Η καλή προσπάθεια δεν αρκεί! | Ο Τζες

Εμφανώς βελτιωμένος ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον, κατ’ εμέ αδιάφορο, Άρη αλλά με τη κλεψύδρα να αδειάζει πλέον δεν αρκεί μια καλή εμφάνιση. Το ζητούμενο είναι οι τρεις πόντοι οι οποίοι παρά τις καλές στιγμές των γηπεδούχων, δεν ήρθε.

Με εκπλήξεις παρατάχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που κατόπιν και του αποτελέσματος δικαιώνουν τις επιλογές Γρηγορίου. Με τους Καραχάλιο και Παντελάκη να βρίσκονται σε κακή φόρμα το τελευταίο διάστημα, θέση στην αρχική ενδεκάδα βρήκαν οι Λιάσος και Μπακαδήμας οι οποίοι δεν απογοήτευσαν τον κόουτς των ηπειρωτών. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας μετά από καιρό ήταν αρκετά ικανοποιητική σε βαθμό που μια ομάδα με την ποιότητα του Άρη απείλησε μόλις μια φορά εντός περιοχής και άλλη μια εκτός. Ο ΠΑΣ κράτησε μακριά από τα γκολπόστ του Νάγκι τους πάντα επικίνδυνους Μορόν και Σουλειμάνοφ με επιτυχία.

Στο επιθετικό κομμάτι δε, ο ΠΑΣ ενώ είχε τις στιγμές του, δεν εκμεταλλεύτηκε καμία εξ’ αυτών ώστε να την μετουσιώσει σε γκολ. Μόνιμη πηγή “ανακατωσούρας” στην άμυνα του Άρη ο δραστήριος απόψε Ροσέρο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, κατά την άποψή μου, δεν ρίσκαρε να βγει πιο επιθετικά στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης, με μοναδική ουσιαστική παρέμβαση, η αντικατάσταση του Κόντε από τον Λεό σε μια προσπάθεια ίσως να εκμεταλλευτεί τα τρεξίματα του δεύτερου, σε ένα παιχνίδι όμως που ο Λεό φάνηκε δια της απουσίας του.

Βελτιωμένος φυσικά ο ΠΑΣ, ειδικά σε σύγκριση με τον διασυρμό κόντρα στην Λαμία, αλλά το ζητούμενο πλέον είναι οι βαθμοί. Χρειάζεται περισσότερο νεύρο και φυσικά αποτελεσματικότητα απέναντι στα αντίπαλα καρέ. Στοίχημα αποτελεί η ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται και οι νέοι παίκτες που ήρθαν κατά την χειμερινή περίοδο οι οποίοι πρέπει όσο πιο άμεσα γίνεται να προσφέρουν λύσεις στον δύσκολο αγώνα της παραμονής.

Δυστυχώς η ανοχή της διοίκησης του ΠΑΣ, στην προ Γρηγορίου εποχή έχει κοστίσει σημαντικά, και πλέον οι καλές εμφανίσεις δεν αρκούν. Επόμενο παιχνίδι ζωής και θανάτου, κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα