Η Καρδιά του Ηρακλή χτυπά ακόμα !! Σωτ Βάζελος

Δίχως καμία αμφιβολία και χωρίς δεύτερη σκέψη η ομάδα που λείπει περισσότερο από κάθε άλλη στην μεγάλη κατηγορία είναι αυτή του Ηρακλή. Τι παιχταράδες,τι ομαδάρες έχουν δει τα μάτια μας από αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Ο Ηρακλής για όσους δεν γνωρίζουν εξακολουθεί να αναπνέει,να χτυπά η καρδιά του και αγωνίζεται στο γ’ τοπικό της Θεσσαλονίκης. Ο κόσμος του δεν τον άφησε ποτέ και τον στήριξε στην πρεμιέρα του τοπικού πρωταθλήματος με 3000 κόσμο στο βοηθητικό γήπεδο του Καυτατζογλείου που χρησιμοποιεί ως έδρα.Μάλιστα την Κυριακή νίκησε με το ευρύ 5-0 τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης και συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η ομάδα έχει ως βάση κυρίως την ομάδα της Κ19 αλλά και τους ρομαντικούς Περόνε και Τάι που ακολούθησαν τον σύλλογο για συναισθηματικούς λόγους μέχρι και σε αυτή την κατηγορία και τονίζοντας προς όλους ότι η αγάπη για τον Ηρακλή είναι μεγάλη.Όπως λέει και ο Χόρχε ομάδα που έχει από πίσω της κόσμο μην την φοβάσαι,θα κάνει τον κύκλο της,θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της και θα ξαναβρεθεί εκεί που ανήκει. Όλοι ξέρουμε πως έφτασε η ιστορική ομάδα σε αυτή την κατάσταση.
Κακή διαχείρηση,λάθος άτομα,η πολιτεία φέρθηκε σκληρά,αλλά και οι συμπολίτες του club μάλλον αντί να του χτυπήσουν την πλάτη για συμπαράσταση του κάρφωσαν μαχαίρι.Αλλά γιατί τον Ηρακλή;Ο κόσμος της ομάδας για αυτό έγραψε και στο πανό που ανέβασαν στην κερκίδα στην πρεμιέρα ελάτε να μας ρίξετε δεν έχει πιο κάτω. Τρόλαραν τους πάντες και μπράβο τους που είναι κοντά στην ομάδα τους.Αυτό θα πει μέχρι τέλους… Ας ελπίσουμε ο γηραιός να βρεθεί σύντομα εκεί που ανήκει,στην Ά εθνική και να ξαναγίνει η ομάδα που θα γεννά Χατζηπαναγήδες και άλλους παιχταράδες…

ΣΩΤ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα