Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία δεν είναι Χριστιανική ΜΕΡΟΣ Γ

Ο Επίκουρος αρχαίος Έλληνας Φιλόσοφος 341 – 270 π.Χ. λέει: <<Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ’ ενός δεν κάθησα να μάθω, τι αρέσει στους πολλούς και αφ’ ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ, βρίσκονταν μακριά απ’ την δική τους αντίληψη>>.

Γιατί άραγε να έκανε τέτοια δήλωση ο Επίκουρος;;

Μήπως με αυτά που έλεγε, δεν ήταν ΑΡΕΣΤΟΣ;;;

Μήπως ήταν <<γραφικός>>, μήπως τον κορό’ι’δευαν οι πολλοί, οι οποίοι χωρις να έχουν ασχοληθεί είχαν άποψη και μάλιστα αλάνθαστη;;;

Μήπως η <<ΜΟΔΑ>> επέβαλλε κάτι άλλο και όποιος ξέφευγε απ’ τα συνηθισμένα, απ’ αυτά που ασχολιόνταν  οι πολλοί, και ασχολιόταν με άλλα πράγματα, δεν ήταν Αρεστός;;

Κάθε εποχή έχει την δική της <<μόδα και νοοτροπία>>.

Η μόδα αυτή είναι και το πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει να κινείσαι και να φέρεσαι για να μην περιθωριοποιείσαι ή να λοιδωρείσαι. Η μόδα λοιπόν δίνει το στύλ, τις τάσεις, τι κυριαρχεί την συγκεκριμένη εποχή,τι επιβάλλεται ως τρόπος ζωής.

Τι είναι σωστό και τι είναι λάθος…

Την μόδα την λανσάρουν τα διάφορα μοντέλα. Την διαφημίζουν και την προωθούν, ως τον κατάλληλο τρόπο να ζείς, για να είσαι έτσι αποδεκτός και αρεστός. Μέσα στα μοντέλα σήμερα είναι και ηθοποιοί τραγουδιστές κ.λ.π.

Στον Ναό του Απόλλωνα ήταν χαραγμένα 2 ρητά (τα οποία ήταν κάποτε αρεστά και έδιναν το πρότυπο ζωής). Αυτά έλεγαν <<ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ>> και <<ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ>>.

Δηλαδή μην υπερβάλλεις σε τίποτα, καθόλου και γνώρισε τον εαυτό σου.

Αυτό το δεύτερο ήταν και το ρητό που χρησιμοποιούσε πιο πολύ και ο Σωκράτης.

Να έχεις την γνώση δηλαδή, του τί είσαι πραγματικά, τι είναι ο άνθρωπος και αναλόγως να ζείς και να φέρεσαι, να ασχοληθείς με την ουσία δηλαδή το μέσα σου, την ψυχή σου και όχι να αναλώνεσαι στο εξωτερικό, στο ανθρώπινο σώμα, να κοιτάς την εικόνα μόνο, την <<μόδα>> και μέσα να είσαι ΚΕΝΟΣ.

Και φυσικά να μην υπερβάλλεις σε τίποτα, ούτε στα αγαθά που <<ΠΡΕΠΕΙ>> να αποκτήσεις, ούτε στην εμφάνισή σου, ούτε στον τρόπο σου, να είσαι ΑΛΑΖΟΝΑΣ και ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ.

Έτσι λοιπόν και ο Απόστολος Παύλος στην πρός Ρωμαίους επιστολή του, λέει: <<Μην συσχηματίζεσθε τω αιώνι τούτω, αλλά μεταμορφούσθε  τη ανακαινώσει του νοός εις το δοκιμάζειν  υμάς τι το θέλημα, του θεού το αγαθόν και ευάρεστον και τέλειον>>.

Δηλαδή μην γίνεστε ένα με αυτόν τον αιώνα (την μόδα – τα πρότυπα), αλλά να μεταμορφώνεστε  με βάση την καλλιέργεια του νού σας, ώστε έτσι να εννοήσετε ποιό θέλημα είναι το Αγαθό, το Τέλειο, το ΕΥΑΡΕΣΤΟ στον Θεό (και όχι στους ΠΟΛΛΟΥΣ).

Είπαμε ότι οι Ρωμαίοι – Άριοι – Άτλαντες, πάντα προωθούν το ΥΛΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ (όχι μόνο μα και το ΑΝΗΘΙΚΟ).

<<Λεφτά και Ύλη>> είναι η μόδα τους πάντα!!!

Ο <<Μαμμωνάς>>  είναι ο θεός τους διαχρονικά!!

Οι άνθρωποι οπότε με βάση το μοντέλο και την μόδα, από τότε ως σήμερα, έχουν γίνει ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΖΟΜΠΙ, που θέλουν όλο και περισσότερα ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ και όσα και να αποκτήσουν, θέλουν ΚΑΙ άλλα Ή άλλα καινούρια, όπως επιτάσσει η μόδα.

Τελικά ο άνθρωπος καταλήγει να εργάζεται όλη μέρα, και να είναι σκλάβος πρός απόκτηση περισσοτέρων  αγαθών, και γίνεται και  ΔΥΣΤΥΧΗΣ όταν δεν μπορεί να τα αποκτήσει.

Επίσης δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με άλλα πιο σημαντικά πράγματα, όπως με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ή να ασχοληθεί με το πνεύμα και την ψυχή του, ώστε να γίνει καλύτερος άνθρωπος, οπότε μένει ένας άνθρωπος κενός, χωρίς χαμόγελο, με ενοχές (που πάλι προσπαθεί να καλύψει με ύλη), χωρίς ουσία, χωρίς γνώση, αλλά με ΑΠΟΨΗ.

Και άποψη, απ’ αυτήν που του  έδωσαν, ΕΤΟΙΜΗ, χωρίς κόπο, και η οποία είναι <<Αρεστή και γενικά Αποδεκτή>>.

<<Tα καλά (όμως) κόποις κτώνται>>,  δηλαδή αποκτούνται με κόπο και όπως είπαμε ότι λέει ο Πλάτωνας και θα επαναλάβω: <<Αυτό που αξίζει, δεν είναι να ζείς για να αποκτήσεις περισσότερα, αλλά να ζείς καλά>> και πώς μας λέει ότι  ζείς καλά;;

<<Η γνώση δημιουργεί ΕΥΗΜΕΡΙΑ>>.

Άρα δεν είναι για καλό μας να ασχολούμαστε με τα εφήμερα..

Κάθε εποχή λοιπόν έχει ένα <<Νέο πολιτιστικό μοντέλο>> (τάχα ενώ είναι πολύ παλιό), και έναν ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ο οποίος “εξυπηρετεί” και καθοδηγεί, ώστε να έρθει το ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ αποτέλεσμα, απ’ αυτόν, που το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, για να κινηθούν οι διαδικασίες και να παράξουν το τελικό ΠΡΟ’Ι’ΟΝ, το οποίο εδώ είναι ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ, και άρα λειτουργίας του ανθρώπου, μέσα στην κοινωνία.

Η κάθε ΕΞΟΥΣΙΑ οπότε, με την κατάλληλη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (διαφήμιση – ενημέρωση), ΠΡΟΤΥΠΑ, μοντέλα, και τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ (εκπαίδευση – νόμους – ήθη – έθιμα κ.λ.π.) καθοδηγεί και ΠΑΡΑΓΕΙ το ΕΙΔΟΣ των ανθρώπων που ΕΠΙΘΥΜΕΙ και είναι ΑΡΕΣΤΟΙ.

Έτσι και η Ρωμα’ι’κή Αυτοκρατορία, παρήγαγε την βαρβαρότητα και τον εκχυδα’ι’σμό, την άγνοια, ένα άβουλο και καθοδηγούμενο όχλο, ένα αγελαίο και ανήθικο πλήθος, που αρεσκόταν σε αφθονία υλικών αγαθών και οργίων.

Η θρησκεία επίσης παίζει μεγάλο ρόλο όπως έχουμε πεί, στην ψυχοσύνθεση του ανθρώπου και  στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του, οπότε όταν “πειραχτεί ” μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως   “εργαλείο” από εκείνους που επιζητούν την ΑΠΟΛΥΤΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ εξουσία, τον ΕΛΕΓΧΟ των ανθρώπων, και την εξομοίωσή τους,  σε ΜΑΖΑ.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ είναι πάντα ένα αξεπέραστο εμπόδιο, για την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, και αυτός που επιθυμεί την παγκόσμια κυριαρχία, δεν του είναι ΑΡΕΣΤΗ.

Οπότε εμείς οι απλοί άνθρωποι για να ξεφύγουμε απο αυτήν  την ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ, καλούμαστε, να βγούμε έξω απ’ τον ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ…

Είδαμε λοιπόν πως η Ρωμα’ι’κή Εκκλησία, ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ανθρώπους και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ τον Χριστιανισμό, και πως τον χρησιμοποίησε ως ΕΡΓΑΛΕΙΟ για να ασκήσει εξουσία, να κάνει πολέμους, να αρπάξει πλούτο και να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ.

Μόνο που είδαμε πως η Ρωμα’ι’κή Εκκλησία, ΔΕΝ ήταν ΠΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, αλλά συνέχιζε την αρχαία ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗ θρησκεία, την προερχόμενη απ’ την ΒΑΚΤΡΙΑΝΗ των Αρίων, με τον θεό Ήλιο, τον Μαύρο Αστέρα της Ανατολής, Σαμάς, Βάαλ, Μαρδούκ, Μίθρα και την σύζυγό του την Μεγάλη Μητέρα την Βασίλισσα των Ουρανών, θεά της Άνοιξης και του Έρωτα, θεά της Γονιμότητας.

Την πίστη τους σε θεούς ΨΑΡΙΑ, και τον χρισμένο Εκλεκτό Βασιλιά, απ’ τον θεό ψάρι – ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ.

Είπαμε πως την εποχή που στο Ανατολικό Ρωμα’ι’κό  κράτος, εξαπλωνόταν  ο χριστιανισμός  και οι Έλληνες κι άλλοι λαοί, σιγά σιγά γινόμασταν χριστιανοί, οι Ρωμαίοι λάτρευαν τον Μίθρα.

Υπήρχαν όμως και κάποιοι άλλοι στο ΔΥΤΙΚΟ Ρωμα’ι’κό κράτος, οι οποίοι αναπτύχθηκαν παράλληλα κατά τους πρώτους αιώνες του χριστιανισμού, και πρίν οι Ρωμαίοι <<γίνουν>> χριστιανοί, οι οποίοι προφανώς συνέχιζαν την ίδια Βακτριανή τους θρησκεία, μέσα από έναν άλλο χριστιανικό ΜΑΝΔΥΑ, και αφορά την συνωμοσία και το ΤΑΓΜΑ της ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ.

Αυτή η ιστορία του Άγιου Δισκοπότηρου, που λεγόταν τον Μεσαίωνα, αφορά στην Δυτική ΜΥΣΤΙΚΗ παράδοση, όπου μια ολόκληρη βασιλική δυναστεία, φέρει σαν “ζωντανό  δισκοπότηρο” το αίμα του Χριστού, οι Μεροβίγγειοι βασιλείς.

Το θέμα αυτό πρωτοπαρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό το 1955 – 60, με βάση τις αρχαιολογικές ανακαλύψεις, των χειρογράφων της Νεκράς Θάλασσας, του Κουμράν, και της ΓΝΩΣΤΙΚΗΣ βιβλιοθήκης του Nag Hamadi.  Έκτοτε κάθε Πάσχα μας το υπενθυμίζουν τα κανάλια και ο τύπος.

Με βάση τις υποτιθέμενες αυτές ανακαλύψεις, ότι  δηλαδή η Μαγδαληνή και ο Ιησούς, απέκτησαν παιδί, έχουν ως στόχο να καταρρίψουν τον χριστιανισμό, δημιουργώντας την ΕΝΤΥΠΩΣΗ πως ο χριστιανισμός είναι μια ΑΠΑΤΗ, και πως στο τέλος θα ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ η αλήθεια, το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, και ο αληθινός διάδοχος θα έρθει να ΗΓΗΘΕΙ, για να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ τον ΠΛΑΝΗΤΗ.

Αυτές οι ΓΝΩΣΤΙΚΕΣ δοξασίες και παραδόσεις, σκοπό  έχουν να συσχετίσουν  τον χριστιανισμό με διάφορες ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ λατρείες, και προσπαθούν να συνεχίσουν την παράδοση της λατρείας της θε’ι’κής ΑΣΤΑΡΤΗΣ, της βασίλισσας του Ουρανού της μεγάλης ΔΕΝΔΡΟΘΕΑΣ.

Επειδή δε η Μεγάλη θεά είχε την μορφή γοργόνας, συνδέεται με την θάλασσα, και έτσι τα ονόματα Μάρι – Μαρίνα αποδόθηκαν σε αυτήν, ταυτίζοντάς την με τη Παναγία.

Στον Μεσαίωνα, διάφοροι θρύλοι, υποστήριζαν ότι η Μαγδαληνή είχε την δύναμη της ζωής  και του θανάτου ( που είχαμε πει ότι είχαν κληρονομήσει οι ιερείς – βασιλείς απο τον θεό Γέφυρα), και έτσι την λάτρευαν στα Ιερά της ΜΑΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, η οποία δεν ήταν άλλη, παρά η Βαβυλωνιακή θεά μαζί με τον Σωτήρα γιό της, τον αναγεννημένο  Ήλιο.

Έκανε παιδιά λοιπόν λένε η Μαγδαληνή (η οποία όμως είπαμε είναι η θεά Ιστάρ), με τον <<Ιησού>> και κατέφυγε στην Ν.Γαλλία στην περιοχή Provance.

Το παιδί αυτό ταυτίζεται με την ΣΑΡΑ- ΚΑΛΙ ( η Ινδική θεά Κάλι των Υξώς που λέγαμε), η οποία λατρεύτηκε με πάθος στην Ν.Γαλλία κυρίως από τις ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ.

Οι απόγονοι της Σάρας – Κάλι έσμιξαν με τους κατοίκους της περιοχής, και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ιερή γενεαλογία, απ’ όπου καταγόταν και η πρώτη δυναστεία της Γαλλίας, αυτή των Μεροβίγγειων  τους ΨΑΡΑΔΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ που είπαμε.

Ισχυρίζονται επίσης πως τα ιερά της Μαύρης Παναγίας, ήταν αφιερωμένα στην Μαγδαληνή, πρός τιμήν της οποίας ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ οι ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΙ  ΝΑΟΙ της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Οι εκκλησίες της Μαγδαληνής, της Μαύρης Παναγίας, του Μυστικού Τάγματος, λάτρευαν μια ΑΝΔΡΟΓΥΝΗ θεότητα, και είχαν ιερείς και από τα δύο φύλα. Επίσης υποστηρίζουν ότι η Μεσαιωνική τέχνη, απεικονίζει την Μαγδαληνή με το ιερό παιδί του Χριστού (όπως οι πίνακες του Ντα Βίντσι, αλλα και όπου αναφέρονται στην Παναγία ως ΜΑDONNA).

ΜΑΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΑ

Εκατοντάδες Μαύρες Παναγίες  έλκουν προσκυνητές στην Ευρώπη από τον Μεσαίωνα.

Όπως στην ΤΟΥΛΟΥΖΗ, σ’ ένα παρεκκλήσι, της επιβλητικής Βασιλικής της Duarade, στις όχθες ΓΚΑΡΟΝ.

Οι Μαύρες Παναγίες είναι γυναικείες εικόνες, που έρχονται απ΄τον Ευρωπα’ι’κό Μεσαίωνα και που μπορεί να αναπαριστούν την Παναγία ή την ΑΓΙΑ ΣΑΡΑ την προστάτιδα των ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ.

Εντοπίζονται κυρίως στην Μεσόγειο και ειδικά στην Ν.Γαλλία, που έχει 180 τέτοιες…

Το Άσμα Ασμάτων χρησιμοποιήθηκε, για να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο. Σύμφωνα με τους μεταφραστές το κείμενο μπορεί να λέει: <<Είμαι μαυρούλα και όμως είμαι όμορφη. Μήν εκπλαγείτε αν είμαι πολύ μελαχροινή, ο ΗΛΙΟΣ μου έδωσε αυτό το ΜΑΥΡΟ χρώμα, επειδή οι γιοί της μητέρας μου, με έβαλαν να φυλάω τ’ αμπέλια>>.

Από το άσμα αυτό του Σολομώντα, συνάγεται το συμπέρασμα ότι η νεαρή χωριάτισσα, που προσεκλήθει στο παλάτι του βασιλιά, φοβήθηκε το βλέμμα των άλλων γυναικών στο βασιλικό χαρέμι, οι οποίες ήταν πιό ΛΕΥΚΕΣ, και γι αυτό ζήτησε συγνώμη για το μαυρισμένο δέρμα της.

Αναζητώντας εξηγήσεις για το μαύρο χρώμα στις  Μεσαιωνικές Παναγίες, μερικοί διάλεξαν αυτό το απόσπασμα από την Βίβλο.

Αναλύσεις που έγιναν, έδειξαν μια αλλοίωση των χρωστικών ουσιών που είχαν ως βάση τον μόλυβδο.

Ενώ άλλοι ειδικοί, έλεγαν ότι η αρχική τους προέλευση, ήταν Αιγυπτιακή και Αιθιοπική.

Οι Βυζαντινοί Ορθόδοξοι, παρήγαγαν μια ολόκληρη διαφωτιστική φιλολογία για το μαύρο χρώμα, πράγμα αντίθετο απ’ την Φλωρεντινή αντίληψη των “Αριστοκρατών”, που ΑΣΠΡΙΖΑΝ τα πρόσωπά τους κατά τον Μεσαίωνα.

Υπάρχουν δε απόκρυφα βιβλία, για την ζωή της Παναγίας, που ζούσε λέει στην Αίγυπτο, και που η Καθολική Εκκλησία τα έκρυψε και τα αποσιώπησε.

Το 1905 κατά την κατασκευή του Παρισινού μετρό, κάτω απ’ την Βαστίλη, βρέθηκε ένα άγαλμα της Ίσιδας (και φυσικά δεν είναι η Ίσιδα αλλά η Αστάρτη – Ιστάρ, που έχουμε πεί την ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ κλέβοντας το όνομά της, όπως και με την Μαγδαληνή).

Η Μεγάλη Μαύρη θεά της οποίας η λατρεία, διαδόθηκε  παντού στα πέρατα της Αυτοκρατορίας των Ρωμαίων, και από αυτήν λένε δόθηκε και το όνομα της πόλης Par – Isis, που σημαίνει το ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΙΣΙΔΑΣ.

Όμως επειδή αυτοί το λένε Paris και όχι Παρίσι, το όνομα της πόλης μπορεί να  δόθηκε από τον ΤΡΩΑ –  ΠΑΡΗ και όχι απ΄την Ίσιδα, γιατί είναι ακριβώς ΠΑΡΙΣ – PARIS.!!

Εξάλλου λίγο πιο πέρα είναι και η πόλη “ΤΡΟΥΑ” δηλαδή ΤΡΟΙΑ, που γράφεται TROYES.!! (Νομίζω πως μάλλον ήθελαν να τιμήσουν αυτόν που σκότωσε τον ΑΧΙΛΛΕΑ).

Ο πρώτος οικισμός των Παρισίων το Ιλ – Ντε-λα – Σιτέ, φαίνεται απ΄τον ουρανό σαν πλοίο, που απέπλευσε απ’ τον Νείλο, την ΜΑΥΡΗ ΓΗ.

Σταδιακά η αρχαία Αιγυπτιακή  θεά (πιο σωστά Υξιακή απ’ τους ΥΞΩΣ), μεταμορφώθηκε απ’ τον  12ο αι. μ.Χ. στην Μαύρη Παναγία (μάλλον παλιότερα θα έλεγα..), και η κρύπτη που λατρευόταν, βρίσκεται κάτω απ’ το έδαφος (εκεί που απεικονίζεται το νησί), απέναντι απ’ τον καθεδρικό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ των ΠΑΡΙΣΙΩΝ.

Εξάλλου το Νότρ Ντάμ (Notre – Dame), σημαίνει η ΚΥΡΑ ΜΑΣ, που αντιστοιχεί στον τρόπο επίκλησης της Αρχαίας θεάς ΙΣΤΑΡ, η οποία είπαμε λεγόταν “Βάαλτι” ως σύζυγος του Βάαλ, που σημαίνει ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.

 

Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ

Ήταν οι πρώτοι που πίστεψαν την ιστορία της Μαρίας της Μαγδαληνής, στην Νότια Γαλλία κατά τους πρώτους αιώνες της διάδοσης του χριστιανισμού.

Η λεγόμενη <<Εκκλησία της Αγάπης>>.

Οι Καθαροί ήταν ένα Γνωστικό Τάγμα, και οι ιδέες τους διαδόθηκαν σ’ αυτήν την περιοχή γύρω στον 1ο αι. μ.Χ.

Σύμφωνα με απόψεις πολλών ιστορικών, θεωρούνται ως συνέχεια των Μανιχαίων και των Παυλικιανών αιρέσεων της Μ.Ασίας και της Μέσης Ανατολής, στην Ευρώπη σε μια εποχή που άρχισαν να δημιουργούνται όλα τα Τάγματα, και οι Μυστικές εταιρείες, που στήριζαν την ίδια θεωρία.

Αυτοί ισχυρίζονται, ότι γνωρίζουν τον ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και είναι ταγμένοι στην διάδοσή του.

Το θρησκευτικό τους δόγμα ήταν ο ΔΥ’Ι’ΣΜΟΣ, πίστευαν στο ΘΕ’Ι’ΚΟ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ που “ανυψώνει” τους πάντες.

Οι Καθαροί ήταν ένα γνωστικό τάγμα, που φυλούσε τα γνωστικά ευαγγέλια, που είχαν λένε την ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ.

Στην Δυτική Εκκλησία της Ρώμης υπήρχε επίσης ο Δυ’ι’σμός, με την έννοια ότι υπήρχαν ΔΥΟ ΙΣΕΣ και ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ενώ φυσικά δεν ειναι ίσες,αφού είναι δημιούργημα που αποστάτησε), ο Θεός και ο ΣΑΤΑΝΑΣ, που είναι παλιές ΔΟΞΑΣΙΕΣ του ΜΙΘΡΑ’Ι’ΣΜΟΥ.

Το όνομά τους λένε οι Ρωμαιοκαθολικοί ότι προέρχεται από την λατινική λέξη cattus, που σημαίνει ΓΑΤΑ, γιατί ο Εωσφόρος τούς παρουσιαζόταν ως γάτα (γάτες συνοδεύουν και την θεά Φρέγια πάντα..).

Μάλιστα ο Επίσκοπος του Παρισιού το 1230, υποστήριξε ότι τους εμφανίζεται ως  ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ ή ως ΒΑΤΡΑΧΟΣ, και απαιτεί να τον φιλήσουν…(για να γινει πριγκιπόπουλο..).

Οι Καθαροί έχουν χαρακτηριστεί ως ΜΑΓΟΙ και μυστικιστές, συνεχιστές των Να’ι’τών.

Ως Εκκλησία της Αγάπης που εμφανίζονταν, ασκούσαν γοητεία, γιατί η Παπική Εκκλησία, ήταν σκληρή, διεφθαρμένη, ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ, με αυστηρή πειθαρχία, δολοπλοκίες, δίψα για εξουσία, πολέμους, και αυτό γενικά προκαλούσε μια δυσαρέσκεια στον κόσμο τής Δυτικής Εκκλησίας, με αποτέλεσμα οι Καθαροί να μαζεύουν τους ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ χριστιανούς.

Με κέντρο την ΤΟΥΛΟΥΖΗ και το ΛΑΝΓΚΝΤΟΚ ως προπύργια τους, οι Καθαροί ή Αλβιγήνοι αναπτύχθηκαν πολύ, και κατά περιόδους έβγαζαν δικό τους Πάπα και δικούς τους επισκόπους. Είχαν πολλούς υποστηρικτές και κόμητες της Τουλούζης, που ήταν συγγενείς των Γάλλων Βασιλέων και αρχηγοί των Σταυροφοριών.

Η περιοχή που εξαπλώθηκαν ήταν από Ανατολικά των Άλπεων, Νότια των Πυρρηναίων και ως την Μεσόγειο, και στα Βόρεια και Δυτικά της οροσειράς Σέβεν που συμπεριλάμβανε τις κοιλάδες των ποταμών ΓΚΑΡΟΝ και ΡΟΝ, και ήταν γνωστή όλη αυτή η περιοχή πριν την Γαλλική Επανάσταση ως Λάνγκντογκ.

Είχαν δική τους γλώσσα, πολιτισμό, λυρική ποίηση, των ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΩΝ της ΑΓΑΠΗΣ, πηγή έμπνευσης και για τον Δάντη. Ο τότε Πάπας, προσπαθούσε να επιβάλλει στην Γαλλία και στην Γερμανία, την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, μέσα από τα εξομολογητήρια, και δημιούργησε μοναστικά τάγματα (Φραγκισκανοί και Δομινικανοί), για να αποτρέψει τον κόσμο να γίνουν μέλη των Καθαρών.

Το 1163 η εξάπλωση των Καθαρών, ήταν μεγάλη σε Βόννη, Κολωνία, Λιέγη κ.α. πόλεις, και έτσι δημιουργήθηκε η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ, η οποία άρχισε να τους κυνηγάει το 1231 ύστερα από προτροπή της Εκκλησίας, να τους ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ οι ΠΟΛΙΤΕΣ, αφού τους έβαζε να ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ, ο ένας τον άλλο.!! Οι καταγγελίες ήταν όλες ΑΝΩΝΥΜΕΣ..!! (κάτι μου θυμίζει….).

Οι Γάλλοι Βασιλείς επιδοκίμασαν την Ιερά Εξέταση, και ο Κάρολος ο Δ’ το 1299 – 1328 έχτισε την ΒΑΣΤΙΛΗ, για να στεγάσει όσους δεν καίγονταν, οι οποίοι φυσικά δεν είχαν κανένα δικαίωμα (όπως όσοι κατηγορούνται για τρομοκρατία στην Αμερική μετά το 2001). Η δυτική Εκκλησία εκείνη την εποχή έκανε θεσμό την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ( κάτι μου θυμίζει…). Ο Διάβολος, είχε γίνει ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ, μια απειλή για τον συνετισμό των πιστών.

Οι Καθαροί επίσης κατηγορούσαν την Δυτική Εκκλησία ως Διαβολική, όλα αυτά δείχνουν μια ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ στην ΔΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ!!

Παρόλα αυτά η Δυτική εκκλησία δεν κατάφερε  100 χρόνια μετά να εξαφανίσει τους Καθαρούς. Το 1326 υπήρχε και υπάρχει ακόμη Αλβιγήνος επίσκοπος στην Καρκασόν. Γενικά τα θύματα των Καθαρών ήταν ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ (τότε ποιούς έκαιγαν;;; πάντως όχι τους Καθαρούς….)

Μάλιστα απόγονος του τελευταίου βασιλιά της Μεροβιγγειανής Δυναστείας ήταν ο γνωστός Godefroi de Bouillon, που το 1099 καθοδηγεί την Α΄Σταυροφορία (με την οργάνωση και από την Ρωμα’ι’κ΄η Εκκλησία) στα Ιεροσόλυμα, και ανακηρύσσεται ως Βασιλιάς της Ιερουσαλήμ, εκεί δηλαδή που ο “πρόγονός” του Χριστός,  δίδαξε τον χριστιανισμό.

Εκεί στο Rennes le Chateau (Ρεν Λε Σατώ) στην Ν.Γαλλία, στο κέντρο των Καθαρών, κατά καιρούς είχαν κατασκευαστεί και διάφοροι πύργοι, χωρίς ιδιαίτερο και στρατηγικό λόγο, συμπεριλαμβανομένου και του Le Bezu που ήταν η έδρα των Να’ι’τών Ιπποτών.

Στην εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, είχε παντρευτεί ο ΔΑΓΟΒΕΡΤΟΣ (απ΄το ΔΑΓΩΝ)  απ’ τους τελευταίους διαδόχους της Μεροβιγγειανής Δυναστείας, όπου μετέπειτα εγκαταστάθηκε με την σύζυγό του στον Πύργο του Ρεν Λε Σατώ.

Όλα αυτά ήταν γύρω απ’ την κορυφή του Βugarach ή αλλιώς ΜΑΥΡΟ ΣΙΝΑ!!! (την περιοχή που μας έλεγαν τα κανάλια, για την προφητεία των ΜΑΓΙΑΣ το 2012 και το τέλος του κόσμου, και ότι θα πέσει κόμητης, αστεροειδής, και μόνο αυτή η περιοχή θα έμενε απείραχτη, και όλος ο πλανήτης θα καταστρεφόταν…!!!!).

Η περιοχή αυτή είναι γεμάτη  με σύμβολα ιερής γεωμετρίας, σύμβολα που βρίσκονται σε πιο πρόσφατη εποχή πάνω σε τελετουργικά ρούχα, φορεμένα απ’ τον Φραγκλίνο Ρούζβελτ και τον Ουάσιγκτον, κατά την διάρκεια  Μασονικών τελετών.

Επίσης η περιοχή είναι γεμάτη από πύργους, Μεσαιωνικές εκκλησίες, με τον χρυσό αριθμό, με τους λόφους να σχηματίζουν πεντάλφα, ένα τέλειο μασονικό αστέρι, γύρω απ΄το Ρενέ Λε Σατώ.

Μασονικά τρίγωνα, βρίσκουμε ως τον βορρά, στο νησί της Βαλτικής Θάλασσας Μπορνχόλμ (οπότε οι Μασόνοι ταυτίζονται με τους Καθαρούς).

Οι κάτοικοι της περιοχής του ΜΑΥΡΟΥ ΣΙΝΑ, έκαναν μαγικές τελετές, και κυκλοφορούσαν πολλοί θρύλοι στην περιοχή για ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ (όπως στα ΚΑΡΠΑΘΙΑ που ζούσαν οι ΓΟΤΘΟΙ) τους οποίους και φοβόντουσαν.

Επίσης στην περιοχή αυτή, πίστευαν ότι είναι κρυμμένος ο θησαυρός των Καθαρών, και ότι είναι μια περιοχή με ιδιαίτερες δυνάμεις!!

Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ θέλησε να συνδεθεί με την Μεροβιγγειανή δυναστεία, έτσι πήρε για σύζυγό την πριγκίπισσα των ΑΨΒΟΥΡΓΩΝ Μαρία – Λου’ί’ζα (που θεωρείται ότι προέρχεται από την ιερή δυναστεία), για να δικαιούται να ηγεμονεύσει σ’ όλο τον κόσμο.

Οι Ναζί έψαχναν τον θησαυρό των καθαρών, και ενδιαφέρονταν για την ιερή δυναστεία.

Έτσι είχαν ξεκινήσει απο το 1932 έρευνες, διότι οι Ναζί στόχευαν στο να κυριαρχήσουν στον πλανήτη, ώστε να λάμψει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τον κόσμο (όνομα που βρήκε και αυτό το κόμμα…!!!!)

Το 1940 οι Γερμανοί επέστρεψαν και έκαναν έρευνες για 3 χρόνια, ακολούθησαν και άλλοι πολλοί, αλλά ο θησαυρός των Καθαρών δεν βρέθηκε ποτέ (έπρεπε να στείλουν τον Ιντιάνα Tζόουνς..και σιγά μην μας το έλεγαν αν τον έβρισκαν).

ΟΙ ΝΑ’Ι’ΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ  ΤΗΣ ΣΙΩΝ

Το Τάγμα της Σιών, είναι ο “Φύλακας – Προστάτης” της Μεροβιγγειανής Δυναστείας, δηλαδή της ιστορίας με τους απογόνους της Μαγδαληνής και του Χριστού. Το Τάγμα αυτό στηρίχτηκε απ’ την Μεροβιγγειανή δυναστεία.

Σκοπός της ύπαρξής του, είναι η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των “Φορέων του ΑΓΙΟΥ Αίματος”.

Υποστηρίζουν ότι δραστηριοποιείται ακόμη και σήμερα, διαδραματίζοντας πρωτεύοντα ρόλο στα θέματα των Ευρωπα’ι’κών κρατών, αλλά και σε Διεθνή  θέματα, με στόχο την αποκατάσταση των μελών της Δυναστείας, στους θρόνους και σε θέσεις κλειδιά της Ευρώπης.

Αυτοί λοιπόν επηρεάζουν τις παγκόσμιες υποθέσεις και γεγονότα, απ’ το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, και προσπαθούν να επαναφέρουν στον θρόνο τους απογόνους του Χριστού και της Μαγδαληνής, οι οποίοι αποτελούν ένα ΙΕΡΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ, και που ο αρχηγός τους θα αναλάβει την διακυβέρνηση του κόσμου.

Για να αναλάβει τον θρόνο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, στόχος είναι ο ΕΛΕΓΧΟΣ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Όλες οι μυστικές εταιρείες και οι υψηλά ιστάμενοι λένε , εμπλέκονται σε αυτή την μυστική εταιρεία: Διεθνείς προσωπικότητες, παγκόσμιοι οργανισμοί και τράπεζες, κρατικές υπηρεσίες πληροφοριών, όλοι προωθούν τον στόχο, μέσα από ΑΠΟΚΡΥΨΗ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Μα και ΜΜΕ, περιβαλλοντικές ομάδες, το Βατικανό, οργανισμοί υγείας, ανθρωπιστικοί οργανισμοί, όλοι δρουν ως ενιαίο σύνολο, με ΕΝΑΝ στόχο και ας μην το γνωρίζουν όλα τα μέλη τους, και ας νομίζουν ότι λειτουργούν , ανεξάρτητα το ένα απ’ το άλλο, ή για καλό σκοπό.

Είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο το οποίο μπορεί να επηρεάσει, οτιδήποτε συμβαίνει κάθε στιγμή.

Δημιουργούν ΚΡΙΣΕΙΣ και σύγχυση, και μετά προσφέρουν την ΛΥΣΗ, που οδηγεί στον ΣΤΟΧΟ  τους.

ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ την ανθρωπότητα, μέσω της ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ  και της ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ!!

Χρησιμοποιούν τακτικές παραπληροφόρησης, κωδικούς, πλάνες, ψευδείς εντυπώσεις, παγίδες, διεθνείς εκστρατείες.

Δημιουργούν σύγχυση με παραπλανητικές παγίδες, πνευματικά εμπόδια και αδιέξοδα, για να μπορέσουν να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ, όχι μόνο τον κόσμο, αλλά ακόμη και τα ίδια τους τα ΜΕΛΗ.

Έτσι και αλλιώς ΒΑΒΥΛΩΝΑ  σημαίνει ΣΥΓΧΥΣΗ, από αρχαιοτάτων χρόνων, απ’ τον πύργο της ΒΑΒΕΛ.!!

Αυτοί που βρίσκονται στα ανώτερα κλιμάκια, ΚΟΜΠΑΖΟΥΝ, για τις μυστικές τους γνώσεις, και την ικανότητά τους να εξαπατούν και να ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ, εκείνους που θεωρούν πνευματικά ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ.

Υποστηρίζουν ότι αυτό είναι για το <<καλό της ανθρωπότητας>>, και εννοούν ότι όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη γή, θα κυβερνηθούν για δικό τους καλό, από ένα ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ και ΕΥΓΕΝΗ ΗΓΕΤΗ (κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά, σαν τα πιστεύω του ΧΙΤΛΕΡ).

Κάποιοι θέλουν να εμπλέξουν και τους Να’ί’τες  σ’ αυτό το Τάγμα, ενώ μάλλον αυτό δεν ισχύει, ή ισχύει εν μέρει.

Οι ΝΑ’Ι’ΤΕΣ  ήταν οι Ιππότες του Ναού του Σολομώντα, και ήταν το πρώτο απ΄τα Στρατιωτικά Μοναστικά Τάγματα, που ιδρύθηκε στο τέλος της Α΄ Σταυροφορίας, οι οποίοι λειτουργούσαν κάτω απ’ την εποπτεία του Πάπα.

Το λάβαρο που είχαν ονομαζόταν Beauseant, που μάλλον σήμαινε Ένδοξη ή Όμορφη στα μεσαιωνικά γαλλικά.

Ήταν δίχρωμο, το πάνω μέρος του ήταν ΜΑΥΡΟ και συμβόλιζε την αμαρτία που είναι παρούσα στον κόσμο, και το κάτω ήταν ΛΕΥΚΟ και συμβόλιζε την αγνότητα που πρόσφερε το Τάγμα.

Λένε λοιπόν ότι οι Να’ί’τες ήταν οι ένοπλοι φρουροί του Τάγματος της Σιών.

Τους εμπλέκουν με τους ΑΣΣΑΣΙΝΟΥΣ, που είναι  Ισλαμικό μυστικιστικό τάγμα, το οποίο ήταν το πρώτο που δίδαξε τις τρομοκρατικές μεθόδους επιθέσεων ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Οι πρώτες κατηγορίες εναντίον τους ήταν ότι πολεμούσαν για τον εαυτό τους μόνο, και για τον πλουτισμό του τάγματος. Κατηγορήθηκαν  για Μαγεία, και ως  Γνωστικοί για αίρεση.

Το όλο θέμα ήταν σίγουρα οικονομικό, και θέμα εξουσίας, γιατί οι Να’ί’τες είχαν την ελευθερία και την παπική βούλα, για να πράττουν χωρίς να αντιμετωπίζουν εμπόδια.

Το 1162 οι Να’ί’τες απέκτησαν την “Μάγκνα Κάρτα”, την εξουσία απ’ τον Πάπα, όπου μπορούσαν να έχουν τις δικές τους εκκλησίες, ειδικά νεκροταφεία, να μην πληρώνουν την δεκάτη..

Απέκτησαν  μεγάλη περιουσία και δημιούργησαν έτσι το πρώτο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Το τάγμα αρχίζει να δανείζει χρήματα σε ευγενείς με υψηλό τόκο, ενώ το Βασιλικό θησαυροφυλάκιο φυλασσόταν στο παράρτημα του τάγματος, στο Παρίσι για ασφάλεια.

Είχαν αποκτήσει μεγάλη οικονομική δύναμη, πράγμα που τους έδινε την δυνατότητα να αναπτύξουν την ΔΙΚΗ τους ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ο ΠΛΟΥΤΟΣ που είχαν συγκεντρώσει λέει, ήταν  κι αυτός που τους έβαλε στο στόχαστρο του χρεωκοπημένου μονάρχη της Γαλλίας, του Φίλιππου Δ΄ του Ωραίου (και όχι μόνο), που είχε καλές σχέσεις μαζί τους, μάλιστα είχε βρεί καταφύγιο σε αυτούς, όταν είχε εξαγριωθεί ο λαός μαζί του, γύρω στα 1303..

 

Όμως οι Να’ί’τες  το 1162 ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ στην εκλογή του Πάπα απ’ τον Γάλλο βασιλιά, και υποστήριξαν τον Αλέξανδρο Γ΄ των Σικελών (εκεί στην Σικελία που ζούσαν και πολλοί Έλληνες).

Επίσης αργότερα το 1265 ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ στον Κάρολο της Ανδηγαυ’ί’ας (τον λέγόμενο ΑΝΖΟΥ, ο οποίος, εμφανιζόταν ως επίδοξος κατακτητής της άλλοτε Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, γιατι είχε γίνει ήδη η Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους – Σταυροφόρους), που ανήκε στην Δυναστεία των ΑΨΒΟΥΡΓΩΝ, η οποία συγγενεύει με την Μεροβιγγειανή Δυναστεία, και ήθελε να στεφθεί Βασιλιάς της “Νεάπολης και της Σικελίας”, πράγμα που έγινε τελικά όταν με την ΠΑΠΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ το 1268 ΚΑΤΕΛΑΒΕ τον θρόνο, σε μια περιοχή που άλλοτε ανήκε στο ΒΥΖΑΝΤΙΟ.

Το 1282 έγινε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, εναντίον του Ανζού, που ονομάστηκε ΣΙΚΕΛΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ.

Στην επανάσταση αυτή έλαβαν μέρος και οι Να’ί’τες εναντίον του Ανζού, υποστηρίζοντας τον Πέτρο Γ΄της Αραγωνίας (ο οποίος είχε καλές σχέσεις με τους Βυζαντινούς, και η οικογένεια του συνδεόταν και με γάμο μαζί τους, από το κρατίδιο της Νίκαιας που έστεκε ακόμη ελεύθερο..), και ο οποίος ήταν σε ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ  με τον ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ για την επανάσταση αυτή.

Ο Μιχαήλ ο Παλαιολόγος ήταν στην ουσία ο διοργανωτής αυτής της επανάστασης, την στήριξε και οικονομικά, που ξεκίνησε τελικά χωρίς τον Πέτρο της Αραγωνίας, καθαρά από τον Μιχαήλ Παλαιολόγο, διότι ο Ανζού έστελνε τεράστιο στρατό εναντίον του κρατιδίου της Νίκαιας για να το υπουδουλώσει, και αυτό διότι ήθελε να καταρρίψει κάθε τι ελληνικό.

Η επανάσταση πέτυχε, και έτσι ο Ανζού έχασε τον θρόνο και την εξουσία της Ν.Ιταλίας με αποτέλεσμα να στεφθεί ο Πέτρος ο Γ΄, βασιλιάς.

Επίσης ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να πληρώσουν ΦΟΡΟ στον Βασιλιά της Γαλλίας, τον Φίλιππο Δ΄τον Ωραίο και τον Βασιλιά της Αγγλίας, Εδουάρδο Α΄.

Οπότε βλέπουμε, ότι έκαναν μια ΣΤΡΟΦΗ στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ τους, η οποία φυσικά δεν ήταν ΑΡΕΣΤΗ!!

Έτσι ξαφνικά ΑΓΓΛΟΙ – ΓΑΛΛΟΙ  και ΒΑΤΙΚΑΝΟ, στράφηκαν  ΕΝΑΝΤΙΟΝ τους, διότι φοβήθηκαν την ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ των ΝΑ’Ι’ΤΩΝ, φοβήθηκαν ότι θα χάσουν την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της ΕΥΡΩΠΗΣ (μάλλον φοβήθηκαν και την στροφή τους, προς ΑΝΑΤΟΛΑΣ, μιας πιθανής συμμαχίας με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ή μια νέα προσέγγιση του θεού πιο ελληνική).

Το αποτέλεσμα ήταν να κατηγορηθούν ως ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ότι  λατρεύουν τον Μπαφομέτ – Σατανά, συνελήφθησαν, καταδικάστηκαν, βασανίστηκαν, και κάηκαν στην ΠΥΡΑ (όπως λέει και ο λαός, άν  φύγεις από το μαντρί σε τρώει… ο ΛΥΚΟΣ, και πώς τρώει ο Λύκος – ΜΟΛΩΧ;;; σε πετάνε στην ΠΥΡΑ στις ιερές του φλόγες…), στις 13 Οκτωβρίου το 1307 ημέρα Παρασκευή.

Όσοι κατάφεραν να διαφύγουν κατέληξαν στην ΣΚΩΤΙΑ, και βοήθησαν τους Σκωτσέζους στον αγώνα τους, για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ απ’ τους Εγγλέζους,όπου είχε οργανώσει και συσπειρώσει στα τέλη του 13ου αι. μ.Χ.  ο William Wallace ( ο γνωστός Γουάλας από το Braveheart), o οποίος στο τέλος δολοφονήθηκε από τους Εγγλέζους σε μια δημόσια τελετή μιας ακόμα ΘΕΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ (παλαιάς τακτικής).

Οι Σκωτσέζοι τελικά με την βοήθεια των Να’ι’τών, κατάφεραν να νικήσουν και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ από τους ΔΥΝΑΣΤΕΣ τους ( οι Σκωτσέζοι και οι Ιρλανδοί είναι από τους τελευταίους εναπομείντες ΚΕΛΤΕΣ, γι αυτό και η αιώνια διαμάχη και ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ IRA,προφανώς και οι Να’ίτες είχαν Κέλτικες ρίζες, σίγουρα όχι όλοι, αλλά υπήρχαν αρκετοί στις τάξεις τους, δεν έφυγαν  όλοι από την Γαλατία όταν κατακτήθηκε απο τους Φράγκους).

Επειδή οι Να’ί’τες, έψαχναν για το Άγιο Δισκοπότηρο, την Κιβωτό της Διαθήκης, γενικά κειμήλια της πίστης τους, λόγω του Αγίου Δισκοπότηρου ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ με την ιερή δυναστεία του Αγίου αίματος.

Τώρα συνδέθηκαν  τους συνέδεσαν… είναι άλλο θέμα.

Αργότερα επίσης τους ΤΑΥΤΙΣΑΝ  με τα  ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ με τους ΤΕΚΤΟΝΕΣ δηλαδή, λόγω της περιοχής που παλαιά ήταν το κέντρο των Να’ι’τών στην Ν.Γαλλία, το οποίο συνόρευε με το κέντρο ΚΑΘΑΡΩΝ. Όπου μάλλον οι Καθαροί  μετά τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ και την ΔΙΩΞΗ των Να’ι’τών  ΑΠΛΩΘΗΚΑΝ σε όλη την περιοχή.

Οι Να’ί’τες προσπάθησαν λέει να δημιουργήσουν ένα βασίλειο του Χρυσού Αιώνα στην Ν.Γαλλία, από την ΚΑΡΚΑΣΟΝ και ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, που ήταν το κέντρο τους, γιατί  προς τα ΔΥΤΙΚΑ της Καρκασόν ήταν το κέντρο των ΚΑΘΑΡΩΝ ( πρός τα εκεί που είχαν πάει και οι ΑΛΑΝΟΙ και οι Βησιγότθοι δηλαδή).

Έτσι μετά και τον αφανισμό τους, η περιοχή αυτή με τα σύμβολα των ΜΑΣΟΝΩΝ, την ιερή γεωμετρία, τα τρίγωνα των Καθαρών, εξαπλώθηκε και ταυτίστηκε ως περιοχή των Να’ι’τών….και έτσι και οι ΤΕΚΤΟΝΕΣ με τους Να’ί’τες, ενώ μάλλον η ΤΑΥΤΙΣΗ  αφορά τους ΜΑΣΟΝΟΥΣ – ΤΕΚΤΟΝΕΣ με τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ.

Και ενώ μας λένε, πως οι Να’ί’τες ήταν οι φύλακες των Μεροβίγγειων, και γι αυτό κυνηγήθηκαν από τον Πάπα και τους Γάλλους Βασιλείς, βλέπουμε ότι αυτό δεν ισχύει, διότι μας λένε ότι οι ΑΨΒΟΥΡΓΟΙ συνδέονται με τους Μεροβίγγειους, και οι Να’ί’τες  εναντιώθηκαν στην δυναστεία των Αψβούργων..

Μήπως λοιπόν ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ για την εναντίωσή τους, και για την συμμετοχή τους σε μια επανάσταση “υποκινούμενη” από τον Έλληνα Μιχαήλ,  βοηθώντας  τους Έλληνες στον αγώνα τους για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, όπως έκαναν μετά και με τους ΣΚΩΤΣΕΖΟΥΣ;;;

Μήπως έπαιξε ρόλο η φυγή τους από τα Ιεροσόλυμα (λόγω της κατάκτησης από τους Μουσουλμάνους), και η προσφυγή τους σε ΚΥΠΡΟ και ΡΟΔΟ;;

Μήπως ήρθαν πιο κοντά στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ  και άρχισαν να εναντιώνονται;;

Φαντάζομαι αυτό ήταν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ. !!

Μήπως φοβήθηκαν μην γίνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ δηλαδή ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ;;;

Τα διάφορα κέντρα της Νέας Τάξης μας πλασάρουν διάφορες ιστορίες εναντίον των Να’ι’τών, και μάλλον στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν, και να δώσουν την εντύπωση ότι κρύβονται μυστικά και αρχαία κειμήλια που κάποτε θα αποκαλυφθούν, και όχι ότι ήταν ένας διωγμός με  σκοπό την αρπαγή του πλούτου τους καταρχήν, και πιο σημαντικό επειδή ήθελαν να ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΟΥΝ από την ΕΞΟΥΣΙΑ τους, να φύγουν από την επιρροή τους (μάλλον και από την οργάνωσή τους).

Οι Να’ί’τες  έγιναν μια ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΠΕΙΛΗ, οπότε έπρεπε να κοπεί από την ρίζα, διότι σκοπός της  ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ είναι να φέρει έναν παγκόσμιο ηγέτη, ΝΤΥΜΕΝΟ με τον ΜΑΝΔΥΑ  του ΑΠΟΓΟΝΟΥ του ΧΡΙΣΤΟΥ, οπότε και δικαιωματικά πρέπει να κυβερνήσει όλο τον κόσμο, και κάθε ΦΩΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ή ΕΛΕΥΘΕΡΗ πρέπει να ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ..!!

ΑΛΧΗΜΕΙΑ

Τέχνη που εφαρμοζόταν  απ΄την Ελληνιστική εποχή (την εποχή δηλαδή που άρχιζε ο ξεπεσμός μας), και κύριο στόχο είχε να μεταμορφώσει τα κοινά μέταλλα σε χρυσό, να  ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ (κάτι μου θυμίζει πολύ, πολύ πρόσφατο …!!!), που θα θεράπευε τις ασθένειες, να ανακαλύψει το ελιξήριο της ζωής, που θα ΠΑΡΕΤΕΙΝΕ την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ (και τώρα το ίδιο ψάχνουν).

Ως θεμελιωτές της Αλχημείας αναφέρονταν μυθικές φιγούρες, όπως του Ερμή του Τρισμέγιστου (ο οποίος μιλάει για 1 θεό), της Ίσιδας κ.α. μέχρι τον Δημόκριτο αναφέρουν…

Εμπλέκουν επίσης έναν μαθητή της Υπατίας, και διάφορους άλλους, επειδή ασχολιόντουσαν μάλλον με την Χημεία και την Φυσική, και ΟΧΙ με την Αλχημεία.

Η πρακτική της Αλχημείας βασίστηκε στην θεωρία του Αριστοτέλη “των 4 στοιχείων”, όπου ο Αριστοτέλης υποστήριζε ότι η ΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, αλλά ότι μπορούν να δοθούν σ’ αυτήν διάφορες μορφές, ιδιότητες, και έτσι να της δώσουν ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, χαρακτηριστικά δηλαδή.

Αυτές οι ιδιότητες είναι τεσσάρων ειδών: θερμό, ψυχρό, υγρό και ξηρό.

Απ’ τον συνδυασμό τους, δημιουργούνται τα 4 στοιχεία, και απ’ την συνεχή εναλλαγή τους γίνεται η μετατροπή του ενός σε άλλο.

Ο Αριστοτέλης υποστήριξε επίσης ότι όλα τα πράγματα τείνουν πρός την τελειότητα, και επειδή το τέλειο ανάμεσα στα μέταλλα είναι το χρυσό, οι Αλχημιστές προσπαθούσαν να μετατρέψουν τα ΕΥΤΕΛΗ μέταλλα σε ΧΡΥΣΟ.

Έτσι προσπαθούσαν μέσω αποστάξεων και διαχωρισμού της πρώτης ύλης, που την θεωρούσαν ΔΙΦΥΗ, να καταφέρουν την αποσύνθεση της ύλης, που την έλεγαν  ΜΕΛΑΝΩΣΗ, μετά ακολουθούσε το στάδιο της ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ και τέλος η ΕΡΥΘΡΩΣΗ.

Η κόκκινη αυτή ύλη ήταν η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΛΙΘΟΣ (του Χάρι Πότερ!!!), η οποία μπορούσε να μετατρέψει τα μέταλλα σε ΧΡΥΣΟ.

Την περίοδο που η Αλχημεία εμφανίστηκε στην Αλεξάνδρεια, την ίδια περίπου περίοδο εμφανίστηκε και στην Κίνα, η οποία όμως είχε ως μοναδικό στόχο της, την  ΠΑΡΑΤΑΣΗ της Ανθρώπινης ΖΩΗΣ. Λειτουργούσαν κάτω απ’ την επίδραση του ΤΑΟ’Ι’ΣΜΟΥ, και ακολουθούσαν την “Εξωτερική Αλχημεία” με ΦΑΡΜΑΚΑ, και την “Εσωτερική ” με ΓΙΟΓΚΑ (παλιά τους Μασόνους, οι γιαγιαδες και οι παππούδες μας, τους έλεγαν ΦΑΡΜΑΣΟΝΟΥΣ..!!)

Απ’ την Αλεξάνδρεια μεταδόθηκε λέει στην Συρία, και σε όλο τον Αραβικό κόσμο (ή μήπως έγινε το ανάποδο??) και από τους Άραβες στην Ισπανία (επειδή την είχε κατακτήσει), και σ’ όλη την Ευρώπη.

Η βάση της Αλχημείας αποδίδεται κατά του πρώτου Δυτικού αλχημιστή Γερμανού και θεολόγου Μέγα Αλβέρτου (1200 -1280), στα κείμενα του ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ που αποδιδόταν στον Ερμή τον Τρισμέγιστο (ποιός ξέρει ποιός να ήταν αυτός που υπέγραφε με το όνομα του Ερμή, ποιό καρναβάλι), το οποίο αρχικά οι Λατίνοι τον 12 αι. μ.Χ. έλεγαν πως ήταν του Αριστοτέλη και το ονόμαζαν ΜΥΣΤΙΚΟ των ΜΥΣΤΙΚΩΝ (κλασσική ψαρο – ονομασία, όπως Βασιλεύς των Βασιλέων, Πατέρας των Πατέρων κ.λ.π αφού δεν “πάταγε’ πουθενά αυτό, και δεν κατάφεραν να το κολλήσουν στον Αριστοτέλη, το απέδωσαν τελικά στον Ερμή τον Τρισμέγιστο, ο οποίος είναι αρχαιότερος και πιό άγνωστη , πιό χαμένη η ιστορία του …)

Το Αραβικό πρωτότυπο κείμενο χρονολογείται στα τέλη του 8ου αι. μ.Χ. ή αρχές του 9ου αι. μ.Χ.

Απ’ τους πιό γνωστούς Αλχημιστές ήταν ο Ελβετός Παράκελσος (1493 – 1541). Απ’ τον 17ο αι. μ.Χ. οι Αλχημιστές πολλαπλασιάζονται, και έχουμε και μοναχούς που ασχολούνται με την αλχημεία, και πολλά Ρωμαιοκαθολικά μοναστικά τάγματα.

Ο διάσημος  Γάλλος χημικός Μαρσελέν Μπερτελό (1827 – 1907) έγραψε την ιστορία της χημείας, ξεκινώντας από Αλχημικά χειρόγραφα και μέχρι το τέλος του Μεσαίωνα. Απ’ τις μελέτες αυτού, επηρεάστηκε και ο Ελβετός ψυχίατρος Κάρλ Γιούνγκ (1875 – 1961) αλλά προσέγγισε το θέμα με βάση την ψυχιατρική.

Ανακάλυψε λοιπόν ότι στα ΟΝΕΙΡΑ των ασθενών του, συναντούσε κάποια κεντρικά θέματα, τα οποία παρουσίαζαν  σημαντικές ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ  με τον ΑΛΧΗΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ. Αυτό τον έκανε να ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ, ότι στην αλχημεία ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, κάτι περισσότερο απ’ την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥ…!!

Μετά από μελέτη πολλών ετών, κατέληξε ότι τα σύμβολα που περιγράφουν οι αλχημιστές, είναι  ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ…!! Θεώρησε δηλαδή ότι οι προσπάθειες  των αλχημιστών, επικεντρώνονταν στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, που βρισκόταν φυλακισμένη, μέσα στην ανθρώπινη προσωπικότητα, η οποία κατά τους αλχημιστές είναι το ΧΡΥΣΟ, που θέλουν να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.!!!!(Δηλαδή τι εννοεί ακριβώς;; ποιός είναι ο ΣΤΟΧΟΣ;;

Να <<ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ>> απο το σώμα;; Eννοούν τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ μας, ή μήπως εννοούν να <<ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ>>…χωρίς ΒΟΥΛΗΣΗ και ΣΚΕΨΗ, χωρίς ΑΓΑΠΗ και ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΑΒΟΥΛΑ  ΖΟΜΠΙ….τί ακριβώς εννοεί ο ποιητής??)

Τις απόψεις του αυτές τις δημοσίευσε, στο βιβλίο <<Ψυχολογία και Αλχημεία>> που εκδόθηκε το 1944.(Φαντάσου τώρα τι μας έχουν κάνει, που όπως λέει ο Ησίοδος: << το πρώτο γένος των ανθρώπων ήταν το χρυσό, το δεύτερο  το αργυρό, το τρίτο το χάλκινο, και το πέμπτο αυτό που είμαστε εμείς τώρα είναι το σιδερένιο>> , εχει πέσει δηλαδή αλχημεία μπόλικη… μήπως κάνουν τελικά την διαδικασία ανάποδα, δηλαδή τα ευγενή μέταλλα σε ευτελή??)

Αλχημικά τάγματα ήταν επίσης το Τάγμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Άλιστερ Κρόουλι, όπως και το  ΟΤΟ, το Τάγμα της Ανατολής δηλαδή, και το Αurum Solis, τα οποία σχετίζονται και με τους ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ.

Το AURUM SOLIS είναι ένα πολύ περίεργο τάγμα, το οποίο επανεμφανίστηκε μέσω ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ,  και υποστηρίζει ότι θα κάνει αποκαλύψεις για μια άλλη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, και Ιπποτικής σειράς που φτάνει μέχρι τον Χριστό (πέρασε και δεν ακούμπησε).

Επίσης υποστηρίζει ότι δρα μυστικά και χωρίς διακοπή στις ΜΑΓΙΚΕΣ του ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, από αρχαιοτάτων χρόνων ως σήμερα…

Αυτό το μυστηριώδες τάγμα με την ΟΓΔΟΑΔΙΚΗ παράδοση (το σύμβολο που έκλεψε η Ιστάρ), εμφανίστηκε το 1897 στην ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, και υποστηρίζει ότι ακολουθεί το αρχαίο τυπικό του τάγματος του Ναού, και του ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΥΣΤΗ του <<ΕΝΔΟΞΟΥ ΑΣΤΕΡΑ>>.

Η ύπαρξή τους λέει φαίνεται  από ένα ιερό στη Ρώμη, απ’ το βαπτιστήριο στην Φλωρεντία, απ’ το έργο του Αγίου Βερνάρδου του Κλερβό, απ’ το μυστικιστικό Ισμαηλίτικο τάγμα των   <<ΠΙΣΤΩΝ στην  ΑΓΑΠΗ>> , όπως είναι αυτό των ΣΟΥΦΙ και των ΔΕΡΒΙΣΙΔΩΝ, που ακολουθούσαν την εσωτερική φώτιση, και της αφιέρωσης στην ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΥΨΩΣΗ της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Αυτή η εταιρεία “Πίστη στην Αγάπη” (σαν τους Καθαρούς και εκκλησία της Αγάπης), στεγάστηκε στην ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ, που ήταν το δεύτερο λίκνο της, για την αναγέννηση αυτού του ρεύματος. Σε αυτό το τάγμα είχε μυηθεί και ο ΔΑΝΤΗΣ, όπως και πολλοί άλλοι απ’ τα μεγαλύτερα πνεύματα της εποχής.

Στην Φλωρεντία επίσης συστάθηκε από μέλη αυτού του τάγματος, ένα άλλο μυστικιστικό τάγμα ο <<ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΡΕΤΖΙ>>, πίσω απ’ αυτό λεγόταν ότι βρισκόταν η ΟΓΔΟΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Εκεί ανήκε λέγεται και ο Μιχαήλ Άγγελος (αυτό το τάγμα λέει κυνηγήθηκε άγρια απ’ τους Καθολικούς, μέχρι που διαλύθηκε..και είχαν οι Ρωμαιοκαθολικοί τον Μιχαήλ Άγγελο να ζωγραφίζει την Καπέλα Σιξτίνα;;; όλα τα κυνηγούσε και όλα δεν τα έπιανε, και με όλους συνεργαζότανε….)

Αλλά εμφανίζεται μετά στην Αγγλία, ως <<ΤΑΓΜΑ του ΚΡΑΝΟΥΣ>>, εννοώντας ότι λειτουργεί αόρατα και με σιγή, εκεί μυήθηκε και η ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ Α΄, η βασίλισσα της Αγγλίας πρόγονος της σημερινής.

Το Τάγμα αυτό συνδύαζε τις διδαχές των <<Πιστών της Αγάπης>> και του <<Κύκλου Καρετζί>>.

Στην ίδρυσή του έπαιξε μεγάλο ρόλο, ένας νεοπλατωνιστής, απ’ την σχολή των Μεδίκων στην Φλωρεντία, που ίδρυσε την εταιρεία <<Societas Rotae Fulgentis>>.

Πάνω στα θεμέλια αυτών ιδρύθηκε το <<Aurum Solis>> που λέγεται και τάγμα του <<Ιερού Λόγου>>, το οποίο ανεπτυξε Υψηλές πρακτικές μαγείας ή θεουργίας, υπό τους οιωνούς του <<Φωτός του Ένδοξου Αστέρα της Αναγέννησης>>, απ’ την εσωτερική δηλαδή  δυτική παράδοση του λεγόμενου <<Εσωτερικού χριστιανισμού>> (φαντάζομαι ο – Εξωτερικός χριστιανισμός – είναι ο Ρωμαιοκαθολικισμός μάλλον).

Το τάγμα αυτό αποτελεί άλλο έναν άξονα για την εφαρμογή των σχεδίων, για την ΙΕΡΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ και την εφαρμογή δηλαδή του ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, για την εμφάνιση του εξ αίματος απογόνου του Ιησού Χριστού, του ΝΕΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, που θα ποιμάνει τα έθνη δια σιδηράς ράβδου.

Μόνο που στην  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, δεν είναι απόγονος του Ιησού και της Μαγδαληνής, αλλά του Βάαλ – Δάγων του θεού ψαριού, των Αρίων, και της συζύγου του Ιστάρ – Κυβέλης – Αστάρτης – Δερκετούς  με σύμβολο το 8κτινο Αστέρι (που οικειοποιήθηκε από τον Άνου Ουρανό), της Μεγάλης Μητέρας της ΠΟΡΝΗΣ της ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ (πως λέμε εμείς τέκνα Διός, αυτοί είναι τέκνα ΨΑΡΙΩΝ…)

Εδώ πρέπει ΚΑΤΑΡΧΗΝ να διευκρινήσουμε πως  η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΡΝΗ..!!

Η Μαγδαληνή είχε καταληφθει από ΔΑΙΜΟΝΙΑ  τα οποία ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΞΟΡΚΙΣΕ..!!

Πουθενά στην ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ δεν αναφέρεται κάτι άλλο !!! Όλα  τα υπόλοιπα είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ και είναι  ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ απο αυτούς.

Και ο λόγος που ταύτισαν την ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ  με την ΠΟΡΝΗ που συγχώρεσε ο Ιησούς, είναι επειδή η ΙΣΤΑΡ  ΕΙΝΑΙ η ΠΟΡΝΗ της ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ (όπως έχουμε πει), και αυτή  η <<ΚΥΡΙΑ>>  έχει ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..!!

Οπότε ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ ως ΑΠΟΓΟΝΟΙ του ΙΗΣΟΥ…αφού έπρεπε κάπως ο ΙΗΣΟΥΣ να έχει ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ….Τι καλύτερος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ…?? (Μια  ΑΠΟΡΙΑ έχω όμως …για πολλά χρόνια, και ακόμη και σήμερα λένε ΚΑΠΟΙΟΙ, πως ο ΙΗΣΟΥΣ  ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ, πως είναι ένας ΜΥΘΟΣ…oι  άλλοι λένε πως έχει απογόνους…ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;;;;φυσικά αφού αυτοί έχουν το ΑΛΑΘΗΤΟ…)

ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ Μια απ’ τις πολλές συνωμοτικές λέσχες. Μια άποψη είναι, ότι είναι Λουθηρανική αίρεση!! Άλλοι λένε ότι είναι μια σχολή ΣΟΦΙΑΣ για βαθύτερη Γνώση!! Άλλοι ότι είναι από έναν Αλχημιστή Γερμανό, τον λεγόμενο Κρίστιαν Ρόζενκρετζ (ψεύτικο όνομα, πάντα χρησιμοποιούν ψευδώνυμα για να κάνουν ανενόχλητοι το καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα).

Βασικό έργο των μαθητών του δημιουργού τους (του ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ Γερμανού), ήταν να ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ τους ανθρώπους!!! Ήθελαν να ΣΩΣΟΥΝ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!! (όλοι θέλουν διακαώς να μας σώσουν…τώρα επειδή ο πατήρ τους είναι ο άρχων του ψεύδους, και  ο ΘΑΝΑΤΟΣ, καταλαβαίνετε τι εννοούν…)

Τα Ροδοσταυρικά έργα της Γερμανίας αφορούν την Αλχημεία, όχι σαν “Μεταστοιχείωση των Μετάλλων” αλλά  είναι μια “ΑΛΧΗΜΕΙΑ της ΨΥΧΗΣ” (οπότε ορθά κατάλαβε και ο Κάρλ Γιούνγκ).

Είναι μια μεταμόρφωση του ΚΟΙΝΟΥ ανθρώπου σε κάτι ΑΝΩΤΕΡΟ (ή κατώτερο;;) Εμφανίζονται ως Λουθηρανοί, οι οποίοι είναι Προτεστάντες και χρησιμοποιούν γι αυτό ως συμβολισμό το ρόδο, και τον σταυρό, τα οποία ήταν στο οικόσημο του Μαρτίνου Λούθηρου. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ σύμφωνα με τους Αλχημιστές συμβολίζει το ΦΩΣ, έτσι το όνομά τους έχει ως νόημα, το “ΦΩΣ του ΡΟΔΟΥ” ή  το “ΦΩΣ απ’ το ΡΟΔΟ”.

Μπορεί όμως να έχει και ένα άλλο νόημα, και να σημαίνει η “ΔΟΞΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ”!!

Γιατί όπως το όνομα Ροδόλφος βγαίνει από το παλαιογερμανικό hruod, που σημαίνει ΔΟΞΑ και wolf που σημαίνει ΛΥΚΟΣ,  οπότε Ροδόλφος σημαίνει η ΔΟΞΑ του ΛΥΚΟΥ, έτσι και ο Ροδόσταυρος, μπορεί να βγαίνει από το hruod.

Εξάλλου είδαμε ότι από παλιά πολεμούσαν με ΣΗΜΑΙΕΣ, που είχαν πάνω ΣΤΑΥΡΟ.

Τί συμβόλιζε ο σταυρός και τον είχαν η Ιστάρ και ο Βάαλ σύμβολό τους;;

Και στο καινούριο X- MAS  που έχουμε πεί;;;

Είναι ο ίδιος σταυρός σε σχήμα Χ που χρησιμοποιήθηκε και στην σταύρωση του Αγίου Ανδρέα, ο οποίος χρησιμοποιούνταν ως σύμβολο και στην Ν.Αμερική, και στην Συρία, και στην ΒΑΚΤΡΙΑΝΗ σε αρχαία νομίσματα ή άλλες παραστάσεις.

Εκτός λοιπόν από την σημασία του ΦΩΤΟΣ (δηλαδή του θεού ΗΛΙΟΥ – ΨΑΡΙ), ο ΣΤΑΥΡΟΣ αυτός συμβολίζει τον ΔΕΚΑΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ή ΚΟΜΗΤΗ (Χ στην Λατινική αρίθμηση), ο οποίος είναι και ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ του ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ μας ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, όπως το γνωρίζουμε με την σημερινή μορφή, με βάση την μυθολογία των Σουμερίων, που την υιοθέτησαν και οι Βαβυλώνιοι όταν την κατέκτησαν.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε από την Σουμεριακή Μυθολογία, αυτός ο 10ος πλανήτης, εμφανίζεται 1 φορά κάθε 3.600 χρόνια, γιατί έχει πολύ μεγάλη τροχιά και κατά διαστήματα προκαλεί στην γη καταστροφές, και κατακλυσμούς σε κάποια του περάσματα και όχι σε όλα…

Αυτός ο αναδιαμορφωτής του ηλιακού μας συστήματος είναι και ο θεός τους, και γι αυτό τον λένε και Μ.Α.Τ.Σ. δηλαδή Μέγα Αρχιτέκτων (εξ ου και οι Τέκτονες) του Σύμπαντος, βέβαια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ διότι του σύμπαντος είναι ο ΘΕΟΣ!!

Αλλά πάντα του αρέσει να ΚΟΜΠΑΖΕΙ και να ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΕΙ (όπως και τα τέκνα του), του αρέσει να ΜΕΓΑΛΟΠΙΑΝΕΤΑΙ…..!!!!!!  ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ και ΕΠΑΡΣΗ σε όλο τους το ΜΕΓΑΛΕΙΟ………!!

Oι Σουμέριοι τον έλεγαν ΝΙΜΠΙΡΟΥ που σημαίνει ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ(δηλαδή ΣΤΑΥΡΟΣ)…

Και οι Βαβυλώνιοι ΜΑΡΔΟΥΚ, δηλαδή ο ΒΑΑΛ ο γιός του θεού ΨΑΡΙ, ο θεός ΗΛΙΟΣ, Μίθρας…και όλα όσα έχουμε πει..!!!!!

Ως καλοί ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ (ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ) τα ξέρουν αυτά, και γι αυτό μας έλεγαν και το 2012 ότι έρχεται ένα ουράνιο σώμα – ΚΟΜΗΤΗΣ – που θα πέσει στην γή, και θα φέρει την καταστροφή, και θα σωθεί μόνο το ΜΑΥΡΟ ΣΙΝΑ… (που είπαμε προηγουμένως), μόνο αυτοί δηλαδή θα σωθούν, οι εκλεκτοί του θεού τους…εμείς οι υπόλοιποι……

Αυτός ο πλανήτης λέει έχει ένα ΚΟΚΚΙΝΩΠΟ ΧΡΩΜΑ…!!!(έχει το χρώμα του ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ..!!)

Επίσης το ΡΟΔΟ είναι σύμβολο της θεάς ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, όπως φαντάζομαι και της Φρέγιας θεάς της Άνοιξης…η Ιστάρ δηλαδή η σύζυγος μετά, ενώ αρχικά ήταν ο ίδιος ο Βάαλ – Μαρδούκ (είπαμε  οτι εμφανιζόταν είτε ως άνδρας είτε ως γυναίκα στην αρχή…)

Άρα εφόσον ο Σταυρός είναι το Φώς, και εφόσον το Ρόδο είναι η Δόξα, δίνεται και άλλη μια ερμηνεία του ονόματος ως “ΔΟΞΑ του ΦΩΤΟΣ” (σαν το τάγμα του “ΕΝΔΟΞΟΥ ΑΣΤΕΡΑ” που είπαμε προηγουμένως, γιατι κάθε αστέρι δίνει φώς και αστέρι είναι ο ήλιος..και πάει λέγοντας το ΓΑ’Ι’ΤΑΝΑΚΙ,  και όλο μπλέκει για να μην μπορούμε να ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ).

Aυτός ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ..!!

Yπάρχει και Ανατολίτικο Μυστικιστικό τάγμα στην ΒΑΓΔΑΤΗ τον 12ο αι.μ.Χ. όπου το τάγμα αυτό δημιουργήθηκε από έναν μυστικιστή ΣΟΥΦΙ, και λεγόταν “ΣΕΜΠΙΛ ελ Βάρντ”, και σημαίνει ο ΔΡΟΜΟΣ του ΡΟΔΟΥ, αλλά πολλές φορές το λένε και “ΣΕΛΙΜΠ ελ Βάρντ”, και σημαίνει ο ΣΤΑΥΡΟΣ του ΡΟΔΟΥ (διασταύρωση..)

Υπάρχει και μια άλλη μυστικιστική  Ισλαμική λατρεία στη Συρία με την χρήση της λέξης “Βίρντ”, όπου αυτή η λέξη σημαίνει εξορκισμοί, επαναλήψεις  λέξεων δύναμης, και ασκήσεις αφοσίωσης.

Σε Δυτικά λογοτεχνικά έργα συνδέονται οι ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ με τον ΣΟΥΦΙΣΜΟ.

Και επίσης οι Ισπανοί ΑΛΟΥΜΠΡΑΔΟΣ λένε ότι συνδέονται με τους ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ στα πρακτικά τους, άλλωστε η Ισπανία ήταν υπό τον Αραβικό ζυγό, και εκεί στην Ισπανία, έμεναν και οι ΑΛΑΝΟΙ  και οι ΚΑΘΑΡΟΙ…!!!

Εξασκούσαν  ΜΑΓΕΙΑ και πίστευαν ότι όλη η ανθρωπότητα περικλείεται από στοιχειώδη  ΠΝΕΥΜΑΤΑ, τα οποία ΑΥΤΟΙ μπορούσαν με την ΓΝΩΣΗ που είχαν να τα ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ, και να ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ  στο θέλημά τους, προσφέροντάς τους ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (το τζίνι και ο Αλαντίν..).

Έλεγαν επίσης πως ΔΕΝ αισθάνονονται  ΠΕΙΝΑ  και  ΔΙΨΑ, και ότι μπορούν να γίνουν ΑΟΡΑΤΟΙ…!!

AΛΟΥΜΠΡΑΔΟΣ

Αλουμπράδος ή  Ιλλουμινάδος στα ισπανικά, λατινικά Ιλλουμινάτι, και στα ελληνικά ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ.

Είναι περισσότερο γνωστοί ως “Ισπανοί Πεφωτισμένοι” για να ξεχωρίζουν από τους “Γερμανούς Πεφωτισμένους” του Άνταμ Βα’ι’σχαουπτ. Η διδασκαλία τους ήταν βαασισμένη στην αγιότητα και τον ΦΩΤΙΣΜΟ.

Επέβαλλαν σκληρούς τρόπους μετάνοιας, και ισχυρίζονταν  ότι είχαν  οράματα και το χάρισμα της  ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ. Οι Αλουμπράδος έδρασαν κυρίως στην Σεβίλη. Πολλοί ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ απ’ την ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. (????) Γνωστός Αλουμπράδος  είναι και ο Ιγνάτιος Λογιόλα ο οποίος ίδρυσε το Τάγμα των ΙΗΣΟΥ’Ι’ΤΩΝ (που από αυτό το ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟ ΤΑΓΜΑ προέρχεται και ο τελευταίος Πάπας).

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία θεωρούσε ότι αυτές  οι ομάδες συνδέονταν με τον ΛΟΥΘΗΡΑΝΙΣΜΟ, και γι αυτό γνώρισαν σκληρούς διωγμούς λέει απ’ την ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ; παρά την ισχυρή πολιτική στήριξη που απολάμβαναν… (βγάζετε νόημα μαζί με την προηγούμενη παράγραφο;;Kαι τους ανακήρυξαν ΑΓΙΟΥΣ??)

Εξαιτίας αυτών των ΔΙΩΓΜΩΝ οι Αλουμπράδος δεν επιβίωσαν απο το 1650 μ.Χ. και μετά…

ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

Γερμανική μυστική οργάνωση που συνδέεται με όλες τις σύγχρονες λέσχες δύναμης, η οποία ιδρύθηκε 1 Μα’ί’ου 1776 στην Βαυαρία (αυτό είναι σίγουρα μετά το 1650 μ.Χ.) από έναν πρώην Ιησου’ί’τη (κατα τ’ άλλα αφανίστηκαν οι Αλουμπράδος)..

Συνδέονται και αυτοί με την Μαρία την Μαγδαληνή, δηλαδή την Μαύρη Παναγία, Ιστάρ – Αστάρτη (που πήρε το όνομα της Μαγδαληνής για το νέο ΘΕΑΤΡΟ και ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ).

Επηρεασμένοι από τους Αλουμπράδος της Ισπανίας, οι οποίοι λαμβάνουν μυστική γνώση, από μια ΑΝΩΤΕΡΗ, ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΗΓΗ λέει, και έτσι γίνονται ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ (πολλή ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ και πολλή ΓΝΩΣΗ..).

Όλοι αυτοί πιστεύουν ότι  θα ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ  στην ΓΝΩΣΗ με διάφορες ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ και πρακτικές  όπως: Ομαδικές Σεξουαλικές Πράξεις, Μαζική Συμμετοχή σε Θυσίες Ζώων ή Ανθρώπων (και μας για ΖΩΑ, μας λογίζουν…) και φυσικά Μαγικές Τελετές.

ΑΥΤΕΣ οι ΤΕΛΕΤΕΣ οδηγούν στην ΦΩΤΙΣΗ…!!!!

Επιδιώκουν μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ για μια ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ των ΕΘΝΩΝ, και γι αυτό προσπαθούν για ΔΗΘΕΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….!!!!!

Κύριος ΣΚΟΠΟΣ τους είναι:
α) η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ με μια ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ..!!

β) η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην ΦΥΣΗ η οποία είναι απαραίτητη για την ΣΩΤΗΡΙΑ της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ..!!(οικολογία και πράσινα άλογα….)

Υποστηρίζουν πως ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ήταν  ένα ΛΑΘΟΣ  και πρέπει να ΔΙΑΛΥΘΕΙ…!!!!

Ο άνθρωπος πρέπει να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΔΙΚΗ ΖΩΗ (OΛΟΙ ΣΕ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ, ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ), να μην μένει σε μόνιμες περιοχές, να  ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, για να αποκτήσει την ΦΥΣΙΚΗ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΙΣΟΤΗΤΑ
(όλοι εμείς οι δεύτεροι ίσοι, και ΑΥΤΟΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ…. αυτοί θα ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΝ την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ???)

Γι αυτό και επιθυμούσαν την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, που θα έφερνε το ΧΑΟΣ, έτσι ώστε να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ…(όταν λένε πολιτισμό εννοούν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ο οποίος είχε ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, και ΑΝΥΨΩΝΕΙ τον άνθρωπο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, και να τον ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ με έναν ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ <<ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ>> ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ, και ΑΓΕΛΑΙΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ όπου θα κυριαρχούν μόνο τα ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ).

Το κίνημα της Μαγδαληνής ΣΚΟΠΟ έχει να γίνει ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ για την καταστροφή του Χριστιανισμού, ο ιδρυτής του όταν κυνηγήθηκε, ΚΑΤΕΦΥΓΕ στην αυλή του Δούκα Ερνέστου της ΓΚΟΘΑ, όπου και παρέμεινε ως τον θάνατό του…

Από αυτόν τον ΟΙΚΟ είναι και η ΚΑΤΑΓΩΓΗ της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ της ΑΓΓΛΙΑΣ, που το κανονικό όνομα του οίκου της είναι  Σαξονίας-Κόμπουργκ & Γκόθα,  το οποίο ΑΛΛΑΞΕ σε ΟΥ’Ι’ΝΔΣΟΡ το 1917…λόγω του Α΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, να μην φαίνεται ότι είναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ..!!

ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Παγκόσμια και ευρέως διαδεδομένη οργάνωση μυητικού και ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ χαρακτήρα!!

Η προέλευσή του τεκτονισμού συνδέεται με παλαιές  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, οι οποίες είχαν εξαπλωθεί τον 11ο ως 13ο αι. μ.Χ. λόγω της πυρετώδους οικοδομικής δραστηριότητας, εκείνης της εποχής.

Οι Πάπες τους περιέβαλαν με ΠΡΟΝΟΜΙΑ, και αναγνώρισαν στις συντεχνίες των τεκτόνων το δικαίωμα να είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ σύμφωνα με τους ΔΙΚΟΥΣ τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, να είναι ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ από διάφορες ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, και να μπορούν να ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ από χώρα σε χώρα (μέσα στην τότε ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, χωρίς σύνορα σαν σήμερα…)

Από αυτά τα προνόμια, προκύπτουν και τα επίθετα liberi, franc, frei, free, που σημαίνουν “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ”, απ’ όπου προήλθε και η ονομασία αργότερα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ…!!

Είχαν αυστηρούς κανόνες για την μύηση των νέων μελών, έπρεπε να φυλάνε τα επαγγελματικά μυστικά, και το κάθε μέλος να τηρεί τα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ και ΗΘΙΚΑ (ή ΑΝΗΘΙΚΑ) καθήκοντα, που επέβαλλαν οι Συντεχνίες.

Στην συνέχεια τους έδιναν τα επίσημα εργαλεία της τέχνης: <<ΔΙΑΒΗΤΗΣ,ΠΟΔΙΑ>> κ.λ.π.

Του αποκαλύπτονταν  τα συνθήματα, και γινόταν αποδεκτός απ’ τους ΑΔΕΛΦΟΥΣ  όπως ονομάζονταν  τα μέλη, και όπου και να πήγαιναν οι υπόλοιποι αδελφοί τον στήριζαν.

Αυτοί λοιπόν ήταν οι τέκτονες, οι οποίοι αρχικά ήταν οι ΚΤΙΣΤΕΣ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ (mason) των ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, με άδεια απ’ τον Πάπα και ΕΙΔΙΚΑ προνόμια..!!

Ξέρουμε λοιπόν πως οι Ρωμαιοκαθολικές Εκκλησίες είναι ΓΟΤΘΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ, άρα οι ΧΤΙΣΤΕΣ ήταν ΓΟΤΘΟΙ!!

Επίσης, ξέρουμε ότι οι Γότθοι ήταν ΑΡΕΙΑΝΙΣΤΕΣ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ”, δηλαδή πίστευαν ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ του ΠΑΤΡΟΣ, αμφισβητώντας έτσι την ΑΓΙΑ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, και την ΤΡΙΠΛΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ του ΘΕΟΥ, πίστη που είχε μεγάλη διάδοση σε πολλά Γερμανικά φύλα, και τελικά καταδικάστηκε  ως ΑΙΡΕΣΗ.

Πώς λοιπόν ο Πάπας έδωσε το δικαίωμα να ΚΤΙΖΟΥΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ τις Ρωμααιοκαθολικέ Εκκλησίες;;

Eίχαν  αλλάξει μετά, και  ήταν <<Kαλοί  Ρωμαιοκαθολικοί Χριστιανοί>>;;;

Πίστευαν στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ που είναι ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ, ΟΜΟΟΥΣΙΑ και ΑΚΤΙΣΤΗ;;;

Να μου πεις και οι Ρωμαίοι Την Τριάδα την κάνουν ΠΕΝΤΑΔΑ, γιατί σταυροκοπιούνται και με τα 5 δάχτυλα …θεωρώντας ΙΣΑΞΙΟΥΣ με τον ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, την ΠΑΝΑΓΙΑ (που δεν είναι η Παναγία αλλά η ΙΣΤΑΡ, και έτσι και αλλιώς η Παναγία δεν είναι θεά), και φυσικά την ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ τον ΠΑΠΑ!!!

Αφού όλοι τα ίδια ήταν, “ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ Χριστιανοί” με την έννοια του ΙΗΣΟΥ – ΧΡΙΣΤΟΥ!!

Γιατί με την έννοια του ΧΡΙΣΜΕΝΟΥ είναι Χριστιανοί…. αλλά ΧΡΙΣΜΕΝΟΙ από ΑΛΛΟ ΘΕΟ, του ΔΙΚΟΥ τους, του ΘΕΟΥ ΨΑΡΙΟΥ – ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ, από αρχαιοτάτων χρόνων…!!

Να μην ξεχνάμε ότι η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ που μας περιγράφει ο Πλάτωνας, είπαμε  είχε ΓΕΦΥΡΕΣ, Διώρυγες, Λιμάνια, Κτήρια, Ναό, Δρόμους…και είχε επίσης και 3 ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ..!!(τους οποίους φαντάζομαι για να τους ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΙΑΒΗΤΗ!!!)

Ήταν καλοί ΚΤΙΣΤΕΣ – ΤΕΚΤΟΝΕΣ από παλιά οι ΓΟΤΘΟΙ, ενώ συνεχίζουν και σήμερα ακάθεκτοι οι ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ με ειδικά προνόμια πάντα…!!

Aργότερα οι τέκτονες αυτοί λογω της ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ του ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΥ, ξεμειναν απο δουλειά λέει (και βρήκαν άλλη), έπεσαν σε “Επαγγελματική ΚΡΙΣΗ” και επήλθε η παρακμή των Συντεχνιών.

Για να ΕΞΥΨΩΣΟΥΝ πάλι το ΓΟΗΤΡΟ τους, άρχισαν να δέχονται λέει άτομα απ’ την ΥΨΗΛΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ, άτομα με ΕΠΙΡΡΟΗ από τους ΕΥΓΕΝΕΙΣ – ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ (πρώην ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ), και από τους ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ.

Στην διαμόρφωση του  ΝΕΟΥ  Τεκτονισμού μεγάλο ρόλο έπαιξαν τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, που έλαβαν χώρα στην Αγγλία στο τέλος του 17ου αι. και αρχές του 18ου αι. όπου η Αγγλία, είχε διαιρεθεί σε 2 ΚΟΜΜΑΤΑ: των ΤΟΡΙΣ που ήταν “ΦΙΛΟΜΟΝΑΡΧΙΚΟΙ οπαδοί των Ρωμαικαθολικών”, και των ΓΟΥ’Ι’ΓΚΣ, που ήταν οπαδοί  των “Πρωτεσταντών και του ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ” (σαν να λέμε ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ).

Τελικά επιβλήθηκαν οι Προτεστάντες αφού ήταν από αυτούς που βγήκε Βασιλιάς (και έτσι έχουν και βασιλιά και δημοκρατικό κοινοβούλιο), και οι Ρωμαιοκαθολικοί μπήκαν στο περιθώριο, αφού δημιουργήθηκε και η Αγγλικανική Εκκλησία.

Έτσι οι “Προτεσταντικές στοές” του Λονδίνου, ενώθηκαν στις 24 ΙΟΥΝΙΟΥ του 1717 (ΗΜΕΡΑ που τιμούν τον Ιωάννη – JOANNES – OANNES- τον ΘΕΟ ΨΑΡΙ) και έγινε η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ της Αγγλίας, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ, που από αυτήν αναγνωρίζονται όλες οι στοές σ’ όλες τις χώρες.

Λέγονται και Ιππότες του “Αγίου Ιωάννη” ( του γνωστού), ηταν παρακλάδι λέει των Να’ι’τών  οι οποίοι υπηρετούν τους ΦΤΩΧΟΥΣ, και είναι ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ!! (των Να’ι’τών  ή των ΤΕΚΤΟΝΩΝ που πήραν την θέση τους μετά την εξολόθρευση??)

Έφτιαχναν ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ για να περιθάλπτουν τους αρρώστους..(κάτι μου θυμίζει…)

Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα ο ΑΣΠΡΟΣ ΟΚΤΑΚΤΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

Σήμερα αναγνωρίζεται ως ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ανταλάσσει  πρεσβευτές και διπλωμάτες με 80 χώρες.

ΕΚΔΙΔΕΙ δικά του ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ και Γραμματόσημα, ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, απ’ το 1834 που μεταφέρθηκε στην ΡΩΜΗ.

Το 1944 έγινε δεκτό στον Ο.Η.Ε. ως ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ (σαν τον Παντεπόπτη), όπως ο Ερυθρός Σταυρός και άλλες ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, συμμετέχοντας έτσι στις Γενικές Συνελεύσεις των Ηνωμένων Εθνών (με την αιτιολογία της φιλανθρωπικής δράσης του Ρωμαιοκαθολικού Τάγματος).

Οι Ιππότες αυτοί κατέληξαν στην Ρώμη, ύστερα από επίθεση του Ναπολέοντα στην Μάλτα.

Είναι ένα πολύ πλούσιο τάγμα και οι Ιππότες υποχρεώνονταν σε ΑΓΑΜΙΑ – ΠΕΝΙΑ – ΥΠΑΚΟΗ (σε ποιόν;;στην θεά).

Οι ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ το κατηγορούν για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ όπως και τους ΙΗΣΟΥ’Ι’ΤΕΣ…!!

 

Φυσικά υπάρχουν και  άλλα Τάγματα και οργανώσεις, απλά αναφέρω τα πιο κύρια. Τα παρακλάδια του ΔΕΝΤΡΟΥ είναι πολλά…γι αυτό έλεγε και ο σοφός λαός ο διάολος εχει  πολλά ΠΟΔΑΡΙΑ…

Γενικά βλέπουμε ότι είναι όλοι ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ, όλοι θέλουν να μας σώσουν, να μας “θεραπεύσουν”.

Επίσης ξέρουν την ΑΛΗΘΕΙΑ και θέλουν να μας την πουν και σε μας…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ  ΤΗΝ ΛΕΝΕ όμως ….ΕΔΩ ΚΑΙ 20 αιώνες….ΓΙΑΤΙ;; ….”Τι τους προβληματίζει;;;”

Επίσης μας δημιουργείται η αίσθηση ότι υπάρχει μια περίεργη ΣΧΕΣΗ μεταξύ όλων αυτών των Μυστικών Δυτικών Δοξασιών, Ταγμάτων, με την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, που τάχα  τους ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ, τάχα ήθελε να τους ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ, και τελικά βλέπουμε πως όχι μόνο δεν εξολοθρεύτηκαν αλλά ότι συνεχίζουν ακάθεκτοι τις  “θεάρεστες αγαθοεργίες” τους (Ο.Η.Ε??) με “παρατηρητή” τον Πάπα.

Έτσι κι αλλιώς ως ΒΑΣΗ έχουν το ΙΔΙΟ ΔΟΓΜΑ, τον ΘΕΟ – ΘΕΑ ΨΑΡΙ, και  τον “ΥΙΟ” φυσικά τον ΧΡΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΓΕΙΟ ΣΩΤΗΡΑ τους …τον ΜΕΣΣΙΑ του ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ ΤΥΦΩΝΑ -ΚΡΟΝΟΥ –  ΒΟΤΑΝ..!!

Η μόνη τους ΔΙΑΦΟΡΑ – ΔΙΑΜΑΧΗ, μάλλον έγκειται στο ποιός  είναι πιο ΚΑΘΑΡΟΣ πιο ΑΝΩΤΕΡΟΣ, και άξιος ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ της “Παγκόσμιας Κυριαρχίας” που ετοιμάζουν, γι άλλη μια φορά…

ΒΟΡΕΙΟΣ <<ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ>>  ΑΡΙΟ – ΑΤΛΑΝΤΙΟΣ … Ή….ΝΟΤΙΟΣ;;;;;

Ρωμαιοκαθολικός…Ή… Προτεστάντης;;;;

Ποιός είναι πιο ΚΑΘΑΡΟ – ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ;;;

<<Δύο Γά’ι’δαροι  μαλώνανε σε ΞΕΝΟ αχυρώνα>>….

 

Διαβάστε Περισσότερα