Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ…| DRAZEN

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ  98-83

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη εντός έδρας νίκη στη σεζόν και παρουσίασε τις πραγματικές δυνατότητες του στο παρκέ. O Wolters ήταν ο βασικός πυλώνας της νίκης του Παναθηναϊκού.
Κατάφερε να χτυπήσει την αδυναμία της άμυνας της Μπασκόνια αλλά παράλληλα να ελέγξει και τον ball handler της Ισπανικής ομάδας. Ο Wolters πραγματοποίησε ένα καλό παιχνίδι στην δημιουργία και άλλαξε τις ισορροπίες στο δεύτερο ημίχρονο.
Η ικανότητα του να τελειώνει φάσεις είναι γνωστή από τη θητεία του στο κολέγιο. Σαφώς είναι ο παίχτης που θα κοιτάξει πρώτα τη πάσα γιατί αυτό χρειάζεται περισσότερο η ομάδα του.

Ο coach Radonjic ψάχνει ακόμα τα σχήματα που θα κάνουν τον Παναθηναϊκό αποτελεσματικό. Έχει παίχτες που έχουν χιλιόμετρα στην διοργάνωση και χτες διαχειρίστηκε σωστά το υλικό που διαθέτει.

Ο Παναθηναϊκός είχε 6/13 τρίποντα στο 2ο ημίχρονο αλλά 2/10 τρίποντα στο πρώτο. Ορθώς ψάχνει να βρει πόντους στο ανοιχτό γήπεδο με τον Bacon να είναι ο παίχτης που επιτέλους τελειώνει τις φάσεις.
Ο coach Radonjic έπαιξε αρκετά με το σχήμα Grigonis , Bacon & Ponitka. Για πρώτη φορά διάβασε ο Παναθηναϊκός τα mismatch και πήρε τα φάουλ από κομβικούς παίχτες της Μπασκόνια.
Επιπλέον οι πράσινοι άνοιξαν το γήπεδο , είδαν την πάσα στην αδύνατη πλευρά ενώ με τον Bacon μπροστάρη έπαιξαν αρκετά isolation παιχνίδι. Σημαντικό στοιχείο τα 14 λάθη της Μπασκόνια με 10 από αυτά να τα κάνουν οι Thompson & Henry.
Για τον Παπαγιάννη έχω σημειώσει στο παρελθόν ότι ανεβαίνει σταδιακά μέσα στη σεζόν και κυρίως μετά από τα πρώτα 10 ματς της σεζόν. Χτες έδειξε δείγμα των ικανοτήτων του , ειδικά στο 2ο ημίχρονο.
Η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή της και οι πράσινοι δείχνουν την θέληση ότι δεν θα τα παρατήσουν από τόσο νωρίς. Υλικό υπάρχει , υπάρχουν όμως και ελλείψεις όπως ένα back up Williams.
Η συνέχεια στο παρκέ.

DRAZEN

Διαβάστε Περισσότερα