Η μεγάλη πρόκληση πλησιάζει. Trelogiatros

Τελείωσε η βασική προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Και τώρα σκέφτεται μόνο τον Άγιαξ. Την μεγάλη αυτή ομάδα που ανήκει στα Top Clubs της Ευρώπης.  Η κλήρωση με τον Άγιαξ δίνει στον δικέφαλο δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες:
1. Να προκριθεί απέναντι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Αλλά και αν δεν προκριθεί να αποδείξει σε όλους ποιος θα είναι και φέτος το αφεντικό στην Ελλάδα. Αυτό εξάλλου φάνηκε στα και στα φιλικά παιχνίδια ότι η ποιότητα της ομάδας είναι μεγαλύτερη από πέρυσι. Ο Άγιαξ πρέπει να φτύσει αίμα για να περάσει και ας είναι το μεγάλο φαβορί.

2. Να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι πρέπει να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται στην Ευρώπη Α) είτε με πρόκριση στους ομίλους του Ch. League, όπου ανεξαρτήτως αντιπάλων ο στόχος του θα πρέπει να είναι το λιγότερο η Τρίτη θέση, ώστε να πάει σε πρώτη φάση τουλάχιστον στους 32 του Europaleague, και

3) σε περίπτωση αποκλεισμού, να προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται στο Europa League. Και όταν λέω περισσότερο δεν εννοώ να περάσει μόνο στους ομίλους. Η ευκαιρία να φτάσει πολύ ψηλά είναι μοναδική.

Με αυτό τον τρόπο θεωρώ δεδομένο ότι του χρόνου θα είναι στα ισχυρά γκρουπ στις κληρώσεις. Και δεν θα συμβεί αυτό που έγινε φέτος όπου για μία ουσιαστικά επιπλέον νίκη και μία ισοπαλία στους περσινούς αγώνες θα μπορούσε σήμερα να είναι στο ισχυρό γκρουπ δυναμικότητας. Προφανώς θα υπάρχει και περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, είτε τώρα, είτε τον Δεκέμβριο, όπως επίσης θα έχει και τις επιστροφές βασικότατων παικτών (Βιερίνια,Μαουρίτσιο και Βέρνμπλουμ), ώστε να καταφέρει να ανταπεξέλθει στο πολύ απαιτητικό πρόγραμμα.

Το Soldout στα εισιτήρια διαρκείας (22.000 και ελάχιστα έχουν απομείνει) είναι θέμα ωρών ενώ την άλλη Τρίτη δεν θα πέφτει καρφίτσα.

Trelogiatros

Διαβάστε Περισσότερα