Η πρώτη του Sainz με την Ferrari ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Την πρώτη του εμφάνιση μετά τα χρώματα της Ferrari πραγματοποίησε σήμερα το πρωί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ιταλών ο Carlos Sainz.

O Ισπανός έκανε το γνωστό ζέσταμα που συνηθίζει η Scuderia πριν την έναρξη της σεζόν στην πίστα του Fiorano με το μονοθέσιο του 2018 το οποίο θεωρείται και το καλύτερο της Ferrari στα χρόνια της υβριδικής εποχής.

Ο Sainz δηλώνει έτοιμος για την νέα πρόκληση στην καριέρα του και πρέπει να φανεί εντός πίστας για το πως θα διαχειριστεί την πίεση του ιστορικού συλλόγου.

Το ζήτημα είναι εάν θα μπορέσει να πίεση καταρχήν τον teammate του και από εκεί και έπειτα να προσπαθήσει να φέρει το αλογάκι εκεί που του αξίζει.

Σαφώς η χρονιά που έρχεται όπως δείχνουν τα πράγματα δεν είναι χρονιά πρωταθλητισμού για τους κόκκινους αλλά ελπίζουν να κάτι καλύτερη από το 2020 που πραγματικά ήταν η χειρότερη σεζόν για την ιστορική ομάδα εδώ και τριάντα χρόνια.

Το ζέσταμα το έκανε με το μονοθέσιο,την κόκκινη φόρμα την φόρεσε οπότε σειρά έχουν οι καλοί αγώνες,τα βάθρα και οι νίκες…

 

Διαβάστε Περισσότερα