Η Αταλάντα απέρριψε προσφορά της Νιούκαστλ για τον Ντουβάν Ζαπάτα

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Europa League Αταλάντα απέρριψε πρόταση της Νιούκαστλ για τον Ντουβάν Ζαπάτα. Οι “καρακάξες” έχουν ήδη φέρει έναν επιθετικό, τον Κρις Γουντ της Μπέρνλι, αυτόν τον μήνα, αλλά ο προπονητής Έντι Χάου θέλει περισσότερες επιλογές.

Οι συνολικοί όροι της συμφωνίας με τον Ζαπάτα δεν πιστεύεται ότι αποτελούν σημαντικό ζήτημα, με τη Νιούκαστλ να είναι διατεθειμένη να πληρώσει δάνειο 8 εκατ. στερλινών με υποχρέωση αγοράς για άλλα 30 εκατ. στερλίνες, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, αν παραμείνει στην κατηγορία.

Αντίθετα, η Αταλάντα απέρριψε την προσφορά επειδή θέλει η υποχρέωση να ξεκινήσει ανεξάρτητα από το αν η Νιούκαστλ παραμείνει στην Premier League ή όχι.

Όπως και να έχει, οι “καρακάξες” δεν είναι διατεθειμένες να εγκρίνουν αυτή τη συμφωνία, αλλά οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται και ιταλικές πηγές δήλωσαν ότι η Λα Ντεα περιμένει άλλη προσφορά.

Ο Ζαπάτα δεν είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να φύγει από την Αταλάντα αυτόν τον μήνα. Οι νεοφώτιστοι της Serie A αναμένεται επίσης να αφήσουν τον Ρόμπιν Γκόσενς να αποχωρήσει πριν από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Γκόσενς είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Νιούκαστλ, αλλά ο Γερμανός διεθνής θα προτιμούσε να παραμείνει στην Ιταλία και η Αταλάντα δέχτηκε πρόσφατα πρόταση από την Ίντερ.

Ο ακραίος οπισθοφύλακας έχει 18 μήνες υπόλοιπο στο τρέχον συμβόλαιό του, αλλά έκανε γνωστό ότι θέλει να φύγει και πλέον οδεύει προς τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Διαβάστε Περισσότερα