Γραμματείς και Φαρισαίοι Ι ΠΑΝΙΩΝΑΚΙΑΣ

Ως πρόβατο επι σφαγή. Αυτή ήταν η προδιαγεγραμμένη πορεία του μακαρίτη, του Άλκη. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Και κατά πάσα βεβαιότητα ( και όχι πιθανότητα ) ΟΧΙ του τελευταίου.
Και πως να είναι λοιπόν ο τελευταίος ( ασχέτως των ευχολογίων που ακούγονται απο χθές )  αφού ούτε οι Γραμματείς, ούτε οι Φαρισαίοι, δεν  θέλουν να σταματήσουν τέτοια περιστατικά.   Είναι ξεκάθαρο πια. Ούτε μπορούν, ούτε ΘΕΛΟΥΝ.
Οι Φαρισαίοι βάση της Βίβλου, ήταν εκείνοι οι ειδικοί που εκπροσωπούσαν τον νόμο. Οι εδώ ΄΄ Φαρισαίοι ΄΄ των ημερών μας ( αστυνομικές αρχές, δικαστικοί αρχές ) διυλίζουν το κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο. Διεφθαρμένοι & φιλάργυροι στο μεγαλύτερο ποσοστό, αντί να εκπροσωπούν τον νόμο , κοιτάζουν μόνο την οικονομική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Άλκη.  Αν αναρωτιέστε γιατί είναι οι ηθικοί αυτουργοί η απάντηση είναι η εξής : 
 
02/09/2018 : Απόπειρα δολοφονίας απο οπαδό του ΠΑΟΚ, στην Νέα Σμύρνη, με εκτόξευση ευθείας βολής φωτοβολίδας ενάντια στους φιλάθλους του Πανιωνίου. Μόλις 32 χρόνια απο την δολοφονία Μπλιώνα στο Αλκαζάρ. Παρόλο ότι υπήρχε κάμερα στο γήπεδο, η Αστυνομική διεύθυνση για την αντιμετώπιση αθλητικής βίας δεν επενέβη, ούτε ο Διοικητής που είχε επωμιστεί την ασφάλεια του Αγώνα έκανε οποιαδήποτε προσαγωγή ή σύλληψη, αλλά ούτε και  ο εισαγγελέας υπηρεσίας, δεν έδωσε εντολή να ερευνηθεί αυτεπάγγελτα η υπόθεση. Ουδείς. Αποτέλεσμα…?  Ο εν λόγω επίδοξος δολοφόνος, να κυκλοφορεί ελευθερος. Δεν συζητάμε καν για τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή για δημοσιογράφους περί αναζητησης και αυτοκάθαρσης. Δεν γνωρίζουμε αν ο δολοφόνος του Άλκη, είναι το ίδιο πρόσωπο με εκείνο της Νέας Σμύρνης. Ιδού λοιπόν οι αποδείξεις για τους Φαρισαίους !
Οι δε Γραμματείς, βάση της Βίβλου ήταν αυτοί που μελετούσαν τον νόμο. Οι εδώ  ΄΄ Γραμματείς ΄΄ των ημερών μας  ( βουλευτές, υπουργοί , διοικητικοί των ομοσπονδιών αλλά και δημοσιογράφοι )  όλα αυτά τα χρόνια  είτε εθελοτυφλούν, είτε αποσιωπούν γεγονότα και αποδείξεις , για το ποιοι κρύβονται πίσω απο τους οργανωμένους  οπαδικούς ” στρατούς ”  οι οποίοι, δίνουν συνεχόμενα ραντεβού αλληλοεξόντωσης.
Ηλίου φανερότερο, ποιές οι αποφάσεις που πάρθηκαν μετά την δολοφονία Φιλόπουλου.  Κροκοδείλια δάκρυα απο δημοσιογράφους , που μετά απο 1 μήνα ξέχασαν τα πάντα, και μέσα απο μικρόφωνα και πένες, αβάνταραν την μισαλλοδοξία. Καμία ουσιαστική παρέμβαση απο τους Βουλευτές και Υπουργούς, όταν μέσα σε  2 χρόνια  υπάρχουν 3 δολοφονίες οπαδών, μετά απο κυνηγητό  στην πόλη της Θεσσαλονίκης ( θυμίζουμε τον θάνατο Κυπριου οπαδού του ΠΑΟΚ μετά απο ενέδρα , και ενός Βούλγαρου υποστηρικτή του Άρη – μόλις πριν ακριβως 2 χρονια – ) που κάποιοι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να δικαιολογήσουν ακομα και ως … τροχαίο!!  Είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Άλκη.  Αν αναρωτιέστε γιατί είναι οι ηθικοί αυτουργοί η απάντηση είναι η εξής : 
Άλλαξε εν μια νυκτί ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ, όπου τέτοια φαινόμενα όπως το άνωθι που περιέγραψα, αντί να τιμωρηθούν με διακοπή αγώνα, βαρύ χρηματικό πρόστιμο, -3 βαθμούς , κεκλεισμένων των θυρών και άλλες ποινές, αντικαταστάθηκε με μικρό χρηματικό πρόστιμο. Τι έπραξαν ώστε να ανατραπεί αυτή η απόφαση ..??
Δεν έπραξαν ΤΙΠΟΤΑ. Δεν νοιάστηκαν να πράξουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ . Δεν ήθελαν πράξουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. 
 
 
 
Ουαί εις εσάς  Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί , διοτί παρομοιάζεται με τάφους ασβεστωμένους , οίτινες έξωθεν μεν φαίνονται ωραίοι, έσωθεν όμως γεμουσιν οστών νεκρών, και πάσης ακαθαρσίας. Ούτω και εσεις έξωθεν μεν φαίνεσθε, εις τους ανθρώπους δίκαιοι, έσωθεν είστε πλήρεις υποκρίσεως και ανομίας. 
 

ΟΥΑΙ!         

 

Διαβάστε Περισσότερα