Η Σερένα Ουίλιαμς περνάει στο Ρόλαντ Γκάρος !!!

Η Σερένα Ουίλιαμς περνάει στο Ρόλαντ Γκάρος μετά τη νίκη της Ντάνιελ Κολίνς σε συνεχόμενα σετ

Η Σέρενα Γουίλιαμς έφτασε με αυτοπεποίθηση στον τέταρτο γύρο του Γαλλικού Όπεν με μια σταθερή απόδοση εναντίον της αμερικανικής Ντάνιελ Κολίνς καθώς η κλήρωση των γυναικών ξεχώρισε δελεαστικά για τον 23ο πρωταθλητή Grand Slam.

Η Σέρενα Γουίλιαμς ήταν κοντά στα καλύτερα της, καθώς κράτησε μακριά την απειλή της Αμερικανής Ντανιέλ Κολίνς να φτάσει στον τέταρτο γύρο του Γαλλικού Όπεν. Η Ουίλιαμς, κυνηγώντας τον τέταρτο τίτλο του Ρόλαντ Γκάρος ισοφάρισε το ρεκόρ με το 24ο Γκραντ Σλαμ, έκανε μια δεύτερη ανάκαμψη για να νικήσει τον Κολίνς 6-4 6-4.

Η 39χρονη βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ενώ φαίνεται να είναι αισθητά καλύτερη από ό, τι στους δύο πρώτους αγώνες της. Η μόνη πτώση στην διάρκεια του παιχνιδιού ήρθε νωρίς στο δεύτερο σετ όταν η Williams έχασε τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, αλλά με ένα εκπλητκικό come back, πήρε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια για να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Η Ουίλιαμς θα ατιμετωπίσει την Έλενα Ρυμπακίνα, τον 21ο γύρο, μετά απο την νίκη της τελευταίας επί της Έλενα Βεσνίνα στο Γκραντ Σλαμ με νίκες 6-1 6-4. 

Διαβάστε Περισσότερα