Η Αγγλία απέκλεισε την Γερμανία και είναι ήδη στους 8 Ι Catalanos

Η Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της σε νοκ άουτ αγώνα κέρδισε και πλέον είναι στους 8,αφήνοντας την Γερμανία εκτός.

Σε ένα παιχνίδι που θύμιζε την γάτα με το ποντίκι οι Άγγλοι βγήκαν τελικά νικητές!!Αμφότερες πρόσεχαν πολύ τις άμυνές τους και έτσι ο αγώνας όπως ήταν αναμενόμενο παίχτηκε κυρίως στο κέντρο,όπου οι Άγγλοι πίεζαν και πήγαιναν με περισσότερη δύναμη πάνω στην μπάλα,ώστε να δημιουργήσουν προβλήματα στην ανάπτυξη των Γερμανών.

Παιχνίδι εξουδετέρωσης λοιπόν και αρκετής δόσης τακτικής και απο τους δύο,όμως εδώ θα τονίσω την υπομονή στο τρόπο παιχνιδιού από τους Άγγλους ,οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την μετριότητα των αντιπάλων τους και έτσι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους,κερδίζοντας πολλά μέτρα στο γήπεδο.

Έχοντας όμως “αφήσει”μόνο του τον πολύ καλό Στέρλινγκ,να προσπαθεί να κάνει τα πάντα από την άλλη.Τόσο ό Στέρλινγκ όσο και ό Χάρβερτζ σε σύγκριση  με τους υπολοίπους ήταν κυριολεκτικά μια όαση!!

Ουσιαστικά ήταν και οι μόνες πηγές κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες.Κυριολεκτικά μόλις έπιαναν μπάλα αυτοί οι δύο περίμενες ουσιαστικά να δεις κάτι αξιόλογο.Και έτσι με το τελικό σκόρ 2-0 υπέρ φυσικά των Άγγλων ο τίτλος του MVP λογικά θα πρέπει να ανήκει κανονικά στον Στέρλινγκ!!

Catalanos

Διαβάστε Περισσότερα