ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Είμαι η μαμά του Διονύση, ενός  παιδιού από την Πάτρα 4,5 χρόνων που πάσχει καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρο του ματιού και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης στην Γερμανία. Λόγω του υπέρογκου ύψους των εξόδων που φτάνουν τις 155.000 κάνουμε έκκληση για βοήθεια από όλο τον κόσμο. Ηδη, η ειδηση ελεγχθηκε και έχει δημοσιευτεί στην τοπική κοινωνία της Πάτρας σε εφημερίδες και ειδησεογραφικά sites αλλα και σε μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites της Αθήνας οπως Newsit, in.gr, zougla ,dogma αλλα και σε αθλητικά sites οπώς το sdna,tennisnews, gazzetta,gr aek24hours,  καθώς και πανελλήνιο σύνδεσμο αμειβομένων ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠΠ)  (σας επισυνάπτω ορισμένους από τους συνδέσμους) αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπως Τρίκαλα,  Θεσσαλονίκη, Χανιά στα νησιά μας και σε άλλες πόλεις αλλά και στην ομογένεια και συνεχίζουμε ώστε να γίνει η έκκληση μας περισσότερο γνωστή και να καταφέρουμε να σώσουμε το παιδί με την βοήθεια όλων.

Εάν έχετε την δυνατότητα και θέλετε μπορείτε να κάνετε και εσείς μια κοινοποίηση στα social μέσα σας ώστε η έκκληση μας να γίνει πιο γνωστή, αυτό και μόνο θα ήταν μια μεγάλη βοήθεια.

 Οποιαδήποτε στοιχείο από τον ιατρικό φάκελο του παιδιού είναι στην διάθεση σας. 

Επίσης η εθνικη μας ομαδα ποδοσφαιρου εχει φτιάξει και ενα βιντεο για το σκοπό αυτό και σας τον επισυνάπτω παρακάτω

Σήμερα το βίντεο αυτό έπαιξε στην τηλεοπτική εκπομπή Συμβαίνει Τώρα με το Σπύρο Χαριτατο στο Οpen, στην στήλη των αθλητικών ώστε να βοηθήσουμε περισσότερο, 

https://fb.watch/nQz4jpFVYL/

αν έχετε και εσείς κάποια δυνατότητα βοήθειας, κοινοποίησης η προβολής θα σας είμαστε ευγνώμων.

Το όνομα του παιδιού είναι Τσιάμης Διονύσιος.

Παρακαλώ στείλτε μου διευκρινίσεις.

Βάσω Τσιάμη-Μπετηχαβα 

Η μαμά του Διονύση.

6949729065

Διαβάστε Περισσότερα