Γκέλα για Ολυμπιακό τών είκοσι δύο ( 22) ισαξιων παικτών , κατά τόν Μαρτίνς.

Γκέλα για τον Ολυμπιακό με υπογραφή Μαρτίνς. Όταν ισχυρίζεται ότι έχεις 22 ισάξιους παίκτες στην ομάδα πρέπει λογικά νά το επιβεβαιώνεις κύριε Μαρτίνς.
Ίδια ρούχα καί ίδια παπούτσια σέ ραντεβού κάπου εκτιθεσε καί άσε πού σε παίρνουν χαμπάρι, ακόμα καί πώς θά ανασενεις. Μεγάλη προσπάθεια πρίν τρείς ημέρες ο Ολυμπιακός απέναντι στη Τότεναμ, λογικά το ρεζερβουάρ δεν θα ήταν στο Φουλ.

Απέναντι σε ένα Παναθηναϊκό με χιλιάδες προβλήματα αλλά όρεξη καί πάθος , άφησες τόν Δώνη νά σε διαβάσει χωρίς κόπο. Δεν είπαμε νά κάνει ολοκληρωτικό ροτεισον αλλά έχεις τό υλικό και τούς παίκτες πού είναι φρεσκαδουρα νά πάρουν το παιχνίδι απέναντι σε ένα Παναθηναϊκό πού όπως είπαμε με τόσα προβλήματα.
Ένα ντέρμπι σίγουρα πάντα ντέρμπι αλλά σε αυτό το φεγγάρι η διαφορά τών δύο ομάδων είναι τεράστια. Χάλια τό τεραίν , πίεση καί σκληρό παιχνίδι από τούς πράσινους με τον Ολυμπιακό νά απέχει από τίς προσωπικές μονομαχίες καί άτολμο.

Ακομα και έτσι όμως με μία τελική στο πρώτο ημίχρονο βρήκε τόν τρόπο ο Ολυμπιακός νά μπει μπροστά στο σκορ με τον Γκερέρο στο 35″ λεπτό. Μέχρι τότε ουσιαστικά μηδέν φάσεις ουσίας από τούς ερυθρόλευκους. Οκ η κλοτσιά έπεφτε σύννεφο αλλά έπρεπε αυτά νά τά περιμένει ο Ολυμπιακός. Δεν θα πήγαινε το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός σε σοφτ συμπεριφορά. Όλα για όλα έπαιζε καί ίσως το τελευταίο του χαρτί.

Αντί τό γκολ νά αλλάξει την αγωνιστική συμπεριφορά του Ολυμπιακού συνέχισε στο ίδιο μοτίβο , καί προβλέψιμος όπως έγινε κοιτάγε νά ρόκανισει τόν χρόνο καί άντε νά φεύγουμε. Δεν είναι έτσι όμως. Ένα πέναλτι τού Μακεντα πού πιάνει ο ΣΑ, αναβάλει για λίγο το καζο τού Ολυμπιακού. Αλλά καί πάλι οι ερυθρόλευκοι δεν αφυπνίζονται καί συνεχίζουν τό ίδιο τακτικά παιχνίδι. Δεν βγαίνει ούτε συνδυασμός ούτε οργανωμένη επίθεση, ότι νά είναι .

Βλέποντας ο Παναθηναϊκός το αμυντικό δίδυμο τού Ολυμπιακού σήμερα νά πελαγοδρομεί συνέχισε νά πιέζει και με ένα πέναλτι τού Μεριά πού τού έχει γίνει πλέον συνήθεια, φέρνει τόν αγώνα στα ίσα. Εκτέλεση άψογη από Μόλο καί 1-1 Στο 90″ λεπτό καί ο θρύλος στο καναβάτσο. Έπαιξαν άπαντες με την φωτιά , παίκτες καί προπονητής καί τσουρουφλίστικαν.

Το ποιο εύκολο διαγώνισμα για τόν Δώνη , πού έγραψε τεστ με τίς λύσεις μπροστά σε ανοικτό βιβλίο.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα