Γιατί τόσο ανέτοιμοι; | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Μία ακόμη ευκαιρία χάθηκε σήμερα. Το βασικό, αυτό που όλοι περιμέναμε ήταν να παίξει η ομάδα για τη νίκη , για την πρωτιά στο πρωτάθλημα.
Έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητες του προπονητή και των παικτών και στον τρόπο που προετοιμάζει πνευματικά τη ομάδα για τα παιχνίδια. Αυτό που περιμέναμε όμως δεν το είδαμε στο Καραϊσκάκη.

Έγιναν λάθη, κυρίως ατομικά και στοίχισαν και σε φάσεις και δυστυχώς στα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Ο Εσίτι, ως κρυφό χαρτί του Ρασβάν μέχρι τώρα, δεν δικαίωσε τον προπονητή του για την επιλογή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Φάνηκε ότι ήταν επιλογή του Μαρτίνς να πιέζεται ο Εσίτι με δύο ή και περισσότερους χαφ περιμένοντας να κάνει το λάθος στην μεταβίβαση. Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, αυτή η τακτική απέδωσε για τους αντιπάλους μας και έγινε το 2-0 πριν λήξει το ημίχρονο. Στο κέντρο ούτε ο Ντάγκλας Αουγκούστο δεν μπόρεσε να δείξει προσωπικότητα για παιχνίδι τέτοιας δυσκολίας και έτσι έμεινε μόνο ο Σβάμπ που παρά την συνηθισμένη του αγωνιστικότητα δεν μπόρεσε να έχει συνολικά καλή απόδοση.
Σαν προσωπικότητα θα περιμέναμε καλύτερο παιχνίδι και από τον Ντιέγκο, αλλά στα πλάγια τον είχαν κλείσει πολύ αποτελεσματικά και στο λίγο που έπαιξε κεντρικός χάθηκε.

Ο Πασχαλάκης ήταν πολύ καλός, βρέθηκε αρκετές φορές εκτεθειμένος αλλά ήταν αυτός που έπρεπε. Ο Βαρέλα σήμερα επιλέχθηκε προφανώς λόγω εμπειρίας, δεν έδωσε κι αυτός το κάτι παραπάνω και στο πρώτο γκολ άλλαξε και την πορεία της μπάλας που κατευθύνονταν στο τέρμα έτσι κι αλλιώς…
Η ουσία είναι ότι η ομάδα δεν έδειξε να θέλει το παιχνίδι και να πιστεύει ότι θα το πάρει Με τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε μεν αλλά δεν μοιάζαμε ικανοί να το γυρίσουμε. Εμείς θα θέλαμε να βλέπουμε τον Σφιντέρσκι περισσότερο και σε συνεχόμενους αγώνες στο γήπεδο γιατί αυτή την στιγμή κανένας από τους δύο σέντερ φορ δεν δείχνει απειλητικός. Και μάλλον ο Ακπομ φαίνεται πολύ πίσω σε ετοιμότητα. Περιμένοντας τον Νέλσον, ίσως θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε το ένστικτο του Πολωνού περισσότερο.

ΥΓ. Σήμερα που ο ΟΣΦΠ κέρδισε ο προπονητής του δεν διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία. Άρα μάλλον θα συμφωνεί με τον διαιτητή ότι το χέρι του Ρέαμτσουκ στην περιοχή του δεν ήταν πέναλτι. Ίσως παίζει ρόλο η περιοχή.

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα