Η KFC ζητά συγγνώμη απο τον Mbappe και την εθνική ομάδα της Γαλλίας

Η KFC Γαλλίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξηγεί τη λύπη της για τις απειλές της να σταματήσει να είναι χορηγός της εθνικής ομάδας της Γαλλίας.
Ο Αντιπρόεδρος της KFC απείλησε να αποσύρει τη χορηγία, λόγω άρνησης του Mbappe να προωθήσει τη εν λόγω μάρκα της εταιρείας. Η KFC ζήτησε στη συνέχεια συγγνώμη και από την εθνική ομάδα.

Η KFC France εξέδωσε ανακοίνωση, υπαναχωρώντας στην ιδέα να αποσυρθεί από χορηγός της γαλλικής εθνικής ομάδας, αφού ο Kylian Mbappe αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μια καμπάνια μάρκετινγκ.

“Η KFC France λυπάται για τα λόγια που ειπώθηκαν χθες”, ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της στο Reuters. “Πρόκειται για προσωπικές απόψεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν τη θέση της εταιρείας. Η συνεργασία με τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποτελούσε πάντα πηγή υπερηφάνειας για εμάς”.

Ο Alain Beral, αντιπρόεδρος της KFC Γαλλίας, δήλωσε αρχικά ότι η εταιρεία θα σταματούσε τη χορηγία της εθνικής ομάδας με τον Mbappe να αρνείται να παράγει διαφημιστικό περιεχόμενο, αλλά η εταιρεία έχει πλέον υποβαθμίσει τους ισχυρισμούς αυτούς. Εν τω μεταξύ, η εθνική ομάδα είπε στον Mbappe ότι θα τροποποιήσει την πολιτική της για τη διαφήμιση και τα δικαιώματα εικόνας μετά τη διαμαρτυρία του.

Ο Γάλλος βρίσκεται με την εθνική του ομάδα καθώς ετοιμάζεται για τους αγώνες του Nations League με την Αυστρία και τη Δανία στον τελευταίο γύρο των διεθνών αγώνων πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Νοέμβριο.

Διαβάστε Περισσότερα