Η premier league ξεκινά και η Leeds είναι εδώ.. Σωτήρης Βάζελος

Αρκετά χρόνια πέρασαν από τότε που είχαμε να δούμε την ομάδα της Leeds στα μεγάλα σαλόνια της Αγγλίας και συγκεκριμένα από το 2004. Η ομάδα με την πλατιά μάζα οπαδών όχι μόνο στην χώρα που δημιούργησε το ποδόσφαιρο αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο επέστρεψε για να μείνει και να δηλώσει δυναμικό παρών βάζοντας το όνομα της στην νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται στο νησί.
Τα οικονομικά κυρίως προβλήματα που την βασάνισαν τα προηγούμενα χρόνια της στέρησαν αυτό που άξιζε,δηλαδή να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους.Με τον Μπιέλσα δυσκολεύτηκαν οι περισσότεροι παίχτες να προσαρμόσουν τα θέλω τους μαζί του αρχικά αλλά μετά έγιναν μια γροθιά και τα κατάφεραν.Τώρα έχουν βάλει σκοπό να ξανακάνουν την ομάδα μεγάλη και το Έλαντ Ρόοντ μια καυτή έδρα που ο αντίπαλος θα ματώνει για να περάσει.
Tι πιο ωραίο να ξεκινά η σεζόν με την ματσάρα απόψε το βράδυ στις 19:30 ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Liverpool και στους νεοφώτιστους στην κατηγορία.Αλλά ξέχασα ο Έλληνας θέλει να δει το υπερθέαμα του τελικού του Βόλου στις 21:00.Για να προλάβω κάποιους και η Πανάθα να έπαιζε τα ίδια θα έλεγα διότι το ελληνικό πρωτάθλημα ξεφτίσε όσο δεν πάει άλλο..
Υ. Γ. Το άρθρο είναι αφιερωμένο στο φανατικό φίλο της Leeds United Μπάμπη…

Διαβάστε Περισσότερα