Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία δεν είναι Χριστιανική ΜΕΡΟΣ Δ

Οπως είπε ο Ανδρέας Κάλβος (1792 – 1869) απ’ τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές, σε ένα ποίημά του:

<<Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχωσι. Θέλει ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ>>.

Και όπως λέει ο Θουκυδίδης: <<Ευτυχισμένοι είναι οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και οι ελεύθεροι είναι ΓΕΝΝΑΙΟΙ>>.

Έχουμε ήδη πει ότι στην αρχαία Ελλάδα αλλά και στον Χριστιανισμό, το ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ αγαθό, είναι η ΑΡΕΤΗ, και ότι αυτός είναι ο ΔΡΟΜΟΣ που πρέπει να ακολουθεί ο κάθε άνθρωπος.

Η Αρετή λοιπόν οδηγεί στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!! Ο Σωκράτης μας λέει ότι η αρετή κατακτιέται με την ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ!! Η γνώση οπότε και η ΜΟΡΦΩΣΗ οδηγούν στην ΑΡΕΤΗ !!

Όταν λέμε μόρφωση δεν εννοούμε να έχεις πέντε πτυχία, 2 διδακτορικά, και τρία phd, εννοούμε να έχεις την γνώση εκείνη, που σου δίνει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, την ΜΟΡΦΗ δηλαδή, που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο.

Η γνώση αυτή αφορά (όπως έχουμε πεί) το ΤΙ είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΙΑ είναι η ΟΥΣΙΑ του, η ΙΣΤΟΡΙΑ του, ο ΣΚΟΠΟΣ της ΥΠΑΡΞΗΣ του…!!

Όταν έχεις αυτήν την ΜΟΡΦΩΣΗ, όταν ξέρεις δηλαδή ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ, και πώς πρέπει να ζείς, τότε έχεις την κατάλληλη ΜΟΡΦΗ, γιατί απ’ την λέξη μορφή παράγεται η λέξη μόρφωση, και είναι αυτό που λέει και ο λαός:
<<‘Ανθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο>>, δηλαδή χωρίς μορφή, οπότε το ΣΥΣΤΗΜΑ  τον ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ όπως εκείνο θέλει, και ο άνθρωπος καταλήγει ΕΡΜΑΙΟ και ΣΚΛΑΒΟΣ του.

Η μόρφωση αυτή λοιπόν που σου δίνει μορφή, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ και τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ σου!!

Και βέβαια ένας άνθρωπος που ξέρει ποιός είναι,  τι είναι, και πως πρέπει να ζεί  και να πορευτεί σε αυτόν τον κόσμο, ο άνθρωπος δηλαδή που έχει το ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ, σίγουρα θα έχει και το ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ, και η διαμόρφωση του ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ του δεν θα είναι ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ, αλλά ΕΝΑΡΕΤΗ, δηλαδή με ΑΡΕΤΗ.

Η γνώση της ΟΥΣΙΑΣ δηλαδή των πραγμάτων, οδηγεί στην Αρετή, και η Αρετή στην Ελευθερία, και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΗ στο ΣΥΣΤΗΜΑ…!!

Το “Σύστημα” δεν θέλει <<ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ>>, με “Γνώση – Μόρφωση” της ΟΥΣΙΑΣ, διότι
έτσι δεν μπορεί να σε ΔΕΣΕΙ στον ΖΥΓΟ της Δουλείας του, με τα ΥΛΙΚΑ αγαθά του, δεν μπορεί να σε έχει ΔΕΜΕΝΟ στα ΓΡΑΝΑΖΙΑ της ΜΗΧΑΝΗΣ του!!

Η γνώση αυτή δηλαδή σου δίνει την “Ελευθερία της Σκέψης”, και αυτή σου δίνει την “Ελεύθερη Βούληση”!!

Γι αυτό και ο Σωκράτης αναρωτιέται κάποια στιγμή και  λέει:
<<Πότε ο άνθρωπος ζούσε καλύτερα, την εποχή του ΚΡΟΝΟΥ (η περιβόητη ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ) που τα έβρισκε όλα  έτοιμα – ο Θεός φρόντιζε  για αυτόν, έτρωγε από τα δέντρα και  την γή, κοιμόταν στο χορτάρι, δεν έχτιζε σπίτια, δεν καλλιεργούσε την γή (είχε λυμένα δηλαδή όλα του τα “προβλήματα”), γιατί τον ΠΟΙΜΑΙΝΕ ο Θεός – ‘Η την εποχή του ΔΙΑ, που κοπιάζει, εργάζεται, και πρέπει μόνος του να φροντίσει για την διαβίωσή του, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ και ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ;;;;;

Γιατί ΑΝΘΡΩΠΟΣ μας λέει ο Πλάτωνας, σημαίνει αυτός που κοιτάει ψηλά, παρατηρεί και ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ – απο τις λέξεις Άνω και θρώσκω – και ΑΡΑ δεν είναι ένα ΑΒΟΥΛΟ ΖΩΟ, ενα ΠΡΟΒΑΤΟ, που έχει μόνο τα ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ της ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, που απλά το ΠΟΙΜΑΙΝΕΙ ο Θεός, και δεν έχει ΝΟΥ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Διότι το ΣΥΣΤΗΜΑ, σου παρέχει ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ  και ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ, αλλά αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..!!

Και ο Πυθαγόρας μας λέει: <<Είναι αδύνατο να θεωρείται Ελεύθερος, αυτός που είναι ΔΟΥΛΟΣ στα ΠΑΘΗ του, και κυριαρχείται από αυτά>>.

Και όπως λέει και ο Πλάτωνας: <<Φαίνεται πως η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ελευθερία ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ  σε υπερβολική ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ>>.

Ετσι λοιπόν ο άνθρωπος, για να είναι Ελεύθερος, πρέπει να αποκτήσει την γνώση που οδηγεί στον ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.

Ο Δρόμος της Αρετής είναι και αυτός που σου δίνει το ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ, την ΤΟΛΜΗ, για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Τώρα βέβαια πολλές φορές οι Έλληνες ΞΕΦΕΥΓΑΜΕ  από τον Δρόμο της Αρετής, ή στην διαδρομή των χιλιετηρίδων ΠΑΡΕΚΛΕΙΝΟΥΜΕ  της ΠΟΡΕΙΑΣ, όμως ευτυχώς απ’ όταν <<χάσαμε>> (μας την έχασαν)  την ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ των αρχαίων Ελλήνων, βρήκαμε τον ΙΗΣΟΥ – ΧΡΙΣΤΟ και τελικά μπήκαμε πάλι στον ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ, που εν τέλει για μας τους ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ..!!

Γιατί η ΘΡΗΣΚΕΙΑ μας, είναι όλη η αρχαία ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ μας, περί ΟΥΣΙΑΣ και ΑΡΕΤΗΣ..!!

Γιατί όπως λέει και ο σπουδαίος Γιάννης Ρίτσος:
<<Την Ρωμιοσύνη μην την κλαίς, – εκεί που πάει να σκύψει,
με τον σουγιά στο κόκκαλο, με το λουρί στο σβέρκο –
Να τη πετιέται αποξαρχής, κι αντριεύει  και θεριεύει,
και καμακώνει το θεριό, με το καμάκι του ήλιου>>.

Δηλαδή την Ρωμιοσύνη μην την κλαίς, εκεί που πάει να σβήσει, να τη πετιέται, γιατί πάνω που το ΣΥΣΤΗΜΑ και αυτοί που μας ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ, χαίρονται ότι τα κατάφεραν, και γίναμε ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ και ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ και πάμε προς ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ξαφνικά ΚΑΤΙ γίνεται, και η Ρωμιοσύνη ΞΥΠΝΑ, και ΓΙΝΕΤΑΙ ξανά ΕΛΛΑΔΑ πρός μεγάλη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ τους…

Τί είναι αυτό που το Σύστημα δεν μπορεί να καταφέρει να νικήσει και να υποδουλώσει;;;

Τί είναι αυτό που της χαλάει τα σχέδια για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ  και ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;;;

Τί είναι αυτό που κάνει τον Έλληνα Ανεξάρτητο  και Λάτρη της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ;;;

Γιατί από αρχαιοτάτων χρόνων ΛΑΤΡΕΥΕ τον Ζεύ που τον προσφωνούσε
<<ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΖΕΥ;;>>

Είναι αυτό το ΘΥΜΙΚΟ, αυτός ο θύμος αδένας του, που τον κάνει να πετούν ΣΠΙΘΕΣ τα μάτια του.. …

Γιατί ο ΘΥΜΟΣ ΑΔΕΝΑΣ ελέγχει  ΚΑΙ  τα συναισθήματα, από κει βγαίνει και η λέξη ΘΥΜΩΝΩ..

(γιατί για τον ΕΞΥΠΝΟ, αυτόν που ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, λέμε ότι έχει σπινθηροβόλο βλέμμα και όχι της αγελάδας ….και η λέξη έξυπνος, είναι σύνθετη λέξη και σημαίνει αυτόν που δεν κοιμάται ….εκτός ύπνου).

Όπως επίσης λέμε ότι τα ΜΑΤΙΑ είναι ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ της ΨΥΧΗΣ.!!

Και όπως λέει ο ποιητής ο Κάλβος:
<<του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει>>..

‘Ή όπως λέει ο Ρήγας Φερραίος: <<Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή>>.

Ή όπως λέει και ο Εθνικός μας Ύμνος
<<Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε ω χαίρε Ελευθεριά!>>.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μια λέξη και μια έννοια, που τόσο έχει ΥΜΝΗΘΕΙ, και τόσο έχει ποτιστεί με ΑΙΜΑ  από τους Έλληνες.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ είναι αυτή λοιπόν η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΛΕΙΔΑ, που λειτουργεί ως ΠΥΞΙΔΑ, και οδηγεί στον ΔΡΟΜΟ της ΑΡΕΤΗΣ.

Η ψυχή είναι αυτή που δίνει και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!
Μια λέξη καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΗ, και χωρίς μετάφραση, την λένε έτσι όλοι…

Διότι η ΨΥΧΗ όπως μας λέει ο Πλάτων, και άλλοι από τους αρχαίους φιλοσόφους, και όπως μαθαίνουμε και από τα θρησκευτικά μας,είναι το ΑΘΑΝΑΤΟ μέρος του ανθρώπου, αυτό που πήρε από τον ΘΕΟ τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

Και είναι ΙΔΙΑ φτιαγμένη η ψυχή μας, από την ΟΥΣΙΑ του ΘΕΟΥ, την ουσία των ΑΣΤΡΩΝ, η οποία ουσία είναι και το ΠΕΜΠΤΟ στοιχείο, η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ δηλαδή.

