Γεωργίου Analysis Παοκ Αεκ

Η ΑΕΚ είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά ο  ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πήρε το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ θύμιζε έναν φτωχό και μόνο καουμπόη και ο ΠΑΟΚ θύμιζε έναν πλούσιο ρέιντζερ. Η ΑΕΚ κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά ο ΠΑΟΚ κέρδισε τους βαθμούς.

Η πλάκα είναι ότι και οι δύο άμυνες φάνταζαν σαν δύο κεφαλοτύρια με πολλές πολλές τρύπες το καθένα. Η άμυνα της ΑΕΚ , ειδικά τα σέντερ μπακ, ήταν για τα θηρία. Αλλά και η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν πήγαινε πίσω. Το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ δεν έχει Πρίγιοβιτς ενώ ο ΠΑΟΚ έχει Πρίγιοβιτς.

Τον οποίο Πρίγιοβιτς δεν τον έχω σε εκτίμηση ως παίκτη, αλλά χθες ήταν εξαιρετικός και στα δύο γκολ. Ειδικά στο δεύτερο. ΟΠΑΟΚ , βέβαια, έχει και τον Βαρέλα στην άμυνα, που είναι λες και δεν υπάρχει στο γήπεδο. Αλλά οι παίκτες της ΑΕΚ σημάδευαν τα δοκάρια ή τις εξέδρες της Τούμπας. Ο Λιβάγια δείχνει ότι είναι παίκτης με ποιότητα και ο Μάνταλος έχει αρχίσει να μου θυμίζει στα πεσίματά του τον Καραγκούνη. Αντί να πέφτει με τα πόδια, πέφτει με τα χέρια!
Όσον αφορά αυτό που λένε ότι ήταν εκκλησία το γήπεδο, είναι κάτι φυσικό: Από τη στιγμή που κέρδιζε ο ΠΑΟΚ έμπαινες και άναβες κεράκι στην Τούμπα. Αν έχανε ο ΠΑΟΚ θα είχαμε… Μαλαματίνες.

Το μεγάλο πρόβλημα του Ουζουνίδη είναι ότι ανεβάζει πολύ την τετράδα της άμυνας. Το ίδιο λάθος που κάνει και ο Λουτσέσκου. Ειδικά στο πρώτο γκολ, ο Λαμπρόπουλος με τον Οικονόμου ήταν στην ίδια ευθεία. Για’αυτό όταν έκανε γκέλα ο Λαμπρόπουλος, ο Πρίγιοβιτς βρήκε μπροστά του ξέφραγο αμπέλι. Αλλά το ίδιο λάθος κάνει και ο Λουτσέσκου, βάζει τα σέντερ μπακ στην ίδια ευθεία και όπου τον βγάλει.

Το θέμα, τώρα, είναι το εξής: Την Κυριακή παίζειΟλυμπιακός -ΠΑΟΚ Κερδίζει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ και την άλλη Κυριακή κερδίζει η  ΑΕΚ  τον Ολυμπιακό και φτου από την αρχή. Ίσα βάρκα ίσα πανιά και οι τρεις. Γιατί, το αποκλείεται να γίνει αυτό;

Διαβάστε Περισσότερα