Η επιτυχία βρίσκεται στα χέρια σου…!! I Irina Time

Σκοπός μου δεν είναι να σας επιβάλλω την άποψη μου , ούτε να προσπαθήσω να σας πείσω ότι η ομορφιά μετράει ή δε μετράει. Το μόνο που θέλω είναι να δειτε τα πράγματα από την οπτική γωνία που τα βλέπω και έπειτα να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, ανάλογα με το τι σας αντιπροσωπεύει.

Δε θα σας εξηγήσω γιατί μια γυναίκα νιώθει έλξη όταν βλέπει έναν όμορφο άντρα ευνόητο, αντίστοιχα και όταν ένας άντρας βλέπει μία όμορφη γυναίκα Πόσες φορές έτυχε να βρεθείς δίπλα σε μια κοπέλα η οποία δε σου τράβηξε αρχικά το ενδιαφέρον με την εμφάνιση της; Συζητώντας μαζί της όμως , γελώντας μ αυτή , αλλάζοντας σκέψεις, εμπειρίες κ απόψεις άλλαξες γνώμη. Άρχισε να σου αρέσει το χαμόγελο της, η ματιά της , η  φωνή της ακόμα και το ότι δε «μασάει» να σου πάει κόντρα.

Ασφαλώς όλοι μας πρέπει να έχουμε κάποια κριτήρια και να θέτουμε όρια ανάμεσα στις αλληλεπιδράσεις με το αντίθετο φύλο, αλλά μην αφήνεις μόνο ένα κριτήριο την ”εξωτερική εμφάνιση” να αξιολογήσει θετικά ή αρνητικά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που κρύβει ένα άτομο. Θες λοιπόν να βρεις μια γυναίκα η οποία θα είναι όμορφη στα μάτια των άλλων και να σε ζηλεύουν;  ή θελεις να βρεις μια γυναίκα η οποία θα είναι όμορφη μόνο στα μάτια σου;;

Εσύ θα πάρεις την  σωστή απόφαση ώστε να βρεις ένα “όμορφο” ταίρι, αλλά πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσεις ότι η επιτυχία βρίσκεται στα χέρια σου, αφού καταλάβεις τι ακριβώς τελικά ζητάς!

 

Irina Time

Διαβάστε Περισσότερα