Η Σίτι την ανατροπή μαζί και την πρωτιά 2-1 την Παρί Ι Catalanos

Σε έναν αγώνα που θα έκρινε την πρωτιά του ομίλου Σίτι και Παρί διαστάυρωσαν τα ξίφη τους,όμως σε αυτήν την μάχη υπήρξε νικητής και αυτή ήταν ή ομάδα του Πέπ.

Με μιά Σίτι που αγωνίστηκε δίχως το μεγάλο της αστέρι τον Βέλγο Ντε Μπρούινε,και επίσης χωρίς ένα φόρ κατάφερε όχι μονο να κερδίσει αλλά να αποδείξει σε όλους για 90′ ολόκληρα λεπτά την ανωτερότητα της.

Οι Γάλλοι αντιθέτως έδειξαν για άλλη μια φορά πόσο μικρή ομάδα είναι καθώς εκτός από την φάση του γκολ,έκαναν άλλες δύο όλες και όλες φάσεις.Και όλα αυτά σε ένα παιχνίδι όπου ειδικά οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να κερδίσουν,ώστε να καπαρώσουν” σχεδόν την πρώτη θέση του ομίλου που είναι και το ζητούμενο σε αυτήν την πρώτη φάση.

Στα του αγώνα ή Σίτι μπήκε πολύ δυνατά και πήρε εξ αρχής τα ηνία του αγώνα,πιέζοντας ψηλά με συνεχή πρέσινγκ κυκλοφορόντας πολύ γρήγορα την μπάλα προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο,να βρει τα κενά στην άμυνα των Γάλλων.

Κανσέλο,Μαχρέζ και ό Ζέσους ό οποίος με την είσοδο του έκανε τα πάντα και λίγο πιο πίσω από αυτούς οι Σίλβα,Γκουντογκάν και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο μαζί τους και ό Στέρλινγκ έκαναν φύλλο και φτερό άνω την Παρί εκθέτωντας την πάρα πολλές φορές.Πολλές αλληλοκαλύψεις σε όλο το γήπεδο για τους παίχτες του Πεπ οι οποίοι σε μία αδράνεια βρέθηκαν πίσω στο σκόρ,και έκτοτε κυνηγούσαν την ισοφάριση και έπειτα την ανατροπή που τελικά ήρθε.Η μόνη παραφωνία για την Σίτι ήταν ό Ζιντσένκο και κάποια μικρά κενά στον χώρο του κέντρου,κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Το τελικό 2-1 και σύμφωνα με βάση την εικόνα του αγώνα μπορείς να πεις εύκολα και αντικειμενικά ότι οι γηπεδούχοι,θα μπορούσαν να κερδίσουν ακόμα πιο εύκολα.

Για την ομάδα του Ποκετίνο δεν μπορείς να πεις πολλά γιατί σχεδόν άπαντες έδειξαν πνευματικά και έπειτα και αγωνιστικάεννοείται,άλλη μια φορά κατώτερη των περιστάσεων.“Χαμένη “χωρίς ιδιαίτερες συνεργασίες,χωρίς κάποια συνοχή στο μεγαλύτερο μέρος είτε επιθετικά είτε και στο υπόλοιπο κομμάτι του γηπέδου,αν μη τι άλλο σίγουρα αυτό θα πρέπει να το δούν κάποια στιγμή γιατί ό δρόμος προς τον τελικό της διοργάνωσης μόνο εύκολος δεν είναι ούτε και τόσο σύντομος όπως πιστέυουν.

Catalanos

Διαβάστε Περισσότερα