Η Φούσκα έσκασε | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ουσιαστικά σήμερα ο Παναθηναϊκός έπαιζε ένα από τα περιβόητα ματς της χρονιάς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την προημιτελική φάση του κυπέλου Ελλάδος.

Επομένως έπρεπε να μπει δυνατά, 100% συγκεντρωμένος σε άμυνα και επίθεση και τόσο οι παίχτες όσο και ο προπονητής να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων..

Όμως τα δύο γκολ που δέχτηκαν από τα αποδυτήρια δεν άφησαν κανένα περιθώριο στο να σκεφτούν οι πράσινοι το ενδεχόμενο να γυρίσουν τούμπα τα πράγματα και να βρεθούν αυτοί στα ημιτελικά.

Το τελικό 1-2 δεν μου λέει κάτι καθώς εδώ και αρκετό καιρό και συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η ομάδα δείχνει να έχει αδειάσει σε όλους του τομείς…

Θα πει κάποιος ότι προσπάθησαν να το παλέψουν όσο μπορούσαν οι παίχτες του Μπόλονι.Ναι,τέτοιου είδους παιχνίδια που έπρεπε να μπαίνουν οι πράσινοι και να τα καθαρίζουν με τρία και τέσσερα μηδέν τα πάλευαν μέχρι τέλους να τα ισοφαρίσουν.

Το παιχνίδι χρειάζεται ανάλυση;

Δυστυχώς όπως φαίνεται κόσμος, παίχτες και τεχνικό επιτελείο έκατσαν πάνω στην νίκη με τον Ολυμπιακό και η φούσκα δυστυχώς έσκασε στο χειρότερο χρονικά σημείο.

Ο κόσμος από το ζενίθ ξαφνικά στο ναδίρ μέσα σε λίγες μέρες αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς και δεν ξέρω τελικά τώρα πως γυρνάς το φύλλο ώστε να μείνεις μέχρι τέλους στο κατώφλι της Ευρώπης…

Πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα για την συνολικά καλύτερη εικόνα που έβγαλε και στα δύο παιχνίδια απέναντί στο τριφύλλι…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα