Η σημαία πρέπει να παραμείνει στον ιστό ψηλά…. Σωτήρης Βάζελος

Τις τελευταίες μέρες οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού νιώθουν όσο ποτέ τα συναισθήματα της απογοήτευσης,της θλίψης,της προδοσίας και της στεναχώριας.

Όλοι σκέφτονται και προβληματίζονται που πηγαίνει ο ιστορικός σύλλογος και ποιος τρόπος υπάρχει ώστε να ξαναγίνει δυνατός σε όλα τα επίπεδα. Δυστηχώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφυγε από την ΚΑΕ και όπως όλα δείχνουν και από τον ερασιτέχνη,αλλά από δω και πέρα πρέπει να δούμε τι θα πράξουμε.
Έχει νόημα ένας υγιείς φίλαθλος του τριφυλλιού να κάθεται να σκέφτεται για σουβλατζίδικα και επιθέσεις σε σπίτια μεγαλομετόχων; Ας τα λύσουν μεταξύ τους αφού στην τελική το ζήτημα είναι αναμεσά τους. Η θύρα 13 έχει πάρει τις αποφάσεις της,ο Αλαφούζος και ο Γιαννακόπουλος το ίδιο.
Ο απλός φίλαθλος του Παναθηναϊκού όμως που είναι και η μάζα τι κάνει;Γιατί κάθεται και παρακολουθεί δίχως να αντιδρά;Το φωνάζω από πέρυσι να βγούμε στα ραδιόφωνα, να συμμετέχουμε σε εκπομπές επικοινωνίας,να πηγαίνουμε στο γήπεδο για την ομάδα και το τριφύλλι στο στήθος. Από δω και στο εξής να συμμετέχουμε μαζικά με ένα ποσό ακόμα και του ενός ευρώ στα τμήματα του ερασιτέχνη.
Τέλος κυκλοφορίας για την εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ όπου ήταν και η μοναδική που αφουγκραζόταν το πράσινο συναίσθημα.Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος δεν λέμε αδέρφια μου Παναθηναϊκοί;Πράξτε το,είμαστε χιλιάδες για να φαινόμαστε τόσο λίγοι. Είχα πεί κάποτε στην εκπομπή του Χόρχε ότι η υπερβολική αγάπη καταστρέφει.
Αυτό συνέβει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου όπου αγκάλιασε τόσο πολύ τον Παναθηναϊκό από υπερβολική αγάπη που στο τέλος τον έπνιξε.Μακάρι να έβγαινε στο Χόρχε να μίλαγε διότι το καφενείο των φιλάθλων είναι το μόνο μαγαζί γωνία που θα του δίνε βήμα να μιλήσει για τα πάντα χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς φόβο και πάθος…
Υ.Γ.ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ….

Διαβάστε Περισσότερα