Γεωργίου Speaking ……… AL JAZEERA

Όλοι ξαφνικά ανακάλυψαν την ΑΜΕΡΙΚΗ ……… Kάποιοι πρέπει να θυμηθούν ότι πρώτος απόλους,  ο ΕΝΑΣ και μοναδικός, ο δικός μας Χόρχε στις 26 Μαίου του 2019 είχε μιλήσει αναφέροντας επώνυμα όσα γνώριζε . Τότε δέχτηκε μία μεγάλη επίθεση τρομερή, του την έπεσαν όλοι όπως πάντα! Μίλησε χωρίς φόβο  απο την ριαδοφωνική συχνότητα του Sport-Fm για τη σχέση ΠΑΟΚ και Ξάνθης , τονίζοντας ότι ο Ιβάν Σαββίδης είχε αγοράσει τις μετοχές του Χρήστου Πανόπουλου, μαζί με αυτές του Φώτη Κωστούλα στον Παναιτωλικό.

H συνέχεια …???? ο Γεωργίου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις… η διοίκηση του ΠΑΟΚ απειλεί Θεούς και δαίμονες με μήνυσεις για συκοφαντική δυσφήμιση!!!! Ταυτόχρονα ο Κωστούλας μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού απαίτησε εξηγήσεις, ενώ οι άνθρωποι του Απόλλωνα αναγκάστηκαν να «τελειώσουν» τον Γεωργίου σε χρόνο ΤΤ. Όπως και έγινε…

Στις 28 Μαΐου, ο Χόρχε θέλοντας να διαχωρίσει την θέση του απο αυτήν της ιδιότητας του ως πρόεδρος του Απόλλωνα δήλωσε τα εξής …

«Ξεκαθαρίζω ότι οι πρόσφατες δηλώσεις μου, ουδεμία σχέση έχουν με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Πηγάζουν αποκλειστικά στην δημοσιογραφική ιδιότητά μου και στις δημοσιογραφικές πληροφορίες μου. Μάλιστα, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Εύχομαι ο Απόλλων Σμύρνης να πετύχει τους στόχους του και να τους πανηγυρίσουμε όλοι μαζί» δήλωσε ο Γεωργίου.

Ο Χόρχε έκανε αυτό που κάνει εδώ και χρόνια, έβγαλε στην φόρα αυτό που ήταν γνωστό στους λίγους και κυρίως στην ποδοσφαιρική πιάτσα εδώ και μήνες, για τη σχέση ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Δεν έχει να χάσει τπτ γιατι ποτέ δεν τα πήρε απο κανέναν, έπαιζε πάντα το κεφάλι του χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες , όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό ισχύει και δυστυχώς για τους πολλούς, γνωρίζουν ότι δεν έχουν να του προσάψουν τπτ απολύτως . Δεν φοβήθηκε ποτέ και κανέναν, παίζει με την φωτιά γιατί είναι γητευτής της εδώ και χρόνια, πολύ απλά γιατί δεν φοβάται κανέναν και τπτ !!! Το ρεπορτάζ του One Channel… απλά τον δικαιώνει απόλυτα ….

 

AL JAZEERA

Διαβάστε Περισσότερα