Γενική «σκούπα» στον Ολυμπιακό: οι Αγγελόπουλοι τα αλλάζουν όλα!

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι παίρνουν… σκούπα και προχωρούν σε γενική εκκαθάριση στον Ολυμπιακό: αλλάζουν Τόμιτς, βοηθούς, ιατρικό τιμ και ακαδημίες!

τοιμος για μεγάλες αλλαγές είναι ο Ολυμπιακός, που ετοιμάζεται για την «νέα εποχή», με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο «τιμόνι» του. Η επιλογή του Αμερικανοϊσραηλινού τεχνικού δεν είναι κομβική μόνο για το αγωνιστικό τμήμα, καθώς φαίνεται πως αποτελεί το… πρώτο μήνυμα μιας γενικότερης εκκαθάρισης, που επιχειρείται στο ΣΕΦ και περιλαμβάνει βοηθούς, ιατρικό επιτελείο, ακαδημίες και όχι μόνο!

Οι αποτυχίες των Πειραιωτών την τελευταία διετία έχουν πεισμώσει τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Όπως συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες, όταν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, έτσι και τώρα, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ψάχνουν για θεαματικές αλλαγές και σε καίριες θέσεις και… παίρνουν τη σκούπα!

Το ξεκίνημα έγινε με τη θέση του προπονητή, αφού στον πάγκο της ομάδας δεν θα βρίσκεται πια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες. Παράλληλα, όλα δείχνουν πως το ίδιο θα συμβεί και με παίκτες από το ρόστερ της ομάδας. Όμως, για το ρόστερ αποκλειστικά υπεύθυνος θα είναι ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων». Ο έμπειρος Ντέιβιντ Μπλατ θα είναι εκείνος που θα λάβει τις κρίσιμες αποφάσεις για τους παίκτες και θα ζητήσει το κατάλληλο στήσιμο της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.

«Τελειώνουν» Τόμιτς και ιατρικό επιτελείο!

Ωστόσο, οι αλλαγές που δρομολογούνται, από σήμερα κιόλας, αφορούν όλα τα πόστα εντός των τειχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται όλοι οι βοηθοί του Σφαιρόπουλου, αλλά και όλοι όσοι είχαν σχέση με το τεχνικό τιμ, προεξάρχοντος του Μίλαν Τόμιτς.

Ήδη αναζητούνται οι συνεργάτες, που θα πλαισιώσουν τον Μπλατ. Κάποιοι, που θα προέρχονται από το τιμ του, μπορεί να ακολουθήσουν τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό, ενώ άλλοι θα εντοπιστούν στην εγχώρια αγορά.

Επιπρόσθετα, παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται και όλο το ιατρικό επιτελείο, που συνεργαζόταν με τον Ολυμπιακό. Η διοίκηση των Πειραιωτών τους χρεώνει σοβαρά λάθη σε επίπεδο διάγνωσης και αποκατάστασης, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος για σημαντικούς αθλητές.

Τέλος, ανέγγιχτη φαίνεται πως δεν θα μείνει ούτε η ακαδημία της ομάδας. Μάλιστα, αναζητείται ο νέος επικεφαλής της.

Αποφασισμένοι οι Αγγελόπουλοι

Όλες οι παραπάνω αλλαγές είναι ενδεικτικές της… σκούπας των αδελφών Αγγελόπουλων, πριν καν προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις με τους παίκτες της ομάδας, ακούγοντας φυσικά τα «θέλω» του κόουτς Μπλατ.

Τα παραπάνω δεδομένα δείχνουν την πρόθεση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός να προβούν σε γενναίες εκκαθαρίσεις σε όλους τους τομείς και να συνθέσουν ένα νέο περιβάλλον, που θα στηθεί από την αρχή και θα έχει αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στους τίτλους και την κορυφή.

 

Διαβάστε Περισσότερα