Η Ισπανία καλύτερη….Η Ιταλία τελικό Ι Catalanos

Στον αθλητισμό ισχύει τελικά ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και αυτό έγινε και εχθές στο χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι Ισπανοί εύκολα ή δύσκολα την κατοχή θα την έπαιρναν μαζί και την πρωτοβουλία των κινήσεων.Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού οι Ισπανοί ήταν καλύτεροι,αναγκάζοντας τους Ιταλούς για πρώτη φορά στην διοργάνωση,σε τελείως παθητικό ρόλο ψάχνοντας το λάθος ώστε να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις,όπως και έγινε κάποιες φορές.Από την μία ο Λουίς Ενρίκε έπαιξε φούλ επιθετικά,από την άλλη ό τυχερός Μαντσίνι έδειξε να φοβάται πολύ το παιχνίδι,ξεκινώντας και τελειώνοντας τον αγώνα χωρίς καθαρό επιθετικό!!!

Το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί παρόλο που οι Ισπανοί πίεζαν συνέχεια θέλοντας να καθαρίσουν την πρόκριση , ώστε να μην οδηγηθούν στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλντι.Ωστόσο δεν τα κατάφεραν και με λιγότερη τύχη στην διαδικασία των πέναλντι να αποκλειστούν εν τέλει.

Οι Ιταλοί περιμένουν να δουν ποιόν θα αντιμετωπίσουν στον μεγάλο τελικό,κάθως σήμερα αναμένεται ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στην Αγγλία και την πάντα επικίνδυνη Δανία.

Catalanos

Διαβάστε Περισσότερα