Τρεις οι διεκδικητές του Θρόνου με την Βασίλισσα να δηλώνει παρούσα! AL JAZEERA

Άλλη μια αγωνιστική που έφυγε και καθαρίζουν τα λίμα που λέει και ο Χορχε από την διαδικασία του διεκδικητή του Πρωταθλήματος. 3 φέτος οι διεκδικητές του θρόνου και επειδή δεν μ’αρέσει να μιλάω χωρίς πρώτα να έχω δει, θα πω ότι σήμερα η ΑΕΚ ήταν καλή, παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται καλύτερη. Όμως δεν μπορώ να μην παραβλέψω ότι η άμυνα του Άρη σήμερα ήταν ένα σκορποχώρι και η ΑΕΚ πολύ καλά του φέρθηκε του ΑΡΗ, κανονικά έπρεπε να τον ξεπατώσει, αλλά ευτυχώς για τον Άρη το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα.!
Πάμε τώρα όμως στο ζουμί, ο Ολυμπιακός που χθες νίκησε μετά Βαϊων και βασάνων για άλλη μια φορά έδειξε κραχτές αδυναμίες, οι οποίες μην περίμενε να αλλάξουν εύκολα. Ο ΟΦΗ ξεφούσκωσε στο Β ημιχρόνιο και το τρίποντο ήρθε, όμως η εικόνα του Ολυμπιακού δύσκολα αποσο φαίνεται θα αλλάξει, όσο κιαν κάποιοι θέλουν να διατυμπανίζουν στα μέσα και στα απέξω ! Με τα ψέμματα δεν κέρδιζε ποτέ κανείς!
Ο ΠΑΟ για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε ότι έχει πολύ μεγάλο θέμα στο σκοράρισμα και στην δημιουργία. Για ακόμα μια φορά με μια σκληροτράχηλη άμυνα, όπως αυτή του Αστέρα, χρειάστηκε ένα μπεναλτι εφεύρεση του Κόρακα Παπαδόπουλου για να πανηγυρίσει την νικη! Δημιουργία μηδέν από πλευράς πράσινων παρά μόνο τρέξιμο και δύναμη αλλά αυτά δεν είναι αρκετά για να κερδίσεις ομάδες όπως τον Αστέρα…
Και πάμε τώρα στην ΑΕΚ, είπα ότι βρήκε και τα έκανε, αν και ο Άρης μπήκε δυνατά στο ματς αλλά η ένωση ισορρόπησε το παιχνίδι και από το 27 και μετά έκανε ότι ήθελε, πίεσε ψηλά έκλεβε μπάλες και έβγαινε στο κενό χώρο πράγμα που δημιούργησε πολλα προβλήματα στον Άρη και το σκορ στο πρώτο ημίχρονο αδικεί τον Δικέφαλο.
Κερί στον Άγιο Δημήτριο να ανάψουν εκεί στον Άρη που η ΑΕΚ δεν τους έβαλε φωτιά και μπουρλότο από το πρώτο ημίχρονο! Αυτό όμως που με εντυπωσιάζει με την ΑΕΚ παιχνίδι με το παιχνίδι είναι η εξέλιξη του παιχνιδιού της, πολύ καλή άμυνα ψηλά με κλεψίματα και τους παιχτες να βγαίνουν πρώτοι στην μπάλα, ότι ακριβώς επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο, και όχι στην άμυνα της! τα κλεψίματα τα μετατρέπει σε επιτυχημένες φάσεις τόσο από την αριστερή όσο και από την δεξιά μεριά, δεν το κάνει μονοπατα!
Το σημερινό ματσακιον το ευχαριστήθηκα Ταμάλα και χαίρομαι που μια ομάδα έχει βάλει τις βάσεις για να παίζει ωραίο και σύγχρονο ποδόσφαιρο, κάτι που ο κάθε αγνός φίλαθλος επιζητά, σε κερδιζει ρε παιδάκι μου ανεξαρτήτως του τι ομάδα είσαι.Δεν ξέρω ποιος από τους τρεις θα πάρει το πρωτάθλημα αλλά με βάσει τα σημερινά δεδομένα δίνω ένα προβάδισμα στην ΑΕΚ. Αν συνεχίσει έτσι και όπως ακούγεται με την προσθήκη του Φερναντεζ μετά τα Χριστούγεννα, θα την κάνει ακόμα πιο δυνατή και δεμένη σαν ομάδα.
ΥΓ στους απανταχού μυρωδιάδες που έκραζαν τον προπονητή της ΑΕΚ τους αφιερώνω μια χύτρα ταχύτητας με 100 μπάλες για βράσιμο πρωί μεσημέρι βράδυ για τις επόμενες 30 μέρες. Άλλο βλέπω και άλλο κοιτάζω μπάλα ….
ΥΓ 2 Αλητεία μεγάλη, θα πρέπει όλες οι ομάδες να καταγγείλουν την ΑΕΚ γιατί πάιζει με 12 παικτες σε κάθε παιχνίδι, αυτός ο Σιμάνσκι πάιζει για δύο στο κέντρο ……

Al Jazeera

 

Διαβάστε Περισσότερα