Γλίτωσε το έμφραγμα στο τέλος ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Λάτσιο και Μπριζ παρατάχθηκαν χθες το βράδυ στο χορτάρι του Ολύμπικο με σκοπό να πάρουν αμφότεροι εκείνο το αποτέλεσμα που θα τους έδινε το εισιτήριο για τους δεκαέξι του Champions League.

Το τελικό 2-2 έστειλε τους Ρωμαίους στην επόμενη φάση αλλά η ομάδα του Inzaghi πέρασε από χίλια κύματα για να παρει την πρόκριση.

Το 1-0 έγινε με τον Correa στο 12′ ενώ οι Βέλγοι έδωσαν γρήγορα απάντηση στο 15′ με τον Vormer αφού πήρε το ριμπάουντ μετά από ασταθή απόκρουση του Reina που σε όλο το παιχνίδι ήταν κακός.

Ο Immobile στο 27′ με πέναλτι έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους και με την δεύτερη κίτρινη του Sobol για την Μπριζ όλοι είπαμε ότι κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

Όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι είναι σκληρό καρύδι.Πίεσαν στο δεύτερο σκέλος της αναμέτρησης ισοφάρισαν σε 2-2 στο 76′ με τον Vanaken και θα μπορούσαν να είχαν κάνει την ολική επαναφορά στις καθυστερήσεις αφού είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Ketelaere.

Μία ιδιαίτερα δύσκολη και αγχωτική νίκη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι για τους Ιταλούς οι οποίοι πέρασαν ως δεύτεροι του ομίλου στην επόμενη φάση και περιμένουν τον αντίπαλο τους στην κλήρωση της Δευτέρας.

Το έμφραγμα ευτυχώς δεν ήρθε στο τέλος για μια ομάδα που ελκύει κόσμο όπως έχουμε επισημάνει αρκετές φορές τα τελευταία δύο χρόνια με τον τρόπο που αγωνίζεται…

Διαβάστε Περισσότερα