Η ομάδα του Joachim Low είναι εδώ και διεκδικεί ξεκάθαρα το Euro 2020 Ι Al Jazeera

Η Γερμανία έστειλε ξεκάθαρα μήνυμα στους αντιπάλους της για το Euro 2020 με μία εντυπωσιακή εμφάνισηση στο Α ημίχρονο και με μία κρίσιμη νίκη επί των πρωταθλητών της Πορτογαλίας έδειξε ξεκάθαρα ότι τα Πάντσερ δεν αστειέυονται. Ο Havertz έγινε ο νεότερος σκόρερ της Γερμανίας στην διοργάνωση του Euro με τους Γερμανούς να μπαίνουν στο ματς πάρα πολύ καλά αλλά το γκόλ του Κριστιάνο Ρονάλντο τους πάγωσε προς στιγμήν ….

Η πίεση των πάντσερ οδήγησε σε λάθη τους πορτογάλους οι οποίοι με δύο αυτογκόλ μόλις σε διάστημα 4 λεπτών έφεραν την Γερμανία μπροστά στο σκόρ ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το σκόρ θα μπορούσε να γράψει ακόμα και ένα τρίτο, αλλά μία η ατομιστία του Γκράνμπνι αλλά και η αστοχία των επιθετικών της Γεραμνίας δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκόλ που δικαιούνταν. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Euro που μια ομάδα έχει σημειώσει δύο αυτογκολ σε ένα παιχνίδι!!!

 

Γενικά η άμυνα των Πορτογάλων έδειξε όλες τις αδυναμίες της, μία άμυνα χωρίς αρχή και τέλος με κενά τα οποία οι Γερμανοί τα εκμεταλλέυτηκαν στο έπακρο και φανέρωναν τις τρανταχτές αδυναμίες των Πορτογάλων, με τον γνώριμο μας Φερνάντο Σάντος να βγάζει το σακάκι του στο πρώτο ημίχρονο, δείγμα της πίεσης της οποίας ένοιωσέ για τα καλά και ο ίδιος στον πάγκο….

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το 107ο διεθνές του γκολ και το πρώτο του εναντίον στην Γερμανία, ενώ συνεχίζει να αυξάνει το ρεκόρ ως ο πρώτος σκόρερ όλων των εποιχών στο Euro.

Μικρά Μικρά απο το Euro …..

Η Πορτογαλία έγινε h πρώτh πρωταθλήτρια στην ιστορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που δέχτηκε τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα στην διωργγάνωση.

Η Γερμανία έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που σκόραρε και κέρδισε με δύο αυτογκόλ της Πορτογαλίας, πρώτη φορά για όλες τις διοργανώσεις !!!!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε το 19ο γκολ συνολικά σε Παγκόσμιο Κύπελλο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Κανένας Ευρωπαίος παίκτης δεν έχει σημειώσει ποτέ περισσότερα γκολ κια στις δύο διοργανώσεις ( δεύτερος ακολουθεί ο Miroslav Klose).

Ο 22χρονος Kai Havertz έγινε ο νεότερος σκόρερ της Γερμανίας σε παιχνίδι ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ο νεότερος σε οποιοδήποτε μεγάλο τουρνουά (Παγκόσμιο Κύπελλο / ευρώ) από τον Thomas Müller εναντίον της Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 (20y 300d).

 

Διαβάστε Περισσότερα