥΤ. Γράφει ο SERPICO

Έτσι ακριβώς όπως σας το γράφω.
Με δύο καλοζυγισμένα σουτ απέναντι στον κουτσό Σούμπασιτς οι Γάλλοι πήραν το Κύπελλο. Χωρίς καμμία διάθεση να μειώσω την αξία της νίκης των Γάλλων αλλά ουσιαστικά έτσι έγινε. Αυτά τα δύο γκολ είναι τα παλικαρίσια για εμένα.


Ένα αυτογκόλ του Μάτζουκιτ; και ένα πέναλτι με παραγγελία από το VAR , μετράνε βέβαια υπέρ των Γάλλων αλλά εδώ η γκαντεμιά των Κροατών έπαιξε τον ρόλο της.

Αλλά για αυτό λέμε “Πόρνη Μπάλα. Οι Κροάτες μπήκαν καλύτερα στο ματς. Οι Γάλλοι σε παθητικό ρόλο δεν έδειχναν ότι ήταν στην μέρα τους. Καλή κυκλοφορία οι Κροάτες έφτιαχναν φάσεις και πίεζαν τους Γάλλους. Από την μέση και πάνω οι Κροάτες ήταν πολύ καλύτεροι. Είχαν όμως για τέτοιο ματς την άμυνα τους σε κακή μέρα. Στημένη φάση για την Γαλλία, εκτέλεση ο Κριεσμάν και ο Μάτζουκιτς με αυτογκόλ βάζει τούς Γάλλους μπροστά στο σκορ. Και πάλι οι Κροάτες είχαν το κουμάντο στο παιχνίδι.Πείσμωσαν πίεσαν ακόμη πιο πολύ και με Γκολάρα του Περισιτς έφεραν το ματς στα ίσια.


Ο ίδιος παίχτης αργότερα έγινε μοιραίος για την ομάδα του.
ΜΕ απόφαση του VAR, πέναλτι και πάλι μπροστά από το πουθενά οι Γάλλοι. Χωρίς να παίζουν τίποτα από μπάλα. Τέλος του ημιχρόνου.Στο β ημίχρονο πάλι οι Κροάτες μπήκαν δυνατά και κάτι μάς έλεγε ότι θα δούμε ματσάρα.


Τρίχες, οι εξαφανισμένοι στο παιχνίδι ΠΟΓΚΜΠΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΠΕ γίνονται ήρωες με δύο πολύ καλά σουτ σε άδειο τέρμα. Ναι κύριοι όπως το ακούτε. Ο Σούμπασιτς έδειξε ότι είχε θέμα στο δεξί πόδι. Πιο πολύ το είχε για να στηρίζεται παρά να το πατάει γερά, με ένα πόδι έπαιζε σε τέτοιο ματς. Το πήραν χαμπάρι οι Γάλλοι και τον εκτέλεσαν ψυχρά. Με σκορ 4-1 αντίο Κύπελλο για τούς Κροάτες. Η Παπαριά του Γιορίς απλά έδωσε το δικαίωμα στον Ματζουκιτς να σκοράρει. Δεν στοίχισε τίποτα στους Γάλλους.


Πάντως φίλοι μου εάν στο χορτάρι έπαιζαν Τελικό τα βαριά ονόματα τής μπάλας τέτοιο σκορ δεν θα υπήρχε. Ξεχάστε το.  Από γκολ χορτάσαμε,από μπάλα θέαμα και Σασπένς μείναμε νηστικοί.

Διαβάστε Περισσότερα