Ο άνθρωπος οπότε γενικότερα, δεν είναι φτιαγμένος μόνο από τα 4 ΣΤΟΙΧΕΙΑ της ΥΛΗΣ, της ΓΗΣ, τα γνωστά, αέρα, γή, φωτιά και νερό, αλλά έχει και ΕΝΑ ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ από τον ΘΕΟ το οποίο είναι το ΑΦΘΑΡΤΟ μέρος του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, η ΘΕ’Ι’ΚΗ ΣΠΙΘΑ απ’ το ΦΩΣ (ΕΝΕΡΓΕΙΑ) που ΨΥΧΘΗΚΕ για να μην ΚΑΨΕΙ το σώμα, και γι αυτό λέγεται και ΨΥΧΗ..!!

Διότι ο Θεός ο ΕΝΑΣ και ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ, είναι ΦΩΣ, και είναι ΑΚΤΙΣΤΟ, δηλαδή ΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ, και δεν έχει καμία σχέση με το ΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ, με το δημιούργημα του Θεού, τον ΕΩΣΦΟΡΟ, ο οποίος εξέπεσε (οπότε τώρα φέρει το σκότος, οπότε έπρεπε να λέγεται πιο σωστά Σκοτοφόρος), θέλοντας να γινει ΙΣΑΞΙΟΣ και να πάρει την θέση του Θεού (και που χρειάζεται και Βεντάλιες για να παραμείνει <<Άσβεστη  η φλόγα του>>).

Αυτό είναι και το δόγμα τους όπως είδαμε, ότι δηλαδή ο Θεός και ο Εωσφόρος είναι ΙΣΑΞΙΟΙ, δύο ίσες και αντίθετες δυνάμεις υποννοεί η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, και οι άλλοι οι Λουθηρανοί με τα Τάγματα – το έχουν πάει πιο μακριά, το έχουν προχωρήσει το θέμα – οι δύο δυνάμεις είναι το ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ, το οποίο έχει και ΑΠΟΓΟΝΟ…. Είπαμε πως όλα τα θεωρούν ΔΙΦΥΗ….και ότι πρεσβεύουν τον ΔΥ’Ι’ΣΜΟ  από την αρχαιότητα …ΑΣΠΡΟ…ΜΑΥΡΟ…
ΣΚΑΚΙΕΡΑ…..

Αυτή λοιπόν η θε’ι’κή  σπίθα που είναι μέσα μας, η ΨΥΧΗ απ’ τον θεό, είναι αυτό που λέμε <<ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ>> και θάρρος, και ΣΘΕΝΟΣ ΨΥΧΙΚΟ, και ΤΟΛΜΗ.

(βέβαια αυτό δεν σημαίνει, πως όποιος είναι γεννημένος στην Ελλάδα, φέρει και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ψυχή, γιατί είναι άλλο όταν κάποιοι ζούν  εδω από παλιά – ήρθαν επί τουρκοκρατίας από το 1453, ή παλαιότερα από π.Χ. οπότε θεωρήθηκαν και Ιθαγενείς – και ειναι άλλο η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ που έχει δοθεί από το Ελληνικό κράτος, και άλλο η ψυχή που έχει δοθεί από τον Θεό. Όπως επίσης την εχουν και άλλοι, που δεν ζούν μέσα στα όρια της Ελληνικής επικράτειας, και αρα είναι πολιτογραφημένοι και σε άλλες χώρες …)

Και αυτή η ψυχή, είναι που δεν αφήνει, τον ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ, τον ΚΡΟΝΟ – ΙΑΝΟ – ΒΟΤΑΝ – ΣΕΘ – ΣΑΤΑΝΑ – ΜΑΡΔΟΥΚ – ΒΑΑΛ – ΜΙΘΡΑ (με δυο λόγια ΠΟΝΗΡΟ όπως τον είπε ο ΧΡΙΣΤΟΣ), να πετύχει τον ΣΤΟΧΟ  του για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Είμαστε το ΕΜΠΟΔΙΟ στο ΣΧΕΔΙΟ του, και άρα ο “θανάσιμος εχθρός” του, γι αυτό και μας μισεί ο ΦΘΟΝΟΣ (όπως τον λέγαμε στην πολύ αρχαία εποχή όπως έχουμε πει …επί ΟΡΦΙΚΩΝ).

Η Ελληνική ψυχή λοιπόν, και την λέμε Ελληνική διότι ΕΛ σημαίνει ΦΩΣ, και ο ΘΕΟΣ είναι το ΦΩΣ.

Είναι αυτή που δεν μας αφήνει να το βάλουμε κάτω, που μας κάνει να ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ.

Είναι το Άσβεστο, το Άκτιστο Φώς, που εδρεύει μέσα στο σώμα μας, και  η κινητήριος δύναμη της λειτουργίας του ΝΟΥ μας, και των ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ μας (ως ΦΩΣ λειτουργεί, ως ΦΑΡΟΣ – ΟΔΗΓΟΣ, στην πορεία προς τον ΔΡΟΜΟ της ΑΡΕΤΗΣ).

Είναι αυτό που μας κάνει και συνετιζόμαστε, και να είμαστε σώφρονες και ΓΕΝΝΑΙΟΙ, γιατί δεν λειτουργούμε με ΑΓΝΟΙΑ του ΚΙΝΔΥΝΟΥ – γιατί τότε θα είμασταν άμυαλοι και ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟΙ – αλλά με ΤΟΛΜΗ και ΚΑΛΟΣΥΝΗ, δίχως να γυρεύουμε ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ και ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ (όπως οι ΑΡΙΟΙ – ΑΤΛΑΝΤΕΣ), αλλά με ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ.

Διότι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν είναι μόνο ΥΛΗ – Σώμα, αλλά είναι και ΠΝΕΥΜΑ – Νούς , και  είναι και ΨΥΧΗ, γιατί είναι και αυτός ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ, διότι φτιάχτηκε ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ του Θεού, και το μόνο που χρειάζεται είναι να ΖΕΙ και ΚΑΘ’ ΟΜΟΙΩΣΗ του ΘΕΙΟΥ, δηλαδή με ΑΡΕΤΗ αφού αυτό είναι το ΑΓΑΘΟ (όπως είναι ο Θεός ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ), και αυτό του παρέχει και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.!!

Οπότε όπως καταλαβαίνετε, το ΣΥΣΤΗΜΑ, που ΔΙΟΙΚΕΙ, τον πλανήτη, και επιθυμεί την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ  δεν μας <<χωνεύει>> καθόλου, και επιθυμεί να μας ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ  και να μας ΑΦΑΝΙΣΕΙ..

Γι αυτό λοιπόν και όσο και αν έχει προσπαθήσει να μας ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ την θρησκεία, και την Ιστορία μας, δεν έχει καταφέρει τελικά να μας ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ..!!

Ας δούμε και ας αναλύσουμε όμως, ακόμη μερικές ΠΛΑΝΕΣ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

ΣΙΝΔΟΝΗ του ΤΟΡΙΝΟΥ

Το όνομα των Να’ι’τών  εμπλέκεται και με την Ιερά Σινδόνη του Τορίνο, όπου λέγεται ότι την απέκτησαν κατά την διάρκεια της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης το 1204 απ’ τους Σταυροφόρους, στην οποία συμμετείχε και το Τάγμα.

Η πρώτη εμφάνιση της, έγινε το 1357 απ’ την οικογένεια του ιππότη που κάηκε μαζί με τον Ντε Μολέ (του αρχηγού τους) στο Παρίσι. Η χήρα αυτού εξέθεσε σε λα’ι’κό  προσκύνημα την Σινδόνη τότε, σε μια εκκλησία της Γαλλίας.

Η κόρη της, πούλησε την Σινδόνη στον Δούκα Λουδοβίκο της Σαβο’ί’ας, ο οποίος ήταν γιός του Πάπα Φήλιξ Ε΄. Ο οίκος αυτός της Σαβο’ί’ας έγινε μετά βασιλικός οίκος της Ιταλίας. Η Σινδόνη παρέμεινε υπό την κατοχή τους ως το 1937, όπου και παραδόθηκε στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

Απ΄το 1978 φυλάσσεται στο παρεκκλήσι της Ιεράς Σινδόνης του Τορίνο, στον Καθεδρικό Ναό του “Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή” (ή του ΨΑΡΟΥ- ΟΑΝΝΕS).

Η χρονολόγηση με άνθρακα που έγινε, έδειξε ότι είναι του 13ου αι. και λέγεται μάλιστα, ότι ο άνθρωπος στην Σινδόνη είναι ο Ντε Μολέ και όχι ο Ιησούς (και αν είναι ο Ντε Μολέ που λάτρευε τον Μπαφομέτ – Σατανά, κατά όπως τον κατηγόρησε και καταδίκασε η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, γιατί τον έχει εκεί στο Ιερό να τον προσκυνούν;; Εκτός αν είναι ψέματα το αποτέλεσμα της χρονολόγησης…)

Ποιόν προσκυνούν όσοι επισκέπτονται το ιερό;;;

Ποιός ξέρει..!!

Άλλη μια απάτη λοιπόν της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας…

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Μ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Κατά την διάρκεια του 8ου αι. μ.Χ. η εκκλησία της Ρώμης παρουσίασε ένα έγγραφο, που έμεινε γνωστό ως <<Η Προσφορά του Κωνσταντίνου>>, σύμφωνα με το οποίο ο Κωνσταντίνος  σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την θεραπεία του απ’ την λέπρα, απ’ τον τότε Πάπα  Σιλβέστρο, ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ  ΟΛΗ την ΕΞΟΥΣΙΑ της ΑΓΙΑΣ ΡΩΜΑ’Ι’ΚΗΣ  ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ, δίνοντας επίσης το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ΕΚΛΕΓΕΙ ή να ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ τους ΜΟΝΑΡΧΕΣ των ΚΡΑΤΩΝ της Ευρώπης…!!

Η γνησιότητα του εγγράφου αμφισβητήθηκε έντονα, αλλά η εκκλησία της ΡΩΜΗΣ πήρε την ΕΞΟΥΣΙΑ, και μάλιστα έβαλε στον θρόνο της Γαλλίας άλλον βασιλιά (τον Πεπίνο Α΄), ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ έτσι την “Μεροβίγγεια Δυναστεία”.

Η εκκλησία της Ρώμης, όχι μόνο εδραίωσε την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της επεμβαίνοντας στα πολιτικά πράγματα της Ευρώπης, αλλα  μεταβλήθηκε σε ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (σαν τον ΑΧΕΝΑΤΩΝ, το ίδιο ΣΧΕΔΙΟ,  κάνουν πάντα της ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗΣ  ΘΕΟΚΡΑΤΙΑΣ, δηλαδή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ), που οδήγησε στα ΣΚΟΤΕΙΝΑ χρόνια του Μεσαίωνα, του ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ και της ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ.

Η εκκλησία της Ρώμης, δεν είχε καμία σχέση με τον Χριστιανισμό, και έχει συνδέσει το όνομά της με βασανιστήρια, θανάτους, όπως και διάφοροι ανώτεροι ιερείς της, εμπλέκονταν  σε όργια, φόνους, και ακατονόμαστες πράξεις, όπως ο Πάπας ΒΟΡΓΙΑΣ και η κόρη του ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ, που συνευρισκόταν  και με τους δύο αδελφούς της και άλλα πολλά….

Το έγγραφο αυτό λοιπόν ήταν άλλη μια πλάνη της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, και του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ώστε να χορτάσει την ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΠΕΙΝΑ του για ΕΛΕΓΧΟ και ΕΞΟΥΣΙΑ…

Αν υπήρχε καταρχήν πραγματικά αυτό το έγγραφο, θα το κρατούσε ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ 4 ΑΙΩΝΕΣ.;;;;

ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ του ΠΑΠΑ

Το ΣΥΣΤΗΜΑ και ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, αυτός της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ΑΛΑΘΗΤΟ, οπότε και ο Πάπας ως εκπρόσωπός του, είναι Αλάθητος.!!!

Το αλάθητο θεσπίστηκε επίσημα το 1870, αλλά υπήρχε και πιο πρίν  κατά την Μεσαιωνική θεολογία.

(Εννοείται πως την εποχή του Μεσαίωνα, δεν χρειαζόταν να είναι επίσημα θεσπισμένο, αφού αυτή είχε τον πλήρη έλεγχο και εξουσία. Ποιός θα τόλμαγε  τον μεσαίωνα να αμφισβητήσει τον Πάπα ή την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία, ενώ το 1870 είχαν δημιουργηθεί εκείνες οι συνθήκες π.χ. της Γαλλικής επανάστασης και άλλων Λουθηρανικών η Ριζοσπαστικών επαναστάσεων, οι οποίες αμφισβητούσαν την εξουσία της, και καθιστούσαν απαραίτητη την ΕΠΙΣΗΜΗ θέσπισή του, ως ένα απονενοημένο διάβημα, για την ΑΝΥΨΩΣΗ του χαμένου γοήτρου της και της ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ελέγχου από την Καθολική εκκλησία).

Το αλάθητο του Πάπα στηρίζεται στο  ΑΛΑΘΗΤΟ του ΘΕΟΥ ΙΑΝΟΥ – ΜΙΘΡΑ..!!

Το οποίο εξωρα’ί’ζεται και καλύπτεται, μέσα από το ΨΕΜΑ περί Αποστόλου Πέτρου, και στην Υπεροχή του απ΄τους άλλους Αποστόλους, που το ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙ ο εκάστοτε Πάπας, καθώς και την εξουσία του, που έχει να κρίνει το τι είναι ΑΠΟΔΕΚΤΟ ως επίσημη πίστη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, και τελικά τι είναι ΑΠΟΔΕΚΤΟ και ΑΡΕΣΤΟ σε όλη την ΚΟΙΝΩΝΙΑ, την ΔΟΜΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της, και τελικά στην ΖΩΗ των ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..!!

ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ

Ήταν ένα έγγραφο το οποίο ΒΕΒΑΙΩΝΕ  την ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ, και το οποίο ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΝ  ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (και σταύρωσαν τον ΙΗΣΟΥ, ως βλάσφημο ..ή μάλλον επειδή το έκανε ΔΩΡΕΑΝ?? Θεέ συγχώρα με τι λέω..), υποσχέσεων ή άλλων παραχωρήσεων.

Η εκκλησία της ΡΩΜΗΣ θεωρούσε ότι δεν αρκεί η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ για να ΑΡΕΙ  όλες τις συνέπειες της ΑΜΑΡΤΙΑΣ, αλλά ότι μπορούσαν αυτές οι συνέπειες να αντισταθμιστούν απ’ το ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ της ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ των ΑΓΙΩΝ, το οποίο ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ  η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, και συγκεκριμένα ο ΠΑΠΑΣ (ως ο ΝΕΟΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ όπως έχουμε πεί, με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ βέβαια…)

Τα ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ήταν ΑΓΝΩΣΤΑ  στην ΠΡΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ Εκκλησία (ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ δηλαδή!!!)

Η εκκλησία της ΡΩΜΗΣ, επέβαλλε ΒΑΡΙΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ για ΑΦΕΣΗ Αμαρτιών, και ο κόσμος ήθελε φυσικά να μπορέσει να τις αποφύγει. Έτσι σταδιακά το ΣΥΣΤΗΜΑ βρήκε μια ΝΕΑ διέξοδο για να επιβάλλει την ΕΞΟΥΣΙΑ του, καταφέρνοντας να εδραιώσει την ΕΠΚΥΡΙΑΡΧΙΑ του μέσα από τα Συγχωροχάρτια, ως μια πηγή εσόδων απαραίτητη για την διεξαγωγή πολέμων.

Αρχικά η ΑΦΕΣΗ δινόταν  είτε ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ μέρος στις ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ, ξεκινώντας από τον ΑΓΙΟ Βερνάρδο
(ΑΓΙΑΣΕ), που μάζευε τα χρήματα για τις ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ εκστρατείες ή για ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ, εως ότου τελικά το 1476 επί Πάπα Σίξτου Δ΄ αναγνωρίστηκε ότι μέσω ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑΤΩΝ μπορούσε κάποιος να ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ  απ’ τις τιμωρίες του ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟΥ ΠΥΡΟΣ (το ίδιο βιολί του ΜΟΛΩΧ), και για κάποιον που είχε πεθάνει ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ αν πλήρωναν γι αυτόν οι ΑΠΟΓΟΝΟΙ του..!!

Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ έφτασε στο σημείο να γυρνούν ΚΛΗΡΙΚΟΙ στα χωριά, να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ τον κόσμο ότι θα καούν στην ΚΟΛΑΣΗ, εκμεταλλευόμενοι την ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ και τις ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ, για να αγοράσουν οι χωρικοί συγχωροχάρτια.

Όσοι δεν πείθονταν  έτσι, ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΝ με την ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ, οπότε τα συγχωροχάρτια έγιναν μια καλά οργανωμένη ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ πολύ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ..!!

Στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ Εκκλησία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  Καθαρτήριο ΘΑΝΑΣΙΜΩΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ..!!

Το ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ  είναι δόγμα της ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ..!!

Σύμφωνα με το οποίο όσοι πεθαίνουν σε κατάσταση “Θείας Χάρης”, δηλαδή οι ψυχές που κέρδισαν τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, πρέπει  να περάσουν μια κατάσταση ΚΑΘΑΡΣΗΣ για να φτάσουν στην Αγιότητα, και στην ΕΙΣΟΔΟ τους στον Παράδεισο ( το είδαμε και στην ταινία του Νταν Μπράουν).

Ο Δάντης στην ΘΕΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ μας περιγράφει το Καθαρτήριο το οποίο έχει σχήμα κωνικό, ενώ συγχρόνως αποτελείται από εφτά κύκλους που συμβολίζουν τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα. Σε κάθε κύκλο οι αμαρτωλοί αγωνίζονται να εξαγνιστουν, αφού υπόκεινται σε μια ορισμένη τιμωρία.

Στα κείμενα του ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ περιγράφονται βασανιστήρια στο ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ. Οι Κινέζοι Βουδιστές κάποιες εποχές, ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ  για την ΛΥΤΡΩΣΗ των προσφιλών προσώπων τους στο καθαρτήριο.

Στον ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΣΜΟ επίσης, οι ψυχές περνούν απο 12 στάδια πριν ΕΞΑΓΝΙΣΤΟΥΝ και ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ..

Στους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ υπάρχει επίσης το καθαρτήριο, και χρήματα που δίνονται για να τους παρασχεθεί η λύτρωση.

Οι αντιλήψεις των λαών για το καθαρτήριο συνδέονται με την ΛΑΤΡΕΙΑ του ΜΟΛΩΧ, και τον ΕΞΑΓΝΙΣΜΟ που προσέφερε μέσα από τις ΙΕΡΕΣ του ΦΛΟΓΕΣ…

ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΛΟΥΘΗΡΟΣ (1483 -1546)

Μεγαλωμένος μέσα σε ένα αυστηρό και ευσεβές περιβάλλον (άρα καθαρά Ρωμαιοκαθολικό), σπούδασε φιλολογία, ρητορική θεολογία, και φιλοσοφία.

Μια επίσκεψη του στην Ρώμη τον απογοήτευσε, και αναγκάστηκε να αναθεωρήσει τις απόψεις του για την Παπική εκκλησία, βλέποντας την ΔΙΑΦΘΟΡΑ που επικρατούσε σχετικά με τα ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ, και την ΕΙΔΙΚΗ για τους ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΝΕΙΑ..

Μελέτησε την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ και την μετέφρασε απ’ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ απευθείας στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, γιατί δεν εμπιστευόταν την Λατινική μετάφραση του Πάπα. Ύστερα από μελέτη τής ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ, πείστηκε πως η σωτηρία της ψυχής του ανθρώπου ήταν το αποτέλεσμα μόνο της ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΗΣ και της ΠΙΣΤΗΣ, και όχι των αγαθών ή μή έργων. Για αυτό τον λόγο ήρθε σε σύγκρουση με τον θεσμό του συγχωροχαρτιού που έδινε η ΚΑΘΟΛΙΚΗ Εκκλησία για άφεση αμαρτιών.

Η διδασκαλία του τόνωσε λέει το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ  των ΓΕΡΜΑΝΩΝ (πέταγαν την σκούφια τους να το τονώσουν πάντα..), που ήθελαν να κόψουν κάθε εξάρτηση με την εκκλησία της ΡΩΜΗΣ και τους ΣΥΧΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ της..(αυτό ήταν μόνο η αιτία..;; ή βρήκαν αφορμή οι Γερμανοί για να αντιδράσουν στον εξωτερικό χριστιανισμό της Ρώμης όπως έχουμε πεί και να εκφράσουν τα βαθύτερα, τα κρυφά τους πιστεύω, αυτά του εσωτερικού χριστιανισμού???)

To 1517 είχε εκφράσει την αντίθεσή του, σε σχέση με τις πρακτικές της Καθολικής Εκκλησίας, και θυροκόλλησε τις 95 θέσεις – αντιθέσεις του, μαζί της, στην εξώπορτα του Μητροπολιτικού Ναού της Βιτεμβέργης.

Οι θέσεις αυτές δόθηκαν στους φοιτητές του, όπως επίσης και στο φίλο του και συνάδελφό του καθηγητή Ελληνικών, Φιλίππου Μελάχθων.

Το 1520 ο Πάπας ο Λέων Ι΄ εξέδωσε τη βούλα, καταδικάζοντάς ως  ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ τις 41 απ’ τις 95 θέσεις του Λούθηρου. Τον κάλεσαν για ΑΠΟΛΟΓΙΑ, και ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΝ όλοι να ΚΑΨΟΥΝ τα ΒΙΒΛΙΑ του.(ίδια τακτική κλασσικά).

Τα πανεπιστήμια της Κολωνίας και του Παρισιού έκαψαν τα βιβλία του, και τότε ο Λούθηρος έκαψε δημόσια την ΠΑΠΙΚΗ ΒΟΥΛΑ, και απάντησε γράφοντας το βιβλίο: <<Ενάντια στην βλάσφημη βούλα του Αντίχριστου>>.

Τελικά ο Πάπας με δεύτερη βούλα τον ΑΦΟΡΙΣΕ το 1521, και τον κάλεσαν ξανά για απολογία.

Ο Λούθηρος τελείωσε τον λόγο του ως εξής:
<<Εάν δεν με πείσουν με επιχειρήματα απ’ την Αγία Γραφή ή με αδιάσειστη λογική, δεν μπορώ να αναιρέσω τις θέσεις μου, γιατί δεν πιστεύω το Αλάθητο του Πάπα, ούτε στο Αλάθητο των Συνόδων, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι πολλές φορές και οι Πάπες και οι Σύνοδοι έχουν σφάλει, και έχουν πέσει σε αντιφάσεις.

Εγώ έχω πειστεί απ’ τα βιβλικά επιχειρήματα που έχω ήδη αναφέρει, και είμαι απόλυτα ενωμένος με τον Λόγο του Θεού. Δεν μπορώ και δεν θέλω να ανακαλέσω τίποτα, γιατί δεν είναι ορθό, και αντίθετα είναι επικίνδυνο να πράττει κανείς αντίθετα απ’ την ΦΩΝΗ της ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ του. Ο Θεός ας με βοηθήσει Αμήν>>.

Τελικά ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ, και η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ βρήκε ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ…(όμως αυτό δεν άρεσε στο σύστημα).

Εντούτοις κάποιοι Μεταρρυθμιστές ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ τις ιδέες του Λούθηρου, με αποτέλεσμα να σημειωθούν πολλά επεισόδια σε εκκλησίες. Πράγμα με το οποίο διαφώνησε ο Λούθηρος…!!!(πάντα το σύστημα βρίσκει τα κατάλληλα άτομα που θα ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ  κάθε τι καλό που πάει να γεννηθεί,  και που φυσικά δεν το ΒΟΛΕΥΕΙ,  οπότε τα άτομα αυτά, δρούν τάχα ως ΠΟΛΕΜΙΟΙ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, αλλά στην ουσία ο σκοπός είναι να αποπροσανατολίσουν τον απλό κόσμο από μια μαζική ΑΡΝΗΣΗ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ).

Το 1524 ξέσπασε ο λεγόμενος “ΠΟΛΕΜΟΣ των ΧΩΡΙΚΩΝ”, ο οποίος είχε ως βασικά αιτήματα την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΙΑΣ, την ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ των ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, και γενικά την ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ της ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ και της ΠΑΠΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ..!!

Ο Λούθηρος ζητά τότε μια ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ διευθέτηση, και κατηγορεί την “Αρχουσα Τάξη” για ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ…!! Αλλά μετά οι εξεγερμένοι χωρικοί, ήταν τόσο ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ και ΒΙΑΙΟΙ, που ο Λούθηρος έγραψε γι αυτούς:

<<Κατά των ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ και ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ των χωρικών>>.
Τελικά το ΚΙΝΗΜΑ κατεστάλη..!!(όλοι οι χωρικοί ήταν έτσι ή διείσδυσαν μέσα στο κίνημα τα κατάλληλα άτομα, που έκαναν το κίνημα να φαίνεται ΑΠΕΧΘΕΣ, οπότε να χάσει και τους επίσημους, διάσημους, διανοούμενους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ του??)

Το όνομα ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ προέρχεται απ’ την λατινική λέξη << Protestantismus>> που σημαίνει ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, γι αυτό λέγεται και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Σύντομα ο Προτεσταντισμός ή Λουθηρανισμός, έπαψε  να είναι ένα ενιαίο δόγμα…!!

Δημιουργήθηκαν διάφορες ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ. Οι παραλλαγές αυτές ξεκίνησαν από την ΕΛΒΕΤΙΑ, αλλά  διαδόθηκαν και σε άλλες χώρες όπως Γερμανία – Ολλανδία – Γαλλία κ.λ.π. Οι πιο σημαντικές είναι των Ζβιγγλιανών και των Καλβινιστών.

Μια βασική διαφορά των ΛΟΥΘΗΡΑΝΩΝ και των ΚΑΛΒΙΝΙΣΤΩΝ, είναι ότι κατά τον Λούθηρο, ο άνθρωπος <<ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ από την ΠΙΣΤΗ του>>,  ενώ οι Ζβιγγλιανοί και οι Καλβινιστές λένε ότι  <<σώζονται μόνο εκείνοι οι άνθρωποι,  που εκ των προτέρων έχει καθορίσει ο Θεός>> (Απόλυτος Προορισμός).

Ο Καλβινισμός γεννήθηκε από τον Γάλλο Ιωάννη Καλβίνο (1509 – 1564), ο οποίος  μετά από μια ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ, ήρθε σε ΡΗΞΗ με την ΚΑΘΟΛΙΚΗ Εκκλησία. Διότι άρχισε να πιστεύει μετά την επικοινωνία του με τον Θεό, ότι: <<Υπάρχει το ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ του ΘΕΟΥ, κατά το οποίο ΑΛΛΟΙ θα ΖΗΣΟΥΝ, και ΑΛΛΟΙ θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ, γιατί έτσι ΠΛΑΣΤΗΚΑΝ απ’ τον Θεό με αυτόν τον ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ. Οι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ δεν υπάρχει περίπτωση να ΣΩΘΟΥΝ…!!>>.

Μια ακόμη παραλλαγή είναι και η ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, δηλαδή η Εκκλησία της Αγγλίας, η οποία θεωρείται η ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (πατέρα δεν έχουν οι Εγγλέζοι;; και την Μασονία έτσι την λένε όπως είπαμε), της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Η Αγγλική Εκκλησία θεωρεί τον εαυτό της κομμάτι της ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ και ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, και ότι είναι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ και ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΜΕΝΗ (δηλαδή και με τον αστυνόμο και με τον χωροφύλακα, όπως και με το πολίτευμα, και δημοκρατία και βασίλισσα double-face, κλασσικά άσπρο – μαύρο). Και οι επίσκοποι της, διεκδικούν την Αποστολική Διαδοχή.

Oι Αγγλικανοί θεωρούνται είτε ως ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ τον ΠΑΠΑ, είτε ως μια ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΥ, ή ένας ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ και των ΔΥΟ..!!!

Ο Προτεσταντισμός, οι Διαμαρτυρόμενοι του Λούθηρου λέει, έπαψαν να είναι ένα ΕΝΙΑΙΟ δόγμα, και δημιουργήθηκαν ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ, οι οποίες λέει ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ απ’ την θρησκευτική Μεταρρύθμιση του Λούθηρου, αλλά ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…

Διότι όπως είδαμε στα διάφορα ΤΑΓΜΑΤΑ  που χαρακτηρίζονται Λουθηρανικά (τα οποία προυπήρχαν του Λούθηρου, 13 αιώνες τουλάχιστον), το ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΔΟΓΜΑ τους είναι ότι ο Ιησούς και η Μαγδαληνή  είχαν απογόνους, οι οποίοι και δικαιωματικά πρέπει να ηγηθούν του πλανήτη…

Έχει καμία σχέση αυτό, με την ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ του ΛΟΥΘΗΡΟΥ για τα ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ, και την ΔΙΑΦΘΟΡΑ της Εκκλησίας της ΡΩΜΗΣ;;;

Δεν νομίζω….οπότε μάλλον ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ της Διαμαρτυρίας του Λούθηρου, το ΣΥΣΤΗΜΑ κατά την γνωστη του ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ, βάφτισε <<το κρέας – ΨΑΡΙ>> , και ΑΛΛΟΙΩΣΕ την Θρησκευτική Μεταρρύθμιση του Λούθηρου (διότι υπήρχε και ο φόβος της στροφής πρός τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ), καθιερώνοντας τελικά τον ΚΑΛΒΙΝΙΣΜΟ ως ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ, ο οποίος Καλβινισμός είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ από τον ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟ του ΛΟΥΘΗΡΟΥ…

Βέβαια έχουν και κάποιο δίκιο, η αλήθεια να λέγεται..!!

Διότι ο ΚΑΛΒΙΝΙΣΜΟΣ σωστά λέγεται ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ, αλλά όχι από την έννοια Διαμαρτυρία, αλλά από το ΠΡΟΤΕΡΟ – ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ (δηλαδή) ΔΟΓΜΑ, αυτό της “Μαγδαληνής”. Το οποίο τελικά ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ στην θρησκειολογία της Μεταρρύθμισης (ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΛΙ), γι αυτό και έχει την τάση της ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑΣ και της ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ  γενικά.

Εκεί στηρίζεται και το ότι: “μόνο αυτοί που έχει φτιάξει έτσι ο θεός ώστε να σωθούν, θα σωθούν” ( και όλοι οι άλλοι θα πάνε να πνιγούν.. Οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ δηλαδή οι ΚΑΘΑΡΟΙ θα σωθούν όπως έχει ορίσει ο Θεός (τους), ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ – αυτοί των ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ-….).

Αυτό είναι που λένε φανερά (ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ δηλαδή, γιατι το εσωτερικό δόγμα το κρύβουν ακόμα μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Μας το φυλάνε για ΕΚΠΛΗΞΗ).

ΝΥΧΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

Στις 24 Αυγούστου 1572 χτύπησαν οι καμπάνες των Ρωμαιοκαθολικών Εκκλησιών, της περιοχής Saint – Germain του Παρισιού, δηλαδή του ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ και αυτό, ήταν το ΣΥΝΘΗΜΑ για την ΣΦΑΓΗ που θα ακολουθούσε ανήμερα της γιορτής του ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.

Αυτή  η ΣΦΑΓΗ ήταν το αποτέλεσμα της ΒΑΘΙΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ του Γαλλικού Λαού, Ρωμαιοκαθολικών (που ήταν και η πλειοψηφία), και Προτεσταντών, και στην διαμάχη για την ΔΙΑΔΟΧΗ του θρόνου της Γαλλίας, μια διαμάχη μεταξύ Γάλλων και Ισπανών (επειδή οι Γάλλοι ήταν Ρωμαιοκαθολικοί και οι Ισπανοί Προτεστάντες δηλαδή Καλβινιστές, με το κυρίαρχο δόγμα που έχουμε πεί των απογόνων της Μαγδαληνής – ΙΣΤΑΡ εκει στην Ισπανία, που ήταν και το κέντρο των Καθαρών στην Τουλούζη).

Η διαμάχη αυτών μεταβιβάστηκε και στον Γαλλικό λαό (μια ΔΙΑΜΑΧΗ μεταξύ του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ “Χριστιανισμού” ΤΟΥΣ, σε μια ΚΟΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, έχοντας έτσι άλλο ένα ΑΙΜΑΤΗΡΟ αποτέλεσμα στην ιστορία τους).

Οι Γάλλοι Προτεστάντες μετά την σφαγή, ήταν σε ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ πια με το ΣΤΕΜΜΑ, και πλέονδεν ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ  όχι μόνο την ΠΟΛΙΤΙΚΗ του στέμματος, αλλά συνολικά ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ της ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ… (το ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ…)

Σφάχτηκαν πολλές χιλιάδες Ουγενότων προτεσταντών, δηλαδή ΚΑΛΒΙΝΙΣΤΩΝ..(εκτός και αν ήταν ΛΟΥΘΗΡΑΝΙΣΤΕΣ αυτοί που ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ, για να φεύγουν από την μέση οι ΑΚΑΘΑΡΤΟΙ και να μείνουν ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ – ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ – ΚΑΛΒΙΝΙΣΤΕΣ, έχει το ΣΥΣΤΗΜΑ τρόπους να ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ).

Η σφαγή ξεκίνησε με την δολοφονία του Ναυάρχου Ηγέτη των Ουγενότων Κολινύ, όπου του επιτέθηκαν με μαχαίρια στην κρεββατοκάμαρά του, και πρίν  πεθάνει, τον έριξαν απ’ το παράθυρο όπου  τα ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΑ  ΠΛΗΘΗ της ΡΩΜΗΣ, τον ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΑΝ..(πως ο ΒΟΤΑΝ – ΤΥΦΩΝΑΣ κυριαρχεί μέσα τους αμέσως….), του έκοψαν το κεφάλι και τα χέρια (έτσι σαν την ΘΕΑ ΚΑΛΙ), και τον έσυραν στους δρόμους του Παρισιού..(όπως έκαναν και με την Υπατία, δεν αλλάζουν τα ΑΡΧΕΤΥΠΑ….)

Ο ΟΧΛΟΣ είχε ΦΑΝΑΤΙΣΤΕΙ (ως συνήθως), και απ’ τις οδηγίες του Δούκα του Γκίζ που φώναζε, ΣΚΟΤΩΣΤΕ είναι ΕΝΤΟΛΗ του ΒΑΣΙΛΙΑ.

Οι απόψεις  διίστανται αν η ιθύνουσα ήταν η Αικατερίνη των ΜΕΔΙΚΩΝ, ή αν ήταν μια ενέργεια προστασίας του ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ από μια  ΚΑΛΒΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ (το ΝΕΟ και το ΠΑΛΙΟ).

ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ

Το Βατικανό ως ανεξάρτητο κράτος έγινε επίσημα επί Μουσολίνι, και απέκτησε έτσι και δικό του οικονομικό σύστημα, και δική του ΤΡΑΠΕΖΑ (εντελώς αντίθετο απ’ την διδασκαλία του Ιησού), που ιδρύθηκε το 1942.

Η οποία έχει εμπλακεί σε φοροδιαφυγή πλουσίων, σε ξέπλυμα χρήματος, όπως επίσης είχε και εμπλοκή στο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Το 1970 γραμματέας της μασονικής στοάς της Ιταλίας “Propaganda Massonica”, γνωστή και με το όνομα P2 ήταν ο Λίτσιο Τζέλι, ο οποίος ήταν επιχειρηματίας (τι άλλο), και είχε στρατευθεί ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ στον στρατό του Μουσολίνι, όπως και μετά στον στρατό του Χίτλερ.

Όταν η στοά  έκλεισε, ύστερα από ΕΝΤΟΛΗ  της ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΤΟΑΣ της ΑΓΓΛΙΑΣ (λόγω της μεγάλης επιρροής του Τζέλι), ο Τζέλι κατηγόρησε τον Μέγα Διδάσκαλο για οικονομικές ΑΤΑΣΘΑΛΕΙΕΣ.

Έτσι η στοά ξανάνοιξε, μετά από μια σειρά ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ και ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.

Τελικά η αστυνομία συνέλαβε τον Τζέλι, και στο σπίτι του βρήκε στοιχεία για ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, που ήταν ΜΕΛΗ της στοάς, αλλά και μέλη της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Οπότε πολλοί ΥΠΟΥΡΓΟΙ που αποκαλύφθηκαν ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ, και ΕΠΕΣΕ η κυβέρνηση της Ιταλίας.

Επίσης αποκαλυφθηκαν και σχέσεις που είχε το ΒΑΤΙΚΑΝΟ με άτομα της ΜΑΦΙΑΣ, τα οποία  ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ την περιουσία του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ. Τελικά ο Τζέλι διέφυγε στην Ν. Αμερική (μαφιόζο Ιταλιάνο..)

ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Το Βατικανό είχε συνάψει επίσης ΣΥΜΜΑΧΙΑ με το ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ καθεστώς τον Ιούλιο του 1933, η οποία ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕ τα ΠΡΟΝΟΜΙΑ (όλα είναι θέμα προνομίων και εξουσίας) της ΑΓΙΑΣ Έδρας, και το Βατικανό αναλάμβανε την υποχρέωση να ΣΤΗΡΙΞΕΙ τα καθεστώτα του Μουσολίνι και του Χίτλερ.

Όπως και στην Ισπανία τάχθηκε στο πλευρό του Φράνκο.

Με την βοήθεια της Καθολικής Εκκλησίας,χιλιάδες Γερμανοί Ναζί διέφυγαν στην Λατινική Αμερική (όπως και ο Τζέλι).

Όπως είναι γνωστό μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, οι Σύμμαχοι ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ <<πρώην ΝΑΖΙ>>. Όπως τον αρχηγό της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ανατολικού Μετώπου, ο οποίος με την ΒΟΗΘΕΙΑ της CIA δημιούργησε την BND, την Υπηρεσία Πληροφοριών της Δυτικής Γερμανίας.

(Εξάλλου μετά την πτώση του Γ΄ Ρά’ι’χ, η Γερμανία χωρίστηκε σε 4 ζώνες ΕΠΙΡΡΟΗΣ και ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ από τις νικήτριες συμμαχικές δυνάμεις, οι οποίες ανέλαβαν και την οργάνωση της.

Έτσι στις 23 Μα’ί’ου 1949 ψηφίστηκε το Σύνταγμα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, δηλαδή η ΔΥΤΙΚΗ Γερμανία, χωρίστηκε σε ζώνες επιρροής της Αγγλίας, Γαλλίας, Αμερικής, και η Ανατολική στην Ε.Σ.Σ.Δ. Οι 3 ζώνες τελικά συγχωνεύτηκαν σε 1 την Δυτ.Γερμανία, και όταν έπεσε η Ε.Σ.Σ.Δ και το τείχος, ενώθηκαν με την Ανατολική Γεμανία, οπότε και στις 3 Οκτωβρίου του 1990 οι ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΦΗΣΑΝ και ΕΦΥΓΑΝ από την Γερμανία, η οποία μετά από 45 χρόνια έγινε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ξανά.

Και θα ήθελα εδώ να αναρωτηθείτε: “έχετε δεί  πουθενά στον κόσμο να φεύγουν η Αμερική και η Αγγλία πραγματικά, από όπου έχουν πατήσει το πόδι τους;;”

Και άν πούμε ότι όντως έφυγαν – από το 1990 και μετά η Γερμανία είναι πάλι επί τω έργω και έχει φτιάξει πάλι μια ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – όπου την διατηρεί μέσω ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ  και ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, μέσω της Νομισματικής Ένωσης και της Ευρωπα’ι’κής Κεντρικής Τράπεζας, και φυσικά των γνωστών μας  ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ αυτοί οι ΑΡΙΟΙ ΠΟΤΕ..!! Έχουν διαχρονικά τον ίδιο ΣΤΟΧΟ  της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, γιατί είναι ΑΝΩΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ..)

Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα μας. Πολλοί σημαντικοί ΝΑΖΙ καταδικασμένοι ως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, όπως ο Ά’ι’χμαν, Μπάρμπι, Μένγκελε κ.α. ΒΟΗΘΗΘΗΚΑΝ απο την BND (οπότε εννοείται και από την CIA), να δραπετεύσουν στην ΔΥΣΗ κυρίως στην Ν. Αμερική – μέσω φυσικά ποιού άλλου, της Ιταλίας – και συγκεκριμένα από το ΒΑΤΙΚΑΝΟ, που είχε την επιμέλεια και την φιλική συμμετοχή αυτής της επιχείρησης.

Διέφυγαν  επίσης με τον ίδιο τρόπο και πολλοί ΚΡΟΑΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, όπως ο Ουστάσι, Παβέλιτς, Πογκλάβνικ κ.α. Το Βατικανό είχε φροντίσει να τους ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ  με ΠΛΑΣΤΑ  ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ απ’ το “Τάγμα των Ιπποτών της Μάλτας”, που είχε την βάση του στην ΡΩΜΗ και ήταν υπό του Πάπα.

Εξάλλου πολλά ΜΕΛΗ του Τάγματος  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ  με τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ των ΗΠΑ (Δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν φυσικά ως <<Χριστιανοί>>, έσωσαν ανθρώπινες ζωές…τι καλοί…)

Όλα αυτά τα  ΣΚΑΝΔΑΛΑ, τα φανερά, τα μυστικά, και τα κρυφά ΤΑΓΜΑΤΑ, οι μαγείες, οι δολοφονίες, το παρασκήνιο, το οργιαστικό σεξ, η ανηθικότητα, η δίψα για εξουσία, για κυριαρχία, όλα αυτά ήταν τα παράγωγα, τα παραγόμενα του ΜΕΣΑΙΩΝΑ και της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ τους, της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και των Βασιλέων (Γερμανών) της Γαλλίας.

Σκοτάδι και ζόφος, πείνα, φτώχεια, εξαθλίωση του λαού, και απ’ την άλλη οι ευγενείς πλούσιοι, και άξιοι κυβερνώντες ελέω θεού (αλήθεια απορεί κανείς ελέω ποιού θεού;; ποιός θεός τους έχριζε, με το κληρονομικό χάρισμα;; της ανωτερότητας, και της πλήρης εξουσίας, στο να αποφασίζουν ποιός θα ζεί  ή  θα πεθάνει??). Ποιός όριζε ποιός είναι ΕΥΓΕΝΗΣ; ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΣ, άξιος ΥΠΟΚΛΙΣΗΣ και σεβασμού;;

Όλοι αυτοί οι βρωμεροί και σιχαμένοι βάρβαροι, που πήραν εξουσία και ΚΟΜΠΑΖΑΝ για την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ τους, και που πάντα λειτουργούσαν για το ΚΑΛΟ του ΛΑΟΥ..!! πότε είδαν καλό οι λαοί από αυτούς;;

Ανάλογα τον Θεό τους, ανάλογα ήταν και τα έργα τους..!!

ΥΛΙΣΜΟΣ και ΑΦΘΟΝΙΑ, αλλά ΜΟΝΟ για ΠΑΡΤΗ τους, και ο λαός εξαθλιωμένος ούτε ένα κομμάτι ψωμί (Άθλιοι του Βίκτορος Ουγκώ). Όλα αυτά ήταν που θα οδηγούσαν στην ΠΟΘΟΥΜΕΝΗ απ΄το ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, που θα έφερνε το ΧΑΟΣ και την ΝΕΑ ΤΑΞΗ, την δική τους, του ΑΝΔΡΟΓΥΝΟΥ Θεού τους, της Νέας Παγκοσμιοποίησης..!!

Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά το ΣΧΕΔΙΟ, και πιο βαθιά το ΝΟΗΜΑ της Ιστορίας της ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ, των ΤΑΓΜΑΤΩΝ της ΜΑΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΑΡΧΑΙΑΣ ΘΕΑΣ…

ΜΑΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΑ

Ο συγγραφέας  Κάρλο Λέβι το 1935 είχε εξοριστεί από τον Μουσολίνι στο φτωχό χωριό Γκαλιάνο της Λουκάνια, όπου έγραψε  ένα μυθιστόρημα  με τίτλο <<Ο Χριστός σταμάτησε στο Έμπολι>> (σε μετάφραση Ρίτας Μπούμη Παπά).  Ας δούμε ένα απόσπασμα από το βιβλίο:

<<Πέρασαν πολλά χρόνια γεμάτα πόλεμο, γεμάτα από εκείνο που συνήθισαν οι άνθρωποι να ονομάζουν ιστορία…..Όλα εδώ είναι δυνατά, γιατί οι αρχαίοι θεοί των ΒΟΣΚΩΝ, ο μέγας ΑΓΡΙΟΤΡΑΓΟΣ (ο ΜΠΑΦΟΜΕΤ δηλαδή), και το λειτουργικό ΠΡΟΒΑΤΟ της ΘΥΣΙΑΣ, διασχίζουν καθημερινά τους ίδιους δρόμους, και δεν υπάρχει όριο σταθερό για να χωρίσει τα ανθρώπινα όντα, απ’ τον ΚΟΣΜΟ των ΤΕΡΑΤΩΝ και των ζώων. Υπάρχουν στο Γκαλιάνο πολλά παράξενα πλάσματα, που έχουν ΜΕΣΑ τους ΔΙΠΛΗ ΦΥΣΗ>>.

Οι περισσότεροι Γκαλιανέζοι ήταν μετανάστες στην Αμερική, οι οποίοι όταν επέστρεφαν από εκεί περιέγραφαν την ζωή στην Νέα Υόρκη, λέγοντας πως: <<Η ζωή δεν έχει νοστιμάδα εκεί κάτω, και μέσα στους ουρανοξύστες ο άνθρωπος πνίγεται. Μπορεί να υπάρχουν ανέσεις, μα πουθενά δεν βρίσκεις σπιθαμή χώμα με χορτάρι>>.

<<Οι Γκαλιανέζοι (λέει) ΔΕΝ ΗΤΑΝ Χριστιανοί, αφού ο Χριστός δεν είχε φτάσει ως τα μέρη τους – έτσι το εκφράζει λογοτεχνικά… – η θρησκεία τους ήταν λέει ένα ΑΜΑΓΑΛΜΑ  από ΑΓΙΟΥΣ, από ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟΥΣ θεούς και ΔΑΙΜΟΝΙΑ.

Και επειδή τούς ΖΟΥΣΕ η ΓΗ, είχαν την ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ως ΠΡΩΤΙΣΤΗ ΘΕΑ..!!

Ήταν η ΠΑΝΑΓΙΑ του ΒΙΤΖΑΝΟ, η πραγματική Θεά τους..!!

Μια Παναγία ΜΕΛΑΜΨΗ, μια Παναγία ΧΘΟΝΙΑ, μια Παναγία δικιά τους>>

ΜΑΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΑ και ΠΑΝΑΓΙΑ των ΠΑΡΙΣΙΩΝ

Έχουμε πει ήδη τι είναι η Μαύρη Παναγία ή μάλλον καλύτερα ΠΟΙΑ είναι, όπως επίσης έχουμε πεί πως τις Μαύρες Παναγίες τις συναντούμε  κυρίως στην ΝΔ Ευρώπη, στην Ν.Γαλλία, και στην Ισπανία, στην περιοχή δηλαδή των ΚΑΘΑΡΩΝ και των ΜΑΣΟΝΩΝ.

Βόρεια συναντούμε μόνο την Μαύρη Παναγία της Πολωνίας, που αποτελει και εξαίρεση. Υπάρχουν όμως και αλλού όπως στο Κέηπ Τάουν, στους Αβοριγίνες  κ.α.

Στην Ισπανία βρίσκουμε Μαύρες Παναγίες στην Τεραγκότα, όπως επίσης και στην πόλη της Τενερίφης.

Η Κανδελαρία  αποτελεί για τους Καθολικούς κατοίκους των ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ (υπολείμματα της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ όπως έχουμε πεί), σημαντικό τόπο λατρείας και προσκυνήματος.

Χιλιάδες πιστοί απ’ την Ισπανία αλλά και την Λατινική Αμερική, έρχονται για να αποδώσουν, φόρο τιμής στην ξυλόγλυπτη εικόνα της Μαύρης Παναγίας, που φοράει πλούσια ρούχα, κρατάει στο ένα χέρι τον <<Χριστό>> και στο άλλο ένα κερί.

Η εικόνα δε αυτή θεωρείται πολύ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ.

Στην Καταλονία επίσης, υπάρχει το ξύλινο άγαλμα της Παναγίας του Μονσεράτ, η οποία είναι επίσης μια απ’ τις Μαύρες Παναγίες της Ευρώπης. Θεωρείται ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ της Καταλονίας, και απ’ τα ισχυρότερα ΣΥΜΒΟΛΑ της Καταλονικής ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. Η Παναγία αυτή έχει και την προσφώνηση
<<La Moreneta>> δηλαδή η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΥΛΑ..

Η ΠΑΝΑΓΙΑ των ΠΑΡΙΣΙΩΝ θεωρείται ο σπουδαιότερος ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ, και ένα από τα καλύτερα παραδείγματα της  ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΟΤΘΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ. Άρχισε να χτίζεται το 1163 και τελείωσε στα μέσα του 13ου αι. και είναι ένα θαυμαστό μνημείο, του λεγόμενου ΟΞΥΚΟΡΥΦΟΥ γοτθικού ρυθμού (πάντα ήθελαν  να φτάσουν τον ουρανό από παλιά).

Η Παναγία των Παρισίων είναι το ΣΥΜΒΟΛΟ της ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ..!!

Εκεί στέφθηκε ο Ναπολέων και ο Ερρίκος ο ΣΤ¨ της Αγγλίας. Εκεί έγινε και η δίκη του Ντε Μολέ του αρχηγού των Να’ι’τών  Ιπποτών, που τελικά καταδικάστηκε και κάηκε στην πυρά.

Στην Notre Dame (η Κυρά μας ή μάλλον πιο σωστά η Κυρά τους), υπάρχει  μια τρομερή θρησκευτική αντίφαση, η οποία δημιουργεί μια ιδιαίτερη ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΛΞΗ.

Ο Ναός αυτός συμπεριλαμβάνει ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, και όχι μόνο τον Χριστιανισμό, αλλά και την Αλχημεία, τον Ερμητισμό, Παγανιστικές δοξασίες, Δεισιδαιμονίες, είναι όλα αποτυπωμένα στον διάκοσμό της.

Η Παναγία των Παρισίων είναι χτισμένη πάνω στην νησίδα του Σηκουάνα, που λέγεται Νησί της Πόλης (το Ιλ Ντε Λα Σιτέ που είπαμε) στο κέντρο του Παρισιού.

Στο διάκοσμο της Εκκλησίας εξωτερικά, υπάρχουν τα διάσημα Αγάλματα – ΔΑΙΜΟΝΕΣ, που βρίσκονται περιμετρικά του Καθεδρικού ναού. Αυτά τα ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ γκαργκό’ι’λ, που κοσμούν την Παναγία των Παρισίων, δίνουν την ΑΙΣΘΗΣΗ ότι τα γκρίζα μάτια τους, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τις ΖΩΕΣ εκατομμυρίων Παριζιάνων ανά τους αιώνες…

Τα λεγόμενα  gargouilles, εκτός από διακοσμητικό χαρακτήρα και ρόλο, έχουν και χρηστικό γιατί λειτουργούν ως υδροροές!!

Από αυτήν τους την λειτουργία βγαίνει και το όνομά τους (γκαργκό’ι’λ), που σημαίνει λαιμός ή γαργάρα ή γάργαρο νερό.

Αυτά λοιπόν τα γκαργκό’ι’λ είναι οι ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΙ και ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ της Παναγίας των Παρισίων, οι οποίοι είναι σχεδιασμένοι  σε γκροτέσκο στύλ, που σημαίνει οτιδήποτε ΑΠΑΙΣΙΟ και ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ, για να τονιστεί το ΚΑΚΟ και το ΑΣΧΗΜΟ.

Ποιός ο λόγος να τοποθετηθούν όλα αυτά σε μια ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;;

Γιατί να θέλεις να τονίσεις το ΚΑΚΟ;;

Ποιός ο ρόλος και η σημασία τους;;

Ποιούς σκοπούς εξυπηρετούν εκτός της υδροροής, που θα μπορούσαν να έχουν μια άλλη μορφή πιο απλή, που να περνάει απαρατήρητη ή μια μορφή πιο χριστιανική, πιο κοντά στο πνεύμα της χριστιανικής πίστης και στο ρόλο της Εκκλησίας, που ως τόπος επικοινωνίας με το θείο, πρέπει να σε γαληνεύει και όχι  να σε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ;;;

Γιατί ο ναός όπως είπε και ο Χριστός, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ του ΘΕΟΥ.

Ποιανού Θεού ειναι  οίκος η Παναγία των Παρισίων;;

Γιατί η λέξη Ναός, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη ναίω, που σημαίνει ΚΑΤΟΙΚΩ.

Όμως έχει σχέση και με την λέξη Ναύς,  που προέρχεται απο την λέξη νάω, που σημαίνει ΠΛΕΩ, και από εκεί βγαίνει και το πλοίο, γιατί  στην εκκλησία ο ΝΟΥΣ (επίσης λέξη που έχει σχέση), και η ψυχή μας, ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ και έρχεται σε επαφή με το ΘΕΙΟ, γι αυτό και ο επιμήκης χώρος ανάμεσα στις δύο κιονοστοιχίες, στις χριστιανικές εκκλησίες ρυθμού βασιλικής, λέγεται ΝΑΥΣ (το μέσον του κλίτους).

Που μας ταξιδεύει η Παναγία των Παρισίων;;

Στον Διάκοσμό της βλέπουμε εκτός απ’ τα γκαργκό’ι’λ, και διάφορες περίεργες παραστάσεις, όπως τον Αρχάγγελο Μιχαήλ  με τον Σατανά  να ΖΥΓΙΖΟΥΝ τις ΨΥΧΕΣ, κατά την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΡΙΣΗ.

Η παράσταση αυτή βρίσκεται στην Κεντρική πύλη, στην Δυτική Πρόσοψη, και εκτιμάται ότι δημιουργήθηκε την περίοδο από το 1220- 1230.

Στο κάτω μέρος φαίνονται οι νεκροί που αναστήθηκαν απ’ τους τάφους τους.

Όσοι ακολούθησαν  ήρεμο βίο και έδειξαν την ΑΓΑΠΗ τους στον ΘΕΟ (όχι στον συνάνθρωπο??), ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΝ στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ, που είναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ενώ οι υπόλοιποι, στην ΚΟΛΑΣΗ, στην ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ…

Τώρα πως γίνεται ο Παράδεισος να είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ, εφόσον ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ του ΠΑΤΡΟΣ, είναι ένα θέμα…Μάλλον κάποιος άλλος είναι Αριστερά, μάλλον ο ΣΑΤΑΝΑΣ βρίσκεται εκεί, και γι αυτό τον τοποθετούν αριστερά, είναι ο δικός τους Παράδεισος ( και μην παρεξηγηθεί κανείς με βάση τις πολιτικές του πεποιθήσεις…δεν μιλάμε για κόμματα).

Ο Καθεδρικός της Παναγίας των Παρισίων, ήταν πάντα χώρος  του ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!!

Η μορφή του ΓΕΡΟΥ με τον ΦΡΥΓΙΚΟ ΣΚΟΥΦΟ, και το παλτό, αποτελεί την ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ του ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ (οπότε οι ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ είναι οι ΤΡΩΕΣ)!!

Ο οποίος απ’ το ΨΗΛΟ ΒΑΘΡΟ της ΓΝΩΣΗΣ του, των ΑΠΟΚΡΥΦΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ τον ΚΟΣΜΟ.!!

Εξάλλου έχουμε πει πως οι ΤΡΩΕΣ φορούν τον ΦΡΥΓΙΚΟ Σκούφο, όπως ο ΜΙΘΡΑΣ, που σκοτώνει τον Ταύρο. Επίσης έχουμε πεί πως οι Τρώες λάτρευαν την ΘΕΑ ΚΥΒΕΛΗ, η οποία είπαμε πως ταυτίζεται με την Μεγάλη Μητέρα, την Μητέρα Γή, την Θεά ΙΣΤΑΡ, τη Βασίλισσα των Ουρανών, την σύζυγο του Βάαλ που την λένε και ΒΑΑΛΤΙ, δηλαδή ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ (όπως έχουμε πεί), όπως και ο καθεδρικός Ναός της NOTRE DAME που σημαίνει είπαμε η ΚΥΡΑ ΜΑΣ.

Άρα η Παναγία των Παρισίων είναι ένας ΝΑΟΣ προς τιμήν της ΚΥΒΕΛΗΣ, της θεάς που ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΖΙ τους, οι ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΤΡΩΕΣ, απ’ την ΦΡΥΓΙΑ!!

Έχουμε πεί επίσης ότι ο θεός ΒΟΤΑΝ,  είναι ο ίδιος θεός ΒΑΑΛ – ΜΙΘΡΑΣ – ΚΡΟΝΟΣ – ΙΑΝΟΣ, και η θεά της ΑΝΟΙΞΗΣ η ΦΡΕΓΙΑ, δεν είναι άλλη απ’ την θεά της ΦΡΥΓΙΑΣ, την Κυβέλη – Ιστάρ την ΜΕΓΑΛΗ ΨΑΡΟΘΕΑ.

Η ΦΡΕΓΙΑ της ΦΡΥΓΙΑΣ!!

Ο τελευταίος Αλχημιστής που εμφανίζεται με το όνομα Φουλκανέλι (ψευδώνυμο βέβαια και όχι όνομα, διότι δεν έχουν το ψυχικό σθένος να εμφανιστούν με το πραγματικό τους όνομα, και πάντα δρούν κρυφά και απ’ το παρασκήνιο, απ’ την πίσω πλευρά του φεγγαριού..), γράφει για τις Καθολικές Εκκλησίες και την Notre Dame:

<<Ο Ερμητισμός και ο Αλχημισμός, ΡΕΥΜΑΤΑ του Μεσαίωνα, απεικονίζονται σε Καθολικές Εκκλησίες, με κυρίαρχη την Παναγία των Παρισίων, που ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ από τους ΤΕΚΤΟΝΕΣ – και όχι τους Να’ί’τες όπως θέλει το ΣΥΣΤΗΜΑ να περάσει με τα νέα δεδομένα του, που έχει αρχίσει να περνάει από παλιά με διάφορους συγγραφείς, που υπονοούν και προωθούν με διάφορα κόλπα, ότι οι Να’ί’τες έχουν βάλει αυτά τα σύμβολα, όπως αφήνει να εννοηθεί και ο Νταν Μπράουν μέσα από τον <<Κώδικα Da Vinci>> και πρωτύτερα ο Ουμπέρτο Έκο με το <<Εκκρεμές του Φουκώ>> , ο οποίος επέστησε την προσοχή του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ κοινού, στον υπόγειο, μυστικό και  μυστηριώδη κόσμο των Ταγμάτων και Αδελφοτήτων, και κυρίως των ΝΑ’Ι’ΤΩΝ , ενώ στην πραγματικότητα είπαμε τις έχτιζαν οι ΤΕΚΤΟΝΕΣ – ΑΤΛΑΝΤΕΣ – και ΣΤΟΧΟ είχαν να ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ την ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΗ των ΑΡΧΩΝ και των ΣΥΜΒΟΛΩΝ>>.

(Άρα οι ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ, αφού γνώριζαν τις αρχές και τα σύμβολα, και είχαν και το άγχος μην ΧΑΘΕΙ Η ΓΝΩΣΗ αυτή …άρα εφόσον οι ΦΡΥΓΕΣ ήταν ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ όπως και οι ΤΕΚΤΟΝΕΣ –  ΑΤΛΑΝΤΕΣ, και με βάση και τα μαθηματικά αφου το α=β και β=γ άρα και το α=γ . Έτσι δεν λέγαμε???)

Οπότε οι ΤΡΩΕΣ είναι  ίδιοι με τους ΤΕΚΤΟΝΕΣ – ΑΤΛΑΝΤΕΣ..!!

Δεν το λέω εγώ, ο Φουλκανέλι ο τελευταίος ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ του 20ου αι. το λέει.

Τα περισσότερα τέρατα βέβαια, οι ΦΡΟΥΡΟΙ της Παναγίας, είναι ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ μεταγενέστερες, του 1843 συγκεκριμένα, όταν και έγινε η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ της Παναγίας των Παρισίων μετά την ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Πέρα από όλες τις αναλύσεις που κάνει για την ΑΛΧΗΜΕΙΑ στην Παναγία των Παρισίων, αναφέρει και κάποια ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ της εποχής εκείνης, όπου αναφέρεται σε ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ και ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ τελετές της εποχής εκείνης, και <<ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ>> (καημένε Διόνυσε τι ακούς), όπως (ευτυχώς αναφέρει), το <<Συμπόσιο των ΤΡΕΛΛΩΝ ή ΣΟΦΩΝ>> (που είχαμε πεί ΤΡΕΛΛΟΣ ή ΣΟΦΟΣ ονομάζεται ο ΟΝΤΙΝ – ΒΟΤΑΝ στις ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ..κατά τα άλλα Διονυσιακά τα όργια…).

Και συνεχίζει: <<Κατά τον Μεσαίωνα η Εκκλησία συναινούσε στην μετατροπή της Notre Dame, σε μια ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ “ΒΑΚΧΙΚΩΝ” ΟΡΓΙΩΝ (τώρα αν συναινούσε δεν το ξέρουμε κιόλας, αυτός το υποστηρίζει), σ’ ένα πισωγύρισμα προς την “αρχαιοελληνική” θρησκεία (και εννοεί τον Παγανισμό τους, που τον ταύτισαν επί Ιουλιανού με την λέξη Έλληνας).

Εκεί γινόταν ένα ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ των ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, όπου γινόταν ΖΥΜΩΣΗ ιδεών, πίστεων, τάσεων και λα’ι’κών παραδόσεων>>.

<<Τον 14ο αι. κάθε Κυριακή  συγκεντρωνόντουσαν  στην Κεντρική Πύλη της Παναγίας των Παρισίων, λέει όλοι οι Αλχημιστές (στις ειδούς του ΚΡΟΝΟΥ διευκρινίζει), όπου μελετούσαν τα αλχημικά σύμβολα στο υπέρθυρο  της>>.

Σύμβολα και φάσεις της αλχημικής διαδικασίας συγκαταλέγονται, στην Παναγία των Παρισίων.

Στον διάκοσμο της, βλέπουμε επίσης μια γυναίκα να κρατάει σε δίσκο ένα ΚΟΡΑΚΙ (σύμβολο του Οντίν – Βοτάν που πάντα τον συνοδεύουν, μαζί με τους ΛΥΚΟΥΣ όπως έχουμε πεί), το οποίο είναι σύμβολο της ΣΗΨΗΣ που ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ το ΚΑΘΑΡΟ απ’ το ΑΚΑΘΑΡΤΟ (και τώρα πως να μην σκεφτούμε το τάγμα των ΚΑΘΑΡΩΝ??)

Μια ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΑ σύμβολο της ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, της Αλχημείας, η αναπαράσταση με τον ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ, και ο άνθρωπος που κρατά την ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΛΙΘΟ (όλα αυτά κοσμούν έναν Χριστιανικό Ναό, το σύμβολο της Ρωμα’ι’κής ΠΙΣΤΗΣ…??)

Στο άλλο άκρο του νησιού είναι το Sainte – Chapelle, που χτίστηκε γύρω στο 1245 – 48 για να φυλάξει τα λείψανα του θείου Πάθους. Τα υπέροχα βιτρώ παράθυρα  εκτελέσθηκαν  και αυτά με γνώμονα τις αλχημικές διαδικασίες.

Το αγαπημένο τού Φουλκανέλι, ήταν η <<ΣΦΑΓΗ των ΑΘΩΩΝ>>, μια αλληγορία του ΘΑΝΑΤΟΥ της ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ, στα χέρια του ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ, με απώτερο ΣΤΟΧΟ την ΑΝΑΣΤΑΣΗ της, στις επόμενες φάσεις της κατεργαασίας της, ώστε να ΓΙΝΕΙ ΧΡΥΣΟΣ (η γνωστή διαδικασία που είχαμε πεί της Αλχημείας, της μετατροπής του μόλυβδου και άλλων ευτελών μετάλλων σε χρυσό).

Οι Μεσαιωνικοί  ΧΤΙΣΤΕΣ – ΜΑΣΟΝΟΙ, χάραξαν τα  σύμβολα του ΕΡΜΗΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ της ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ, στους τείχους των ΚΑΘΕΔΡΙΚΩΝ ΝΑΩΝ (και ο Πάπας ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ;;; κανείς από την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία δεν πήρε είδηση;; γι αυτό φαίνεται και οι ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΠΕΖΗΣΑΝ της ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ, είναι που δεν τους καταλάβαιναν , γι αυτό ΞΕΓΛΙΣΤΡΗΣΑΝ και την βγάλαν  ΚΑΘΑΡΗ…)

Στην Δεξιά όχθη, πίσω από το Λούβρο, η Εκκλησία Sainte germain l’ Auxerrois, εκπλήσει τον επισκέπτη με τα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ του, και το υποβλητικό γλυπτό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΑΙΓΥΠΤΙΑΣ (των ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ – ΥΞΩΣ).

ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ του ΒΙΚΤΟΡΟΣ ΟΥΓΚΩ

Το 1831 ο Victor Hugo έγραψε την Παναγία των Παρισίων, δηλαδή την ιστορία του Κωδονοκρούστη  Κουασιμόδου, και της ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ ΕΣΜΕΡΑΛΔΑΣ (Τσιγγάνα κλσσικά,  τί άλλο, υπονοώντας το <<άγιο παιδί >>, την ΣΑΡΑ – ΚΑΛΙ,  την απόγονο του Χριστού και της Μαγδαληνής, της Μαύρης Παναγίας), η οποία εξελίσσεται την εποχή της βασιλείας του Λουδοβίκου του ΙΑ΄ (1461 -1483).

Το έργο αυτό είναι γεμάτο με συμβολισμούς και μηνύματα…

Η μητέρα της ήταν μια ΠΟΡΝΗ Γαλλίδα, και το κορίτσι το είχαν απαγάγει  οι τσιγγάνοι από  αυτήν, όταν ήταν μωρό.

Επίσης ΕΣΜΕΡΑΛΔΑ σημαίνει το ΣΜΑΡΑΓΔΙ, οπότε υπονοεί τον “ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΠΙΝΑΚΑ”, το λεγόμενο ΕΡΜΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ της γνωστής  ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ, και ως γνωστόν το σμαράγδι έχει ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ  (may the force be with you και  Star Wars, όπως επίσης έχουμε αναφέρει, ότι mas στην ακκαδική σήμαινε ΠΡΑΣΙΝΟ ή ΨΑΡΙ, και όπως στην ΘΟΥΛΗ είπαμε ΠΡΑΣΙΝΟ είναι και το ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ).

Μάλιστα σ’ ένα σημείο του βιβλίου ο συγγραφέας (ως άλλος ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ) γράφει:

<<Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο πιο ψηλό μέρος της Εκκλησίας. Αυτό που έβλεπαν ήταν κάτι το συγκλονιστικό. Μια ΜΕΓΑΛΗ ΦΛΟΓΑ, υψωνόταν ανάμεσα στους 2 ΠΥΡΓΟΥΣ με ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ (ο ΤΥΦΩΝΑΣ – ανεμοστρόβιλος – ΒΟΤΑΝ), και Σπινθήρες, μια τεράστια ανεξέλεγκτη φλόγα η οποία πότε φαινόταν, και πότε χανόταν απ’ τον πυκνό ΚΑΠΝΟ>>.

Για την Παναγία των Παρισίων έχουν αναφερθεί και άλλοι, όπως ο Ευγένιος Συ με το <<Μυστήρια των Παρισίων>>, ο Ουμπέρτο Έκο <<Το εκκρεμές του Φουκώ>>, όπως και ο Νταν Μπράουν με τον <<Κώδικα Ντα Βίντσι>>.

Ο Νίκος Καζαντζάκης έγραψε για την Παναγία των Παρισίων ότι: <<Όλα στην Αγία τούτη αρχιτεκτονική αποκορυφώνονται, και γίνονται Βέλος. Όχι πια η ισιόγραμμη, τετράγωνη λογική του Ελληνικού ρυθμού, που βάζει ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΑΞΗ  στο ΧΑΟΣ (είδατε ο ελληνικός ρυθμός βάζει τάξη στο χάος και δεν προκαλεί χάος), τέλεια ισορροπώντας την ομορφιά με την ανάγκη, και εγκαινιάζοντας  λογική συνεννόηση του ανθρώπου με τον θεό.

Η Παναγία των Παρισίων είναι κάτι ΠΑΡΑΦΟΡΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΟ, μια ΕΝΘΕΗ ΑΛΛΟΦΡΟΣΥΝΗ,  που συνεπαίρνει ξάφνου τους ανθρώπους (σαν την περιγραφή του θεού ΒΟΤΑΝ – ΟΝΤΙΝ, είναι και η περιγραφή για την εκκλησία έτσι;; Μα αφού είναι ο ΟΙΚΟΣ του..!!), και τους σπρώχνει να επιχειρήσουν ΕΦΟΔΟ στην επικίνδυνη Γαλάζια Ερημία (εννοεί τον Ουρανό), για να ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ στη ΓΗΣ τον ΜΕΓΑ ΚΕΡΑΥΝΟ το ΘΕΟ>> (και εννοεί να κατεβάσουν στην Γή τον Θεό Βοτάν ή τον υιό του, που θα ΣΤΕΦΘΕΙ βασιλιάς – θεός, και θα διοικήσει όλη την γή  με την Σιδηρά Ράβδο – που λέγαμε – ο απόγονος του Χριστού και της Μαγδάλως και όχι Μαγδαληνής).

ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ

Στις 15 Απριλίου του 2019 λίγο πρίν τις 18:18 ώρα Γαλλίας, η Παναγία των Παρισίων πήρε ΦΩΤΙΑ, εξαιτίας της οποίας κατέρρευσε σημαντικό μέρος της στέγης του ναού, και το ΓΟΤΘΙΚΟ ΒΕΛΟΣ, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστη και το εσωτερικό του ναού, με αποτέλεσμα αρκετά κειμήλια να καταστραφούν.

Μετά από 15 ώρες συνεχούς φωτιάς, νωρίς το πρω’ί’ της 16ης Απριλίου, στις 9:50 π.μ. ανακοινώσαν οι αρχές ότι η φωτιά έσβησε.

Ο τύπος χαρακτήρισε την μέρα της πυρκαγιάς της Παναγίας των Παρισίων, ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ..!!

Το προπύργιο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στην Γαλλία υπέστη μεγάλες καταστροφές. Η Αγία Έδρα, κατέστησε σαφή την λύπη της και τόνισε ότι: <<Tο γεγονός ήταν απίστευτο. Όσον αφορά τη σημασία του Καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων, υπενθύμισε την αξία του για τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, για την ΓΑΛΛΙΑ, αλλά και για ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον ΚΟΣΜΟ>> (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ δηλαδή).

Η Παναγία των Παρισίων ήταν όχι μόνο το σύμβολο της Γαλλίας, αλλά και του Ευρωπα’ι’κού Πολιτισμού(του Δυτικού).

Ο κόσμος όλος ήταν συγκινημένος, συγκλονισμένος, και δακρυσμένος, βλέποντας ένα κομμάτι του εαυτού του να χάνεται, να καταστρέφεται.

Ο τύπος έγραψε πως η φωτιά αυτή  έκαψε τις καρδιές όλων των Ευρωπαίων, και όλοι οι πολιτικοί εξέφρασαν την θλίψη τους για το γεγονός..

Ήταν όμως μόνο ένα ατύχημα;; Λόγω των εργασιών συντήρησης που γινόντουσαν;;

Ή μήπως ήταν κάτι άλλο;;

Μήπως ήταν άλλο ένα ΣΥΜΒΟΛΟ που ΚΑΤΕΡΡΕΕ, όπως ήταν το 2001 η ΠΤΩΣΗ των ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ της Αμερικής;;;

Μήπως αυτές οι φωτιές δεν  ήταν τυχαίες  ή οτιδήποτε άλλο, αλλά ήταν  ΦΩΤΙΕΣ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ και ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ;;

Μήπως σηματοδοτούν  ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ:;

Κάποιοι συσχετίζουν την φωτιά στην Notre Dame,  με την ημερομηνία  που καταδικάστηκε  σε θάνατο στην πυρά εκεί στην Παναγία των Παρισίων,  ο Ντε Μολέ ο αρχηγός των Να’ι’τών, ήταν ακριβώς η ΙΔΙΑ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, όπου πριν πεθάνει, καταράστηκε τον Πάπα και τον Γάλλο βασιλιά.

Επειδή όμως πάντα εμπλέκουν τους Να’ί’τες  για αποπροσανατολισμό (όπως έχουμε πεί), μάλλον κάτι άλλο είναι αυτό που ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ το ΚΑΨΙΜΟ  της ΠΑΝΑΓΙΑΣ των ΠΑΡΙΣΙΩΝ, της Εκκλησίας ΣΥΜΒΟΛΟΥ της Ρωμαιοκαθολικής Πίστης, της Πίστης που <<ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ>> ότι είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  σαν την ΔΙΚΗ μας…

Τί προσπαθεί να μας πει το ΣΥΣΤΗΜΑ??

Διαβάστε Περισσότερα