Η ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Αποχώρησε λοιπόν ο Ρασβάν Λουτσέσκου από την ομάδα του ΠΑΟΚ, αιφνιδιάζοντας τον Οργανισμό και ιδίως τους απλούς οπαδούς που βρίσκονται εκτός πραγμάτων. Ο μακράν καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον σύλλογο με ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα τα ξαναδούμε στην Ελλάδα. Έφτιαξε την καλύτερη «συνταγή» και με τον μακράν καλύτερο πρόεδρο και επενδυτή που είχε ο ΠΑΟΚ οδήγησαν την ομάδα στο απόλυτο.

Τον Λουτσέσκου δεν μπορώ να τον αποχαιρετήσω.  Μου είναι αδύνατο. Βέβαια το να φεύγεις από την ομάδα δύο ημέρες πριν το ταξίδι της ομάδας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας είναι αν μη τι άλλο αντιεπαγγελματικό. Επουδενί δεν μπορώ να πειστώ ότι οι λόγοι της αποχώρησής του ήταν αποκλειστικά οικονομικοί. Ίσως διαφώνησε με τον σχεδιασμό της ομάδας. Ίσως τελικά λάκισε στο βάρος των ευθυνών της νέας χρονιάς. Κανείς δεν ξέρει πραγματικά. Σενάρια κυκλοφορούν πολλά. Αλλά η ουσία είναι τώρα που μετράει.

Ο πρόεδρος Ιβάν είναι πλέον αναγκασμένος να βρει άμεσα λύση στο τεράστιο πρόβλημα που ανέκυψε. Ο χρόνος πιέζει αφόρητα. Ως ΠΑΟΚτσης εύχομαι να πράξει το σωστό και να μην έχουμε πισωγυρίσματα. Να έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος με το κατάλληλο team δίπλα του.

Αυτό που πρέπει όμως να προσέξει ακόμα περισσότερο είναι αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις. Αυτούς που προκαλούν τις εξελίξεις όπως π.χ. την χθεσινή. Αυτός γνωρίζει πολύ καλά τι θα κάνει. Αυτός είναι ο επενδυτής. Αυτός και μόνον αυτός βάζει τα χρήματα.

Θα μας έχει σύμμαχο του ότι και αν κάνει αλλά φυσικά θα δέχεται και την κριτική μας γιατί εμείς και μόνον εμείς έχουμε δικαίωμα να την κάνουμε. Χωρίς εμάς ΠΑΟΚ δεν θα υπήρχε και ούτε θα υπάρχει. Χωρίς εμάς δεν θα επένδυε σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Είμαι βέβαιος ότι η κρίση θα περάσει σύντομα διότι η ομάδα είναι χτισμένη σε πολύ γερά θεμέλια. ΛΟΓΙΚΗ, ΣΥΝΕΣΗ, ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

TRELOGIATROS

Διαβάστε Περισσότερα