Η γιορτή του ποδοσφαίρου μέρος δεύτερο.

Τό Τσάμπιονς Λιγκ καί τό ποδοσφαιρο  σήμερα μας αποζημίωσε στο παιχνίδι τού ΑΓΙΑΞ με την Τότεναμ. Με γκολ από τά αποδυτήρια σχεδόν ξεκίνησε ο Άγιαξ μόλις στο 5 καί ο Ντε ΛΙΓΚ με κεφαλιά το 1-0. Αυτό το γκολ κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για τούς Ολλανδούς καί φαίνεται να ψαλιδίζει τίς ελπίδες των Άγγλων. Εχουμε καλό ρυθμό , ο Άγιαξ ψάχνει καί δεύτερο γκολ πού θά κλειδώσει τόν αγώνα  αλλά καί η Τότεναμ δεν τά παρατάει.

Ο Άγιαξ από την μέση και μπροστά είναι φωτιά , αλλά η άμυνα του έχει θέματα καί εύκολα η Τότεναμ τού κάνει φάσεις. Ομορφο ματς με ρυθμό καί καλές στιγμές καί για τούς δύο . Ένα πρώτο ημίχρονο πολύ καλό, τελειώνει με ένα καταπληκτικό γκολ του Ζιγιέ, και 2-0 στο 35′. Ετσι καί έχοντας την πρόκριση στην τσέπη οι Ολλανδοί μάλλον έμειναν στα αποδυτήρια στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Τότεναμ όλα για όλα καί με πίεση φοβερή στο 55′ ο Λούκας μειώνει 2-1 για τούς Άγγλους.

Πριν καλά καλά συνέλθει ο Άγιαξ ο ίδιος παίκτης στο 59′ κάνει γκολ καί 2-2. Σόκ στο γήπεδο, καί τό παιχνίδι γίνεται ροντέο. Ευκαιρίες καί για τίς δύο ομάδες , με τους γκολκίπερ να είναι σε άριστη κατάσταση απόψε. Ένα γκολ πού εάν το κάνει η Τότεναμ παίρνει την πρόκριση.Δοκαρι η Τότεναμ στο 6″ δοκάρι καί ο Ζιγιε στο 79″. Ματς για γερά νεύρα με την μπάλα πάνω κάτω, νέο δοκάρι για την Τότεναμ πού πιέζει καί τό ματς έχει πάρει φωτιά απίστευτο θέαμα καί απόψε .Γκοοοοοοολ στο 95 και η Τότεναμ στον τελικό.

https://www.youtube.com/watch?v=qqlVPJzC3nY

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΨΗΛΑ.

Διαβάστε Περισσότερα