Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ SERPICO

Σοβαρή απορία εξέφρασε στην σημερινή εκπομπή του στον REAL  ο Χόρχε ρε μάγκες. Γιατί λέει δέν αντέδρασαν ο Βαγγελας και ο Τίγρης στην πρόταση για την πρόσληψη του Άγγελου στο τιμόνι της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου. Αυτή λέει έγινε με πρόταση του Ιβάν και συγκατάθεση του προέδρου τής ΕΠΟ. Ωραία και λοιπόν ρε Χόρχε τι έγινε; Δηλαδή τι θα έλεγε ο Βαγγέλης και τί ο Τίγρης; Θα πρότειναν και αυτοί δικούς τούς; Είσαι σοβαρός; Δηλαδή πάρτε τον Λεμονή η”Τον Νικοπολιδη,Για παράδειγμα; Και τι θα έλεγε ο Τίγρης και αυτός με την σειρά του; Πάρτε τον Κωστενογλου η”τον Δελα; Πλάκα μας κάνεις ρε Χόρχε σε ξαναρωτάω. Θα μπουν σε πλειστηριασμό, για το ποιός θα βάλει ποιόν; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά που ρώταγες σήμερα στην εκπομπή σου.

Εγώ βέβαια σου απαντάω εκφράζοντας καθαρά προσωπική άποψη. Ο Άγγελος έχει βέβαια τίς ιδιοτροπίες του αλλά το είχα ξαναγράψει. Θα δουλέψει,ξέρει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, παθιάζεται μέσα στο παιχνίδι,Το ζει . Θα μπει στην ψυχολογία του Έλληνα παίκτη,θα τον φτιάξει. Έχει τον τρόπο του Ο Άγγελος. Πάντως χειρότερος από τον Γερμανό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. Πρέπει πάνω από όλα να είναι δίκαιος στις επιλογές παικτών και αυτό ρε Χόρχε μένει να το δούμε.Θυμασται φίλοι μου που εγώ είχα γράψει ότι θα ήθελα ξένο κόουτς με πλούσιο βιογραφικό στο ποδόσφαιρο.

Αλλά αφού η ΕΠΟ αποφάσισε για τον Άγγελο οκ δεν με χαλάει ιδιαίτερα ,άλλωστε θα κριθεί από το έργο του. Και εάν ρε Χόρχε στραβωσουν Όλα με τον Άγγελο στο τιμόνι τής Εθνικής γιατί να πέσει ο χαβαλές σε Βαγγελα και Τίγρη; Δεν είναι θέμα που τούς καίει ρε Γεωργίου. Γιατί να κονταροχτυπηθουν; Δεν υπάρχει λόγος. Τόσο απλά κύριε Γεωργίου που απορουσες σήμερα στην εκπομπή σου. Τόσο απλά.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα