Γιούβε – Ατλέτικο ΤΟ ΜΑΤΣ για την φάση των 16!

Νομίζω ότι τα αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας στο Champions League μας έδειξαν ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα! Η Ατλέτικο έχει μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα. Δεν θέλω να πω ότι είναι αμυντικοί, αλλά είναι οργανωμένοι και τείνουν να παίζουν στην αντεπίθεση. Αν πρέπει να ποντάρω σε κάποιον αυτός πιστεύω θα είναι να στοιχηματίσω στον Cristiano Ronaldo. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να είναι καθοριστικός σε αυτές τις στιγμές, καθώς και με όλη την εμπειρία του και τους στόχους που έχει σημειώσει στο Champions League, θα τον χρειαστεί η Γιούβε την Τρίτη !

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους Wojciech Szczesny πιστεύει στην επιστροφή. “Είμαστε σε καλή κατάσταση και δεν μπορούμε να περιμένουμε να παίξουμε και να κερδίσουμε αυτό το μεγάλο αγώνα του Champions League”, δήλωσε στο Sky Sport Italia το Σαββατοκύριακο. “Κάναμε πολλά λάθη στη Μαδρίτη. Είναι σημαντικό να επιτεθούμε και να υπερασπιστούμε καλύτερα, κάτι που μπορεί να φανεί εύκολο, αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται “.

Το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο για το Chiellini. Θα είναι ο 500ος αγώνας του με τους Bianconeri. «Ελπίζω ότι θα είναι ένα απο τα πιο σημαντικά παιχνίδια μου », ανέφερε. Είναι ο πέμπτος στον κατάλογο όλων των εποχών για την Juve, μετά τους Del Piero (705), Buffon (656), Scirea (552) και Furino (528).

 

https://www.youtube.com/watch?v=tDeufiyb4c8

Διαβάστε Περισσότερα