Γλυκόπικρη γεύση | ΜΕΣΑ – ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Γλυκόπικρη γεύση κύριοι!

Η πιθανότητα να φθάσει ο ΠΑΟΚ σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης εξαντλήθηκε στην Τούμπα. Στους δύο αγώνες με την Μαρσέιγ αποδείχτηκε στην πράξη ποια ομάδα ήταν το φαβορί και ποια το αουτσάιντερ. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλή και στα δύο παιχνίδια. Όμως αυτό δεν έφθανε.

Οι παίκτες έδειξαν διάθεση, υπερέβαλαν εαυτούς, δεν άφησαν να φανεί η διαφορά ποιότητας με τους αντιπάλους τους, όμως αυτή υπήρχε. Και ήταν αρκετή, ώστε παρ’ όλες τις καλές εντυπώσεις που άφησε η ομάδα, το αποτέλεσμα έγραψε δύο ήττες και αποκλεισμό από την συνέχεια του Conference League.
Δεν δικαιούμαστε ως φίλαθλοι ή οπαδοί της ομάδας να ζητήσουμε τον λόγο από προπονητή, παίκτες ή την διοίκηση. Μέσα στο γήπεδο η ομάδα έδειξε αυτό που την χαρακτηρίζει και αυτό που μας άρεσει. Μαχητικό πνεύμα, αυτοπεποίθηση διεκδίκηση των πιθανοτήτων της για πρόκριση. Για αυτούς τους λόγους οι απογοητευμένοι φίλαθλοι στην Τούμπα αποθέωσαν τους παίκτες και τον προπονητή αναγνωρίζοντας την οργανωμένη τους προσπάθεια. Και όλοι αισθανόμαστε γεμάτοι από την φετινή ευρωπαϊκή πορεία και ελπίζουμε να την ξαναζήσουμε σύντομα!

ΜΕΣΑ – ΕΞΩ Π.Α.Ο.Κ

Διαβάστε Περισσότερα