Η Χαρτορίχτρα

Πήγα σε καφετζούδες σε χαρτορίχτρες , σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες, που λέει και το άσμα, να δώ που χάνεστε όλοι τις νύχτες. 

Είχε …κίνηση η χαρτορίχτρα (που είναι και καλή καφετζού) και με τα χίλια ζόρια (αλλά και τη γοητεία μου) την έβαλα να διαβάσει τα φλυτζάνια. Καφέδες να δουν τα μάτια σας (φοβάμαι μην πάθω κανα έλκος). Μην πολυλογώ λοιπόν, το “πόρισμα” είναι το παρακάτω:

Πρωταθλήτριες ομάδες:  Αγγλία – Λίβερπουλ, Ισπανία – Μπαρτσελόνα, Γαλλία – Παρί, Γερμανία – Μπάγιερν (σιγά το δύσκολο), Πορτογαλία – Σπόρτιγκ ( ; ), Ελλάδα – ΠΑΟΚ, Ιταλία – Νάπολι (εδώ μου τα μάσαγε και κρατάω επιφυλάξεις, γιατί στον πρώτο καφέ έβγαλε Γιουβέντους, αλλά το κατακάθι ήταν “ασαφές” και πήγαμε σε δεύτερο καφέ).

Τσάμπιονς Λιγκ: Μετά από πολλούς καφέδες (σκέτους παρακαλώ), ζευγάρι τελικού μου έδωσε Παρί –  Μπαρτσελόνα ή αν τυχόν κληρωθούν πριν, Παρί – Λίβερπουλ!!! Εδώ να θυμηθούμε ότι πέρσι ο …Κούλης είχε δώσει φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, την …Παρί!!!

Σ.σ.:  Να είστε βέβαιοι ότι θα την επισκεφτώ και πάλι, γιατί ο καφές, αν δεν τον πιεις όταν πρέπει, …κόβει!!! Α να μην το ξεχάσω, θα της ζητήσω να μου ρίξει και ΤΑΡΩ, εντάξει;

Διαβάστε Περισσότερα