Γεωργίου Analysis, Τουρέ-Γκιγέρμε

Ο Τουρέ μπορεί να είναι βαρέων βαρών βαρόνος, αλλά η ρουφιάνα η μπάλα δεν ξεχνιέται. Ναι μεν κινείται σε 5 τετραγωνικά, αλλά έβγαζε πολύ καλές πάσες και έψαχνε ειδικά τον Μάνο. Να πούμε του στραβού το δίκιο, δεν του έλειπε η διάθεση και η όρεξη. Με άλλα λόγια δεν ήταν Μιραλάς.

Όμως, κακά τα ψέματα, όπως είναι αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να μπει σε σοβαρά παιχνίδια. Θα τον καταπιούνε. Τώρα, βγάζει δε βγάζει ένα ημίχρονο. Από εκεί και πέρα πάπαλα. Θέλει δουλειά ακόμα.

Το παράξενο είναι ότι με εντυπωσίασε ένας άλλος παίκτης στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό: Ο Γκιγέρμε . Σίγουρα δεν κάνει για κόφτης αλλά οι πάσες του, η οξυδέρκειά του ήταν πάντα στον σωστό χώρο και στον σωστό χρόνο. Δεν είναι με τίποτα εξάρι, είναι κλασικό οχτάρι που μπορεί να παίξει άνετα δίπλα από τον Φορτούνη. Αρκεί να τρέχει για πάρτη τους ο Καμαρά.

Όσον αφορά τον Ναουέλ, κανείς δεν ξέρει αν υπήρχε στο γήπεδο. Πρέπει να είναι εντελώς ανέτοιμος. Δεν ξέρω αν γνωρίζει το τόπι, αλλά στην κατάσταση που είναι δεν κάνει για τη βασική 11άδα του Ολυμπιακού.

 

Γράφει ο Γ Γεωργίου

Διαβάστε Περισσότερα