Γελούν και τα μουστάκια του | ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Γελούν και τα μουστάκια του Γερμανού και όχι άδικα το τελευταίο διάστημα καθώς βλέπει την ομάδα του να έχει σανιδώσει το γκάζι στον τελευταίο γύρο του μαραθωνίου που ξεκίνησε από τον Αύγουστο…..

Και δεν είναι ότι έχει έναν ή δυο παίχτες στα κόκκινα και τραβούν και τους υπόλοιπους άλλα όλη την ομάδα,από τους αναπληρωματικούς μέχρι τους φυσικοθεραπευτές…

Ρε βγάζει τον Ζόντα και βάζει τον Ντίας και δεν βλέπεις διαφορά,βγάζει τον Ρόμπερτσον και βάζει τον Τσιμίκα και είναι ένα και το αυτό!

Αλήθεια ποιος είπε ότι η Τσέλσι έχει δυο ισάξιες ενδεκάδες στο χορτάρι και στον πάγκο στην αρχή της χρονιάς;Πιπέρι….

Το χθεσινό 4-0 επί της Γιουνάϊτεντ που βρίσκεται σε ερηπιώδη κατάσταση δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια μέρα στην δουλειά για την ομάδα του Κλοπ ο οποίος θέλει να γράψει ιστορία με το 4Χ4 στα τρόπαια!

Πήρε μια ομάδα πριν 5 χρόνια που μπορεί να είχε ασήκωτη φανέλα αλλά δεν ήξερε ούτε σε τι κρεμάστρα να την βάλει!Ο Γερμανός τα έβαλε όλα σε τάξη και βήμα βήμα φθάσαμε εδώ που φθάσαμε!

Κάτι μου λέει ότι δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα και τα καλά είναι μπροστά μας!Χορτάστε μπαλίτσα από τον Γερμανό και τους παίχτες αυτό είναι που μετράει…

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

 

Διαβάστε Περισσότερα