Η ΕΘΝΙΚΉ Ελλάδος παίζει μπάλα… SERPICO

Κρίσιμο το ΜΑΤΣ μεθαύριο με τούς Ούγγρους φίλοι μου. Κρίσιμο Όχι γιατί η Ούγγροι είναι τίποτα μεγαθήρια,  όχι βέβαια τής πλάκας ιστορία όπως έχουν ξεπέσει ποδοσφαιρικά. Μια φορά και ένα καιρό ειχαν και σπουδαίους παίκτες και φοβερή Εθνική ομάδα.
Τα τελευταία χρόνια βολοδέρνουν και αυτοί θυμούμενοι ,περασμένα μεγαλεία. Τους είδατε εξ άλλου και στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα τους.Λίγα έως τίποτα ποδοσφαιρικά.
Είναι για μένα κρίσιμο ,γιατί δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον παρωχημένο και στάσιμο ποδοσφαιρικά προπονητή μας .
Μιλάω για τον Γερμανό τουρίστα Σκίμπε. Έτσι τον αποκαλώ από την πρώτη στιγμή που είδα πώς δουλεύει και πώς κουμαντάρει στα παιχνίδια την Εθνική μας ομάδα.
ΤΙΠΟΤΑ,  ότι να’ναι, συστήματα μηδέν . Άμυνα και μόνο άμυνα ,με πρώτο ζητούμενο να μήν χάνει και εάν το πετύχενε και αυτό, δεν βαριέσαι θα έλεγα τουλάχιστον ,έστω και έτσι προχωράμε. Τρίχες, είμαι σίγουρος ότι καλό αποτέλεσμα έχουμε πάρει είναι καθαρά από την προσωπικότητα κάποιων διεθνών παικτών μας και άμα στραβώσει κανένα ματς ούτε άλλο πλάνο έχει δουλέψει ούτε τίποτα, όπου πάει.
Νοοτροπία μικρής ομάδος έχει περάσει ο Γερμανός. Τακτικές, αλλαγή συστήματος και οτιδήποτε άλλο, μηδέν. ‘Είμαι σταθερά υπέρ τής αξίας των Ελλήνων παικτών.
Πιστεύω πολύ στον Έλληνα παίκτη. Διαπρέπουν οι περισσότεροι σε μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό. Δεν γίνεται να ξεχνάνε το τόπι μόλις παίζουν στην Εθνική. ΠΟΤΕ.
Ο Μαέστρος λείπει να φτιάξει καλύτερα την ορχήστρα. Από γήπεδο σε γήπεδο πάει ο Σκιμπε και όλο μπερδεύεται ποιούς παίκτες πρέπει να καλέσει.
Αδιάβαστος, ναι από την αρχή ξαναλέω ήμουν αντίθετος προσωπικά,από την αρχή στην πρόσληψη του. Ποδοσφαιρικά δηλ εχει κινηθεί και κινείται σε ρηχά νερά. Πήρε ευκαιρίες από την Ομοσπονδία αλλά πάλι τον βλέπω ψιλοαδιάφορο. Βγήκαμε έξω από το Μουντιάλ με εμφανίσεις που δεν αξίζουν για την Εθνική μας.
Ακλόνητος όμως στην θέση του ο Γερμανός.Οι ομάδες που παίζουμε στον Όμιλο μας δεν είναι ρε παιδιά τίποτα θηρία, αλλά και πάλι δυσκολευόμαστε. Μιλάω βέβαια για τα προκριματικά του Euro.
Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να προκριθούμε. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Να ξέρετε όμως και μακάρι να προκριθούμε την γνώμη μου για αυτόν Τον προπονητή δεν την αλλάζω. Εμένα φίλοι μου δεν μου κάνει για την Εθνική μας.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα