Για την καψούρα μας την πιο μεγάλη | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Για την καψούρα μας την πιο μεγάλη!!!
Ευχαριστούμε Ιβάν.
Ευχαριστούμε Ρατσβάν
Ευχαριστούμε Πάμπλο .
Ευχαριστούμε Τεράστιε Αρχηγέ Αντελίνο!
Η μορφή του γίγαντα αρχηγού Αντρέ Βιερίνια με το ματωμένο μέτωπο, η συνέχεια στον αγώνα με μπαταρισμένο κεφάλι είναι όλα όσα μας έκαναν ΠΑΟΚ.
Είναι αυτό που συνδέει την ομάδα με τον κόσμο της, που ακολουθεί παντού, μόνο για την καψούρα για την φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος. Αν έχουμε και μεγάλες βραδιές σαν την σημερινή ακόμη καλύτερα.
Για αυτό είμαστε ευγνώμονες στον Ιβάν Σαββίδη. Η σημερινή ιδιοκτησία έχει μεγαλώσει το στάτους της ομάδας συνολικά αλλά δεν λειτουργεί τεχνοκρατικά. Ο ΠΑΟΚ είναι συναίσθημα, είναι η ματωμένη φανέλα του αρχηγού του. Και αυτό όχι μόνο δεν έχει ξεθυμάνει, αλλά αποτελεί βασικό στοιχείο στην οργάνωση της ομάδας.
Στον αγώνα, δεχθήκαμε έντονη πίεση, περισσότερη από όση ενδεχομένως να περιμέναμε, αλλά όλη η αμυντική λειτουργία της ομάδας, έδειχνε ότι μπορούσε να αντέξει την επιθετικότητα της Γκενκ. Στο τέρμα, ο Πασχαλάκης έχει ξαναποκτήσει την ψυχολογία του πρωταθλητή και όλοι αισθάνονται ήρεμοι όταν έχουν αυτόν πίσω τους . Ο Κρέσπο και ο Ίνγκασον βρίσκονταν παντού χωρίς να πανικοβάλλονται και ακόμη και με την απώλεια του Κρέσπο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μιχάι δεν μας έκανε να ανησυχήσουμε, μάλλον πήγε και καλύτερα. Ο Λύρατζης και ο Βιερίνια όσο περνούσε η ώρα ανέβαιναν σε απόδοση και άντεχαν στην πίεση. Το κέντρο ακόμη και ο Λουτσέσκου προσπάθησε να μην το πειράξει και να κρατήσει τις αλλαγές, μόνο όταν θα ήταν απαραίτητες. Ο Τσιγγάρας παραμένει εγγύηση, ο Σβαμπ υπερπολύτιμος και ο Ντάγκλας Αουγκούστο στα χέρια του Λουτσέσκου πιάνει απόδοση που μας εκπλήσσει συνεχώς. Ο Άκπομ είχε τον ρόλο που του ταιριάζει και έδωσε πολλές μάχες κερδίζοντας φάουλ και σπάζοντας τον ρυθμό των αντιπάλων.
Για τον επόμενο γύρο τώρα, αυτό που θα θέλαμε είναι η ρεβάνς να είναι εκτός έδρας.

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα