Αρχική Γκολ,ξύλο και καθόλου θέαμα | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Γκολ,ξύλο και καθόλου θέαμα | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λέει ο λαός και ο Παναθηναϊκός απόψε το έκανε πράξη καθώς ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες απέναντι στον Ολυμπιακό σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και πήρε την νίκη με 1-0 με γκολ του Αϊτόρ….

Το ματς είχε πολύ ξύλο,δυνατά μαρκαρίσματα και αψιμαχίες μεταξύ των παιχτών αλλά το παράδοξο είναι με τον διαιτητή,ο οποίος άφησε στις περισσότερες φάσεις το παιχνίδι να εξελίσσεται κανονικά και να μοιράζει ελάχιστες κάρτες….

Το derby βάφτηκε πράσινο όπως είπαμε και παραπάνω με τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτερος στις λεπτομέρειες,έλεγξε τον ρυθμό και ουσιαστικά μετά το προβάδισμα που πήρε στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου με ένα πολύ ωραίο γκολ από συνδυασμό των παιχτών του δεν απειλήθηκε καθόλου από τον αιώνιο αντίπαλο….

Για ακόμα μια φορά το φορ που θα κάνει το εύκολο γκολ φώναζε από μακριά,το κενό του Χουανκάρ δεν φάνηκε όσο και εάν έστελνε πάνω στον Σάντσεζ τον Ροντρίγκεζ ο Μάρτινς,ο Αϊτόρ ήταν ο καλύτερος παίχτης της ομάδας και ο Βέλεθ για ακόμα μια φορά πανταχού παρών…..

Έτσι πήρε κατά πόδας τον Άρη στο κυνήγι της Ευρώπης και έβαλε και άλλη πίεση στην Α.Ε.Κ η οποία παίζει τα ρέστα της στους ζωσιμάδες…

Την Τετάρτη με την Λαμία επιβάλλεται να καθαρίσει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλου από το πρώτο παιχνίδι και η ομάδα να πάει ήσυχη μέχρι το Πάσχα…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: