Η Γιουβέντους ετοιμάζει πρόταση για τον Άντονι Μαρσιάλ

Η Γιουβέντους πρόκειται να ξεκινήσει συνομιλίες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ. Ο 26χρονος Γάλλος σταρ ξεκαθάρισε στη Γιουνάιτεντ νωρίτερα αυτή τη σεζόν ότι ήθελε να φύγει από τον σύλλογο τον Ιανουάριο και επανέλαβε αυτή την επιθυμία στον προσωρινό προπονητή Ραλφ Ράνγκνικ, αφού αντικατέστησε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Μαρσιάλ δεν έχει ξεκινήσει παιχνίδι επί Ράνγκνικ και έχει μείνει εκτός με τραυματισμό τον τελευταίο μήνα, αλλά πλησιάζει στην επιστροφή του.

Ο Μαρσιάλ και οι εκπρόσωποί του εργάζονται σκληρά για να βρεθεί μια oμάδα γι’ αυτόν σε αυτή την περίοδο, στην οποία η Γιουνάιτεντ δεν είναι αντίθετη – αλλά έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να καλυφθεί τουλάχιστον ένα σημαντικό κομμάτι των μισθών του.

Τον περασμένο μήνα η Γιουνάιτεντ εξέταζε μια πρόταση για τη Σεβίλλη και ο Μαρσιάλ ήθελε πολύ να κάνει τη μετακίνηση – αλλά υπήρχαν ζητήματα σχετικά με την κάλυψη του συμβολαίου του.

Με τη μετακίνηση στη Σεβίλλη να έχει κολλήσει, ο Μαρσιάλ έχει προσελκύσει ενδιαφέρον και σε άλλους συλλόγους. Η Newcastle έχει μιλήσει και με τις δύο πλευρές για μια μελλοντική συμφωνία, αλλά αυτή δεν έχει προχωρήσει και τώρα φαίνεται απίθανο να γίνει, καθώς επιδιώκει άλλους στόχους.

Η Μπαρτσελόνα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Μαρσιάλ, αλλά η οικονομική της κατάσταση σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσει άλλον παίκτη να φύγει – ακόμη και αν είναι δανεικός.

Πηγές επιβεβαίωσαν τώρα ότι η Γιουβέντους είχε συνομιλίες και τώρα ετοιμάζει προσφορά για να πάρει τον Μαρσιάλ ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς. Αυτό πρόκειται να συζητηθεί στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων συνομιλιών.

Η Γιουβέντους μόλις έχασε τον Ιταλό σταρ Φεντερίκο Κιέζα για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο, γεγονός που επιτάχυνε την ανάγκη της Γηραιάς Κυρίας για έναν νέο επιθετικό.

Η Γιούβε ήταν στην αγορά για έναν επιθετικό πριν από τον τραυματισμό του Chiesa, αλλά τώρα η ανάγκη της είναι υψίστης σημασίας και πιστεύεται ότι βλέπει τον Martial ως την ιδανική επιλογή δεδομένης της διαθεσιμότητάς του.

Ο Μαρσιάλ είναι κατανοητό ότι θέλει απεγνωσμένα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μακριά από τη Γιουνάιτεντ και η ευκαιρία να μετακομίσει στο Τορίνο δεν είναι μια ευκαιρία που θα απορρίψει.

 

Διαβάστε Περισσότερα