Η Ευρώπη τελείωσε όχι όμως και η σεζόν Ι Catalanos

Και όμως η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα γιατι η Μπάρτσα ειναι μέσα στους πρωταρχικούς στόχους δηλαδή στην κατάκτηση των κεκτημένων στην Ισπανία (πρωταθλήμα και κύπελλο).

Η Μπάρτσα τρέχει ήδη ένα πολύ καλό σερί στο πρωτάθλημα και για εμένα με βάση τα εναπομείναντα παιχνίδια που ακολουθούν τοσο για την ίδια όσο και για την Ατλέτικο και Ρεάλ είναι πιο κοντά στον τίτλο!!!!
 Πιστεύω λοιπόν ότι το πρόγραμμα της Μπάρτσα ειναι πιο βατο από τις υπόλοιπες και της δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσει να χτίσει ένα ακόμα καλό σερί που μπορεί να της δώσει και τον τίτλο!!!!
Ναι τον τιτλο…Εξάλλου έχει αποδείξει τα 10 τελευταία χρόνια ότι έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τα παιχνίδια που πρέπει!!!!! Τωρα τα πιο κομβικα παιχνιδια πιστευω οτι  είναι με Ρεάλ Μαδρίτης και Ρεάλ Σοσιεδάδ…
Και δεν αναφέρω το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης γιατι μέχρι τότε με βάση το δικό της πρόγραμμα την βλέπω να τερματίζει τρίτη!!!!
Υπολογίζω πολυ την Ρεάλ Μαδρίτης γιατι έχει το δεύτερο πιο βατό προγράμμα……
Να κλεισω λεφοντας οτι σε μια τόσο προβληματική χρονιά το να κατακτηθει πρωταθλήμα και κύπελλο ουσιαστικά νταμπλ είναι μια γερή “ενεση” για να ξεκινήσει η νέα σεζόν με διαφορετικη ψυχολογία και κυρίως με ηρεμία που είναι απαραίτητη.
Τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο!!!!!

Catalanos

Διαβάστε Περισσότερα