Γενέθλια χωρίς συμβόλαιο ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Γενέθλια έχει σήμερα ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton καθώς κλείνει τα 36 αλλά μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι χωρίς ομάδα για το 2021.

Ο Βρετανός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις ουσιαστικά για το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο και ζητά χρήματα και παροχές που σκοντάφτουν πάνω σε αυτά που μπορεί ή θέλει να δώσει η Mercedes.

Τώρα σωστό ή λάθος για αυτά που ζητά ο  Ηamilton ο ίδιος ξέρει.Κάποια σενάρια περί μετακίνησης του προς το Μαρανέλο τα θεωρώ τραβηγμένα.

Εαν δεν υπογράψει στον γερμανικό κολοσσό εκτιμώ ότι ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα μείνει έναν χρόνο εκτός Formula1..

Για την δόξα και μόνο θέλει να γίνει όχι μόνο ο πιο ακριβοπληρωμένος πιλότος στην ιστορία του σπορ γιατί το αξίζει αλλά να γίνει και ο πιο πλούσιος αθλητής στον κόσμο..

Θα του βγει το χαρτί;Πάντως η Mercedes έχει έτοιμη την λύση που ακούει στο όνομα George Russell και δείχνει ότι όσο περνούν οι μέρες κερδίζει έδαφος…

Θεωρώ όμως ότι στο τέλος θα δώσουν τα χέρια καθώς τόσο εάν δεν υπήρχε ο Hamilton όσο και εάν δεν υπήρχε η δυναμική της Mercedes την υβριδική εποχή δεν θα έφτιαχναν μαζί την αυτοκρατορία των τελευταίων ετών…

 

 

Διαβάστε Περισσότερα