Η Benfica στους 16 με Silva | EL LOCO

Η Benfica στους 16 μετά απο νίκη στο Da Luz επι της Juventus με 4-3. Το σκόρ του αγώνα θα μπορούσε να είναι 4-1 όμως της Benfica μετά το 75′ της βγήκε κούραση απο την ένταση του αγώνα και έτσι η Juventus γλίτωσε το κάζο.

Το 2016 η Benfica έφερε στην ομάδα τον Rafa Silva απο την Braga και τον Grimaldo απο την Barcelona B. Ο 50άρης πια πρόεδρος της Benfica Rui Costa ξέρει τη θέση του και της ομάδας του.

Δουλευει πάνω σε δυνατό κορμό προσθέτοντας νέους ταλαντούχους παίχτες. Το 2018 πήραν και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ο Οδυσσέας έχει χαρακτήρα και δυνατότητες, εμπνέει τους συμπαίχτες του, η Benfica ξεκινάει απο αυτόν.

Ο Grimaldo απο τα αριστερά κάνει οτι θέλει, κόβει ράβει, πλαγιοκοπεί, κάνει ασσιστ full back κανονικό. Ο καλύτερος όμως είναι ο 29 ετών Rafa Silva υπάρχουν στιγμές που θυμίζει τον Messi.

Με τη Juventus πέτυχε 2 καταπληκτικά τέρματα ειδικά το τακουνάκι πάνω στη κίνηση ήταν τέλειο και σε ταχύτητα και σε εκτέλεση. Τώρα αυτοί οι παίχτες οι μετοχές τους είναι σε άλλο επίπεδο.

Οπως τότε έτσι και τώρα έχουν φέρει στο Da Luz τους Aursnes απο Feyenoord, τον Alexander Bah απο Slavia Praga, τον Enzo Fernandez απο River Plate και τον David Neres απο Shakhtar Donetsk.
Η Benfica ξέρει τι κάνει.

Δουλεύει για το προιόν (ποδόσφαιρο) χτίζει ομάδες φτιάχνει παίχτες. Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα της Πορτογαλίας, κέρδισε και τη Porto στο Dragao και είναι άνετα πρώτη στη βαθμολογία.

Εχει ενδιαφέρον να δούμε μέχρι που θα φτάσει το ταξίδι του Οδυσσέα στο Champions League.

ΕL LOCO

Διαβάστε Περισσότερα