Η Σφυρίχτρα αποφάσισε… ΡΟΣΤΟΦ004

Η ομάδα αν και μπήκε με όλες τις καλές προθέσεις για την νίκη τελικώς μπλόκαρε στην λύση του γκολ με αλλά και με έναν Παπαπέτρου ο οποίος ήταν καθοριστικός στην επίτευξης της νίκης.

Ο διαιτητής δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντοκουρέ. Είναι ένα… μάθημα για το πώς δίνεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο διαιτητής δίστασε να το δώσει. Ο διαιτητής ήρθε ξεκάθαρα για να φέρει το ματς ισόπαλο. Λίγο πριν το φινάλε υπάρχει καθαρό φάουλ στον Ζίβκοβιτς. Δεν δόθηκε. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω πως δεν δόθηκαν οι παραπάνω αποφάσεις.

Υπήρχαν και άλλες φάσεις που τα σφυρίγματα που θα έπρεπε να είναι διαφορετικά. Οι άλλοι θα πρέπει να εξετάσουν το πώς οι διαιτητές συμπεριφέρονται στον ΠΑΟΚ. Το πιο εξοργιστικό για τους ανθρώπους του Δικεφάλου ήταν το γεγονός πως ο ίδιος ο Παπαπέτρου, σφύριξε φάουλ, δηλαδή, δεν έχασε καν τη φάση, αλλά ήταν αυτός που την υπέδειξε. 

Στα ποδοσφαιρικά ,ο Ντεσπότοφ το έβαλε, αλλά για κάποια χιλιοστά δεν έδωσε το πρώτο τρίποντο στη νέα του ομάδα. Θα γίνει και αυτός σημαντικότερο κομμάτι της ομάδας.

Επίσης  ο Μειτέ είναι παίκτης που συγκεντρώνει ενδιαφέρον και αν μειώσει τα λάθη από έλλειψης συγκέντρωσης, θα αναβαθμίσει την μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ αρκετά. 

Εμείς προχωράμε και πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Πέμπτης.

ΡΟΣΤΟΦ004

Διαβάστε Περισσότερα