Η Μπενφίκα 3-0 το “τσίρκο” από Βαρκελώνη Ι Catalanos

Τα ευρωπαίκα χαστούκια συνεχίζονται και θα συνεχίζονται, όσο το τεχνικό τιμ όσο και οι παίχτες φυσικά δεν προσπαθούν να βελτιώσουν τις αδυναμίες που έχουν και πραγματικά είναι απίστευτα πολλές.

Ο Κούμαν σε άλλο κόσμο πραγματικά κατέβασε την Μπάρτσα,με τα γνωστά αμυντικά προβλήματα τόσο στο χώρο του όσο και πίσω στην άμυνα με ένα σύστημα που αν μη τι άλλο,είναι ή χαρά των αντιπάλων!!!Απορώ πως πίστευε ότι θα πάει σε ένα θετικό αποτέλεσμα πραγματικά ξεπερνάει κάθε φαντασία!!!!!

Καμμία συνοχή στο κέντρο και φυσικά στην άμυνα με έναν Αραούχο κυριολεκτικά ολομόναχο ,να παλεύει σε όλο το παιχνίδι να καλύψει τα κενά των συμπαικτών του.Αρχικά ό Έρικ Γκαρθία αλλού για αλλού για άλλο ένα παιχνίδι,χάνοντας όλες τις φάσεις και πηγαίνοντας πάντα αργά φέρνοντας μάλιστα ευθύνη και στο πρώτο γκολ όσο και στο τρίτο όπου μάρκαρε τον εαυτό του.

Μέτριοι επίσης και οι δύο Ντε Γιονγκ όσο και ό παλαίμαχος” Μπουσκέντς.Λίγα πράγματα και ό Πέδρι με τον Σέρτζι Ρομπέρτο και τον νεαρό Γκάβι και με έναν αποκομμένο και χωρίς να τροφοδοτείται σωστά Ντεπάι ό οποίος τις περισσότερες φορές πάλευε με έναν οι και δύο αντιπάλους σίγουρα αυτό δεν θα μπορούσε να οδηγήσει κάπου.

Οι ομάδες πάντα χτίζονται από πίσω και όχι από μπροστά..Καλό είναι λοιπόν τώρα που ή ομάδα είναι σε αυτό το επίπεδο να ρίξουν όλο το βάρος στο να φτιάξουν πρώτα την άμυνα και μετά να πάνε στο κέντρο.Σε αυτό το χάλι στο απυρόβλητο δεν γίνεται να μείνει απ΄έξω ό Τερ Στέγκεν ό οποίος είναι απλά μια καλύτερη εκδοχή του Βαλντέζ και τίποτα περισσότερο!!!!

CATALANOS

Διαβάστε Περισσότερα