Η Σίτι αδικείται από το τελικό σκορ Σωτήρης Βάζελος

Πέρασαν 163 ολόκληρες μέρες για να δούμε τον επαναληπτικό της Σίτι με την Ρεάλ για την φάση των 16 του Champions Legue. Το τελικό σκορ 2-1 υπέρ των γηπεδούχων μονάχα ως πλασματικό μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς οι παίχτες του Πέπ ειδικά στο δεύτερο μέρος πετούσαν φωτιές και η παράσταση ήταν κυριολεκτικά για ένα ρόλο.

Κάτι ο Στέρλινγκ,κάτι ο Κουρτουα κρατούσαν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα καθώς θα μπορούσε να είχε μετατραπεί σε έναν θρίαμβο για τους πολίτες.Ο Βαράν με τα τραγικά του λάθη στην άμυνα μπορεί σήμερα να είναι το μαύρο πρόβατο αλλά και οι υπόλοιποι ομάδα δεν ξέφυγε της μετριότητας.
Ο Βέλγος των γηπεδούχων τι σχέση είχε χθες με το Βέλγο της Ρεάλ;Αυτή η μπαλιά ξυράφι ανάμεσα σε 5 αντιπάλους που έβγαλε τον Στερλίνγκ απέναντι στον Κουρτουά στο δεύτερο σκέλος της αναμέτρησης άλλο πράγμα.Αφήστε που πήγε να να σκοράρει και δις από απευθείας κόρνερ δείγμα ότι έχει φόρμα και αυξημένη αυτοπεποίθηση την τρέχουσα φάση ο Ντε Μπρούιν.
Για την ιστορία το σκορ άνοιξε ο Ραχίμ Στέρλινγκ στο 9′,ο Καρίμ Μπενζεμά στο 28′ ισοφάρισε και έδωσε ξανά ελπίδες πρόκρισης στην βασίλισσα από άποψης σκορ γιατί αγωνιστικά δεν φαινόταν κάτι τέτοιο και τελικώς το 2-1 έγινε από τον Ζεσούς στο 68′ μετά από μια ακόμα γκάφα του Βαράν.Πόσο έλλειψε χθες ο Ράμος από το κέντρο της άμυνάς;Πέρα από την αγωνιστική του αξία,η Ρεαλ μου έδειξε χθες ότι θέλει παίχτες με προσωπικότητα.Από την άλλη μεριά ο Καταλανός ίσως είναι πιο κοντά από ποτέ με την συγκεκριμένη ομάδα ώστε να φθάσει στο τελικό…

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα