Η ΡΕΑΛ άμεσα κατεδαφιστέα….

Πολύ άσχημο ξεκίνημα για τη Ρεάλ στο Champions Leageu. Στο δεύτερο ματς του θεσμού και έχει μόλις ένα βαθμό,και το απρόσμενο πάλι καλά. Προχθές με την Μπριζ βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο 0-2 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και προς τη λήξη σώθηκε η παρτίδα με μία κεφαλιά του Κασεμίρο δείχνοντας ότι πλέον χρειάζεται ολική κατεδάφιση η γκρουπα της Μαδρίτης. Ανόρεχτα και με παίκτες πλέον παρωχημένους η πάλαι ποτέ μεγάλη Ρεαλ κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο της έδρας της και στο 39′ βρίσκεται με την πλάτη στο “ταπί” χάνοντας 0-2 από την Μπρυζ η οποία άλλες εποχές περνώντας έστω και από δίπλα της θα πάθαινε εφίδρωση.

 

Ληγμένα προϊόντα πλέον όλοι αυτοί οι παίχτες που πριν από χρόνια οδηγούσαν αυτή την ομάδα στις κορυφές της δόξας, πρέπει να απομακρυνθούν από αυτό το τεράστιο σωματείο,και είτε να απολαύσουν τη ζωή φιλοσοφώντας την,είτε παίζοντας ποδόσφαιρο σε πολύ μικρότερες σε κυβικά ομάδες από τη Ρεάλ. Ο Μαρσέλο,ο Ράμος,ο Μπενζεμά ο Καζεμίρο,ο Μόντριτς και όλοι οι υπόλοιποι που ότι είχαν να δώσουνε το δώσανε. Στραγγισάνε πλεον και έχουνε ξεραθεί. Πρέπει να απομακρυνθούν σύντομα γιατί αυτό το σωματείο πρέπει να ξανά αναστηλωθεί και να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης όπου είναι η φυσική της θέση, για το καλό του ποδοσφαίρου.

Ο μεγάλος παικτικά Ζιντάν, από ότι φαίνεται προπονητικά είναι μέτριος μπορεί και πιο κάτω.Μάλλον τα τρία συνεχόμενα Champions League ήταν ένα τυχαίο περιστατικό.Χθες βλέποντας τον αγώνα αντί να είναι σε εγρήγορση και να προσπαθεί να βρίσκει λύσεις,ηταν έτοιμος να αποκοιμηθεί και μάλιστα όρθιος. Όλες οι διαδρομές τελικά εχουν μία αρχή και ένα τέλος,και από ότι φαίνεται εδώ και καιρό η Ρεάλ βρίσκεται στο τέλος μιας πολύ μεγάλης διαδρομής Όπως είπα παραπάνω θέλει ολική κατεδάφιση και χτίσιμο από την αρχή.

 

Πρέπει οι διοικούντες αυτής της τεράστιας ομάδας να μην εφησυχάσουν και να ασχοληθούν άμεσα με το φουλάρισμα του ρεζερβουάρ των Μαδριλένων.Σε διαφορετική περίπτωση θα βλέπουμε κάποια “φαντάσματα” με άσπρες φανέλες να διασύρονται από τον οποιονδήποτε ποδοσφαιρικά περαστικό.Για την ιστορία τα γκολ στο 9′ και στο 39′ ο Ντένις για την Μπριζ.Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ράμος και ο Καζεμίρο στο 84′ για τη Ρεαλ. Κλείνοντας το άρθρο θα πω ότι στην κορυφη “ισοβια” δεν έμεινε ποτέ κανένας παρά μόνο ο ΘΕΟΣ.

 

B IΓΝΑΤΙΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